Şeffaflık, açık iletişim, sürekli bilgilendirme diye diye seçilen başkanımızın, iletişimde kullandığı/taraftara, basına tavsiye ettiği en başat yöntem “Satır aralarını okumak” biliyorsunuz. Ne büyük tutarlılık (!)
Satır aralarını okumaya çalışmaktan taraftarın gözleri bozuldu, beyni yandı, paranoid hezeyanları ortaya çıktı…
Satır aralarını okumak yetmedi çekilen foto üzerinden Agatha Cristie romanlarındaki dedektif Poirot gibi bulmaca çözer hale geldik… Satır aralarını oku, fotoğraftaki cumhurbaşkanını bul, çengel bulmacada koyu renk karelerdeki harfleri yan yana koy yeni TD’nin ismini bul.
Falçao ile foto çektiren Abdurrahim Albayrak olayından hiç mi ders çıkarmamış mesela… Çok şaşırıyorum.
Neyse… Ben satır aralarını okudum
kronolojik olarak aşağıdaki gibi bir durum ortaya çıkıyor.
1. Öncelikle olamayacağı anlaşılan Löw’ün devreden çıkarılıp Jesus’a meyilleniyormuş havası. Ali Koç; “iki adayımız var biri uzun vadeli planı, biri önümüzdeki yıl şampiyonluğu hedefliyor, benim seneye şampiyon olmam lazım” Tabii canım taraftar keriz zaten…
2. Hem Löw için, hem Jesus için büyük maliyetlerin basına servis edilmesi… Satır arası; “Hazır İsmail iyi gidiyorken taraftara yedirebilir miyiz?”
3. Ali Koç’un niyetini (nasıl oluyorsa) her seferinde önceden sezen/okuyan/destek atan Ahmet Ercanlar kanalının İsmail Kartal güzellemesi.
4. Taraftarın medyadaki İsmail Kartal söylentilerine tepki göstermesi üzerine apar topar Portekiz’e gidilmesi…
5. Malum fotoğraf
6. Kulüp açıklaması; “bazı basın organlarında yayımlanan fotoğrafın çok da şey edilmemesi…” satır arası; “ulan fotoğrafı da yayınladık alamazsak rezil olacağız iyice…”
7. Jesus açıklaması; “beni ne doktorlar, ne mühendisler istiyor, Fener’e sözüm yok” Satır arası; “son atımlık bir kurşunum var emekliliğimi iyice garanti altına alayım, fotoğrafı da bedavaya çektirmedik yani…”
8. Daha önce yıllık 7,5 M € olarak medyaya servis edilen maliyetin 9,5 olarak güncellenmesi. Satır arası; “Allah’ım ne olur… İsmail Kartal, Beşiktaş maçını kazansın da bu iş tatlıya bağlansın”
Not: Taraftar İsmail Kartal’a destek olsun bence… Takımı adamakıllı kurduktan sonra İso bu işi halleder… Kimler kimler şampiyon oldu bu ligde…