chabyhan
Kim Min-Jae Fenerbahçe transferle ilgili Kore yavaş yavaş uyanmaya başlıyor. Haberler çoğalmaya başladı. Enteresan şeyler olabilir. Mesela Kore kanallardan bir tanesi mutlaka Fenerbahçe maçlarını canlı yayınlamak isteyecektir.
Doğru görsel, doğru damar basmayla Kore pazarına ciddi açılabilir
bu belki Kore'ye girmek isteyen Türk markalar bile hızlandırır. Kim Min-Jae gerçekten Kore'de tanınan isim. Avrupa kariyerin başarısıyla belki Park Ji Sung, Son Heung-Min'in yanına Kore futbolun efsanesi olur 
buradan bize ekmek çıkar değerlendirsinler
Vallahi buna benzer şeyler yazmaya gelmiştim. Seul'e 1 kez gittim, 10 milyonluk büyük bir şehir ve biz Türkleri cidden seviyor, dost görüyorlar. Yeni jenerasyon bile Kore Savaşı'ndan sâdece bizi biliyor.
Yâni açacaksın oraya bir Fenerium, 100 bin Kim Min-Jae forması satarsın. Hatırlayın voleybol maçlarımıza Kim'i izlemeye gelen Korelileri. Adamlar Tottenham ve Fenerbahçe taraftarı olup çıkar. Sonra gelsin paralar:)
Neyse, oyuncuyu hiç bilmiyorum, skills videoları umut verici olsa da sahada görmek lâzım. Tek tük izleyenlerse Attila'dan daha çok tutuyor çocuğu. İnşallah iyi olur bizim için.