Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539495 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4905 : 09 Haziran 2021, 23:45:40 »
valla bence de benitez gelsin advocaata aşık olan fener taraftarı onun daha da taktik bilgisi iyi düzeyde ve en önemlisi başarılı versiyonunu da sevecektir.
İyi hoca ve en önemli avantajı hemen hemen her ligde çalışmış olması sadece istekleri fazla olabilir onada yapacak bir şey yok kaliteli hoca getirmek kolay değil

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #4906 : 09 Haziran 2021, 23:49:25 »
İyi hoca ve en önemli avantajı hemen hemen her ligde çalışmış olması sadece istekleri fazla olabilir onada yapacak bir şey yok kaliteli hoca getirmek kolay değil
adamın championship’te bile şampiyonluğu var newcastle başında

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #4907 : 10 Haziran 2021, 00:10:24 »
Benitez ne oldu ya? :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #4908 : 10 Haziran 2021, 00:12:14 »
https://twitter.com/1andreclarindo/status/1399801132768190466
şöyle flood var abi istersen bir göz at roma dönemini izledim ama yorum yapacak kadar değil
Eyvallah.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #4909 : 10 Haziran 2021, 00:44:10 »
Everton, eski Liverpool menajeri Rafael Benitez'i takımın başına getirerek şok bir hamle yapmak istiyor. [Telegraph]

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #4910 : 10 Haziran 2021, 01:18:36 »
Everton, eski Liverpool menajeri Rafael Benitez'i takımın başına getirerek şok bir hamle yapmak istiyor. [Telegraph]
bu iş “Fenerbahçemize Hoş Geldin Andrea Pirlo” diye bitecek gibi duruyo ya

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #4911 : 10 Haziran 2021, 01:26:43 »
bu iş “Fenerbahçemize Hoş Geldin Andrea Pirlo” diye bitecek gibi duruyo ya
Onu dalgasına bende demiştim :D bizimkiler Avrupa Şampiyonası'ndan elenecek hocalara da bakıyormuş 10-15 gün daha bekleriz bu gidişle

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #4912 : 10 Haziran 2021, 02:00:13 »
Bu ROGON denen firma bizim transfer dönemimizi tamamen yönetir oldu. Nasıl bir ilişkimiz var çözemedim. Eğer hocayı ROGON getirirse, bünyelerinde ne kadar boşta oyuncu varsa hepsini bize iteleyecekler demektir. Transferleri 3 yıldır ROGON üzerinden yapıyoruz ve bir kişi de çıkıp sormuyor ''Başkan bu nasıl bir ilişki'' diye.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4913 : 10 Haziran 2021, 08:35:38 »
Marco Silva Everton'da başarısız oldu ama Everton'da kim başarılı oldu ki ? Fonseca da Roma da başarısız neye istinaden Fonseca Silva'dan iyi hoca? Genel olarak hocalarla ilgili yapılan yorumlar Maçkolik-Transfermarkt gibi sitelere bakılıp yapılıyor.  İsmi geçenler genel olarak 50 yaş altındaki Portekizliler.Bence bu adamların Türkiye'de başarılı olması çok zor.

Bize gelecek teknik adamın harbiden baba bir adam olması lazım ki yönetim-taraftar-basın üçgeni arasında tarumar edilmesin.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #4914 : 10 Haziran 2021, 15:58:18 »
Marco Silva Everton'da başarısız oldu ama Everton'da kim başarılı oldu ki ? Fonseca da Roma da başarısız neye istinaden Fonseca Silva'dan iyi hoca? Genel olarak hocalarla ilgili yapılan yorumlar Maçkolik-Transfermarkt gibi sitelere bakılıp yapılıyor.  İsmi geçenler genel olarak 50 yaş altındaki Portekizliler.Bence bu adamların Türkiye'de başarılı olması çok zor.

Bize gelecek teknik adamın harbiden baba bir adam olması lazım ki yönetim-taraftar-basın üçgeni arasında tarumar edilmesin.

Shaktar-Porto-Braga'ya bakmak lazım Roma'da başarı nedir yada dediğim gibi Portekiz Ligi oyun yapısı mücadeleye dayalı orada da benzer yapı var o yüzden Portekizli hoca isteniyor Tottenham aldı bile bizim taraftarın beğenmediği hocayı
Romayla uefada yarı final yaptığını unutmamak lazım
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2021, 16:01:02 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #4915 : 10 Haziran 2021, 16:04:47 »
Benim hayalim Favre tabii ama onun bize düşme ihtimali olacağını sanmıyorum. Löw'e okeyim kendi adıma.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #4916 : 10 Haziran 2021, 16:09:23 »
Gürcan Bilgiç Favre yada adı çıkmayan Portekizli hoca diyor gerçekten iyi hoca abi özellikle oyuncu geliştirmede usta
10-15 gün önce Löw reddetmiş bizi

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #4917 : 10 Haziran 2021, 16:12:39 »
löw-ismail kartal olmuyosa klinsmann-ismail kartal deneyelim.hem kısa hem de uzun vadede başarılı oluruz bence.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #4918 : 10 Haziran 2021, 16:15:34 »
Klinsman çöküşte baya kovuldu Herta'dan riskli olur sanmıyorum ama gelirsede sıvarız :D
İsmail Kartal keşke geçen sene Emre'yle çalışsaydı ligi iyi biliyor ideal yardımcı hocaydı
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2021, 16:16:32 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4919 : 10 Haziran 2021, 16:19:35 »
Shaktar-Porto-Braga'ya bakmak lazım Roma'da başarı nedir yada dediğim gibi Portekiz Ligi oyun yapısı mücadeleye dayalı orada da benzer yapı var o yüzden Portekizli hoca isteniyor Tottenham aldı bile bizim taraftarın beğenmediği hocayı

Tottenham zaten Pochettino'yu kovduktan sonra daha çok hoca arar. Başkanları cimri ben olsam Conte'nin önüne çuvalla para sererim. Vasat takımına vasat hoca arıyor belliki.
Fonseca'nın Ukrayna'da ligin fersah fersah üstündeki kadrolarla aldığı şampiyonlukları kriter olarak almıyorum. Porto'da başarısız olmuş ayrıca.

Benim için önemli olan liderliği,egoları yönetme becerisi,elindeki malzemeden extra iş çıkarması gibi mental konular. Fonseca'ya baktığımda elindeki malzemeden extra iş çıkarmamış gibi duruyor. Zaten çıkarmış olsa bizle niye adı geçsin ki İnter'e giderdi  :)