Siz transfer yapılacağın düşünüyor Musunuz? Kaç transfer yapılmalı değil de kaç transfer yapılır? Hangi bölgelere yapılmalı değil de hangi bölgelere yapılır? Hangi isimler ya da eşdeğeri isimler üzerinde çalışıyorlar siZce?
Bana kalırsa 3 transfer gerçekçi olur. Bir hem sol bek hem sol stoper oynayabilen oyuncu. Bir 8 ve santrafor. Beni her şeyden çok Emre'nin olmayacağı maçlar korkutuyor
Abi bir defans alinsa oper basima koyarim .... gidip gereksiz adamlara para yatiracaklarina bu cocuklar devam etsin ...
iki mactir yenilsekte uzulmezdim, en azindan gozle gorulur sekilde mucadele ediyoruz .... Vedat uzun yillardir aradigimiz adam... Ferdi yi kazanacak gibiyiz.... Altay bence buyuk kazanc... Tolga Cigerci buyuk kazanc.... Ilk macta begenmemistim ama ikinci macta daha derli toplu bir deniz turunc izledim, oda olacak gibi ....
Orta saha da Gustavo geldikte hayir mi dedik diyecem .... Bir yandan da onca orta sahadan hicbirini satamadik .... Satsak illa gelsin derim. Eldekilerden kesin daha kaliteli ama?

butce ortada ..... (defans alinirsa Jailson da eklenecek orta saha alternatiflerine, onu da unutmayalim)
Sanki zorlamaya gerek yok .... Ocaga kadar bu kadro gider bir defans takviyesiyle ... Ocakta Brezilya, Arjantin den hedefler belirlenebilir ... Bence takim adina en dogrusu bu ....