Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1442775 defa)

agha ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6150 : 02 Nisan 2022, 16:50:40 »
Kayseri macinda yine Mert Cetin iyi performans veriyor. Ama adam nereden nereye? Yildiz olacak derken Kayseri de kiralik. Ama bu sene bosta sanirim, belki dusunulebilir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6151 : 14 Nisan 2022, 14:25:22 »
löw işi yatmış :)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #6152 : 14 Nisan 2022, 14:31:06 »
löw işi yatmış :)

Koc; Ismail Kartal gibi bir hocamiz varken, Low gibi bir hocaya guvenemedik.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6153 : 14 Nisan 2022, 14:34:35 »
Koc; Ismail Kartal gibi bir hocamiz varken, Low gibi bir hocaya guvenemedik.
abi şaka bi yana gerçekten ona kaldık bence.4 ay boyunca tek bir isme odaklanırsak olacağı bu.sezon bitecek takımın hocası belli değil şampiyonlar ligi ön elemesi 15 temmuzda.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #6154 : 14 Nisan 2022, 14:53:30 »
abi şaka bi yana gerçekten ona kaldık bence.4 ay boyunca tek bir isme odaklanırsak olacağı bu.sezon bitecek takımın hocası belli değil şampiyonlar ligi ön elemesi 15 temmuzda.

Sorun asil su ki; geriye donuk mesajlari toparlasan en az 20 kere yazilmistir bunun boyle olacagi ...

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6155 : 14 Nisan 2022, 15:48:33 »
Seneye en büyük şampiyonluk adayı Beşiktaş olacak. Onu yenebilecek bir kadro kurulmalı. Ben olsam elime Beşiktaş’ın kadrosunu alıp, her pozisyonda aradaki fark nedir/nasıl telafi edilir diye bakarım.

TD için İK devam etsin. Ali Koç transfere karışmasın. Bu yeterli olur.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6156 : 14 Nisan 2022, 18:37:46 »
💥 "Anderson Talisca liste başı. Başkan Ali Koç bizzat görüştü."

💥 "Kim Min Jae'yi satmak istemiyor Fenerbahçe, tutmak istiyor.

@yagosabuncuoglu

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #6157 : 14 Nisan 2022, 18:39:12 »
💥 "Anderson Talisca liste başı. Başkan Ali Koç bizzat görüştü."

💥 "Kim Min Jae'yi satmak istemiyor Fenerbahçe, tutmak istiyor.

@yagosabuncuoglu

talisca ve crespo iyi bir ortasaha ikilisi olabilir....

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6158 : 14 Nisan 2022, 18:43:45 »
talisca ve crespo iyi bir ortasaha ikilisi olabilir....
abi talisca 10 numara hatta 10 bile değiş 9,5 desek yeri 5-6 milyon euro maaş ister en az orda arda varken bence gerek yok bu işe irfan sağda arda ortada oynar sola forvete ve sol beke 3 transfer yeter taliscaya vereceğimiz maaşı bonservise veririz çok daha verimli olur bence.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #6159 : 14 Nisan 2022, 19:57:47 »
abi talisca 10 numara hatta 10 bile değiş 9,5 desek yeri 5-6 milyon euro maaş ister en az orda arda varken bence gerek yok bu işe irfan sağda arda ortada oynar sola forvete ve sol beke 3 transfer yeter taliscaya vereceğimiz maaşı bonservise veririz çok daha verimli olur bence.

abi ben kendi adima 2 defansif orta saha izlemekten yoruldum ... Ileride daha cok oynanan bir oyun izlemek istiyorum ... Brezilya ekolunu izlemek istiyorum tekrar ... Ondan bana guzel geliyor. Besiktasta 4-4-2 de orta sahanin ortasinda guzel maclar cikariyordu....

Ha gercekci ol diyorsan sen haklisin.... Arda, mesut, irfan, .... orada oynatacak cok adam oldugunda haklisin .... Yinede bosta oldugundan rahatsizim. Talisca ve aboubakar hicbir zaman rakipte olmasini istemeyecegim iki adam .... oyuzden birsey diyemiyorum...
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2022, 20:01:27 Gönderen: ETIRYAK »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #6160 : 14 Nisan 2022, 20:10:05 »
Ozan beyfendi de Besiktas la anlasmis ....

Centilmenlik ayagina Dorukhan i Trabzon'a aldirdigimizla kaldik. Ali Koc cok teessufler eder artik :)

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6161 : 14 Nisan 2022, 20:15:57 »
abi ben kendi adima 2 defansif orta saha izlemekten yoruldum ... Ileride daha cok oynanan bir oyun izlemek istiyorum ... Brezilya ekolunu izlemek istiyorum tekrar ... Ondan bana guzel geliyor. Besiktasta 4-4-2 de orta sahanin ortasinda guzel maclar cikariyordu....

Ha gercekci ol diyorsan sen haklisin.... Arda, mesut, irfan, .... orada oynatacak cok adam oldugunda haklisin .... Yinede bosta oldugundan rahatsizim. Talisca ve aboubakar hicbir zaman rakipte olmasini istemeyecegim iki adam .... oyuzden birsey diyemiyorum...
S

aboubakar konusunda katılıyorum sana abi benim onda tek endişem bu herif fenere gelince tekrar kroniğe bağlar dalga konusu oluruz.defansif orta saha konusunda bence zajc-crespo iki yönlü oyuncular bence ideal talisca onları çok iyi tamamlardı ama işte mesuttan pelkastan çıkmadan arda ve irfan elimizdeyken hemen atlamamak lazım bence.5-6 milyondan aza patlamaz çünkü bu herif bize.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2022, 20:16:35 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #6162 : 14 Nisan 2022, 20:41:09 »
Saboubakar konusunda katılıyorum sana abi benim onda tek endişem bu herif fenere gelince tekrar kroniğe bağlar dalga konusu oluruz.defansif orta saha konusunda bence zajc-crespo iki yönlü oyuncular bence ideal talisca onları çok iyi tamamlardı ama işte mesuttan pelkastan çıkmadan arda ve irfan elimizdeyken hemen atlamamak lazım bence.5-6 milyondan aza patlamaz çünkü bu herif bize.

Bana birde talisca fiziksel olarak da dogru adam gibi geliyor.... Crespo ve Zajc iyi ama yanina arda, mesut, pelkas olunca cok tifil kaliyoruz sahada ... Hani olimpiakos macini hatirla, omzu atan yurudu gecti ortasahayi... Birak onu 1 tane hava topu alamadik....

yine de haklisin bence de orta sahadan 3 takim cikaracak adam avr ... 4 sezondur da boyle ... Azaltmak sart.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6163 : 14 Nisan 2022, 21:21:31 »
Sörloth’u biz niye almıyoruz? Adam tam bizim ligin golcüsü.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6164 : 15 Nisan 2022, 00:05:38 »
Sörloth’u biz niye almıyoruz? Adam tam bizim ligin golcüsü.
sörloth beşiktaşa gidecek diyolar