Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1565346 defa)

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6465 : 04 Temmuz 2022, 14:41:52 »
Serdar Ali ilginç bir iddiada bulunmuş; JJ’in Berişa’dan yararlanmak isteyip santrafor istemediği şeklindeki söylem yönetim algısıymış.

Aslında JJ, santrafor istiyormuş.

Eğer böyle bir şey varsa s.çtı Cafer bez getir durumuna hazır olalım. Hem JJ’in işine karışılıyor hem abuk sabuk bir şekilde lig başlamadan taraftar JJ’e karşı dolduruluyor anlamı çıkar.

Eğer böyle bir şey yoksa da Serdar Ali’nin yaptığı büyük şerefsizlik…
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2022, 14:42:24 Gönderen: Enver Tarcan »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #6466 : 04 Temmuz 2022, 14:46:10 »
Serdar Ali ilginç bir iddiada bulunmuş; JJ’in Berişa’dan yararlanmak isteyip santrafor istemediği şeklindeki söylem yönetim algısıymış.

Eğer böyle bir şey varsa s.çtı Cafer bez getir durumuna hazır olalım. Hem JJ’in işine karışılıyor hem abuk sabuk bir şekilde lig başlamadan taraftar JJ’e karşı dolduruluyor anlamı çıkar.

SAC bu ara gundemden cok uzak diye ses getirmeye calisiyor. Yine baskete de salladi, sonra oraya buraya salliyor... Onunla yakin olan kimsenin oldugunu sanmiyorum ki bir bilgi alsin.... Kim sallar SAC i
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #6467 : 04 Temmuz 2022, 14:59:27 »
SAC in durumu,teşbihte hata olmaz, Yalova kaymakamı durumu gibi oldu😁

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6468 : 04 Temmuz 2022, 15:12:52 »
serdar ali bir şey hakkında olumlu olumsuz her şeyi yorum(!) olarak söyleyip sonra da ben söylemiştime getirmeye çalışan bi vaka.geçen yıl fener vitorla yıllardır alamadığı kupaları almaya çok yakın dedi,vitor ilk yenilgisinde acilen yollayın dedi.berisha ilk geldi bu forvet tamamdır dedi sonra ademiden farkı yok yıl boyunca ben dedim size masalları anlattı.bide bu herifin her dediğini savunan “adam doğru söylüyor” diyen koyunlar var onlar da bi ayrı zaten.neymiş bjelica’ya yıllık 2 verince forvete para kalmıyomuş.bunu demek için kör cahil olmak lazım.
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2022, 15:12:56 Gönderen: efeovic »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6469 : 04 Temmuz 2022, 15:30:34 »
acun bize ozan ve allahyar için 7.5 milyon euro ödemiş.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #6470 : 04 Temmuz 2022, 16:18:40 »

Serdar Ali bugün, kulübün başındaki en büyük tehlikelerden biridir bence.
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2022, 16:18:53 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #6471 : 04 Temmuz 2022, 17:14:55 »
Serdar Ali bunlardan beslenen son derece habis bir kanser türüdür camiamız içinde. Sanki GS'nin ajan olarak içimize soktuğu birisi, tek amacı kulübü karıştırmak. Hıncal'ın bir başka versiyonu ama Hıncal'dan beter bir şekilde Fenerbahçe'ye saldıran art niyetli köpeğin teki. Ciddiye almamak gerekli ama adam öyle sinir bozucu konular uyduruyor ki götünden konuşmadan duramıyorsun iti.

Edit : unutmadan ekleyeyim. Ali Koç geldiğinden beri ROGON firması Jashua King'i bize itelemek için uğraşıyor. King denen balonu daha önce de yazmıştım, yönetim lütfen yapma şu hamleyi. Her transfer döneminde ROGON'un King'i için çıkan haberlere şaşırmıyorum ama daha ne kadar söylücez, bu herif büyük OVERRATED. Yönetim düşme şu hatâya.

Ayrıca birileri şu kağnı arabası Dzyuba'ı bize itelemek için çok uğraşıyor. Herif 35 yaşında, eski hâlinden eser yok. Yönetim inşallah şu hatâlara düşmez.
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2022, 17:20:18 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6472 : 04 Temmuz 2022, 20:13:30 »
Beşiktaş Weghorst ve Muleka’yı almış.

Maalesef kadro kalitesi açısından geride kalıyoruz.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #6473 : 04 Temmuz 2022, 20:59:11 »
Valla weghorst tanımam ama muleka Bruma yerine alabilirdik diye düşünüyorum

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #6474 : 05 Temmuz 2022, 03:53:12 »
erken konusmayi sevmem fakat suanda olan bitenden hic memnun degilim biz futbolcu rehabilitasyon merkezi degiliz yada futbolcu parlatma takimi alanyasporda degiliz. sen fenerbahcesin sunu anlarim takim basarilidir senelerdir istikrarli bir performans gosteriyordur eyvallah riskli hamleler yap kabulum.

fakat arkadas weghorst-muleka ve berisha-serdar dursun su forvet hatti nedir allah askina ya deliricem.neymis efendim besiktasin parasi yokmus iyiki yokmus olsa heralde neler olurdu. 6s gidiyo italya liginde senelerdir kendini ispat eden adam aliyor duzenli katki saglamis kalite ayak aliyo sen cocuklugunda hayali ronaldinho olmak olan adami aliyosun ( ayrica lincoln kumasi iyi belli is yapabilir yetenekli adam ) ama yok transferleri yaptik kampa yetisti felan filan maval okuyolar yine yetisen transferlere bak sen bruma emre mor saka gibi.

bizim hani limitimiz vardi paramiz vardi en zengin bizdik acuna satmissin allahyarla ozani 7.5 zaten bir suru harcama limitin var neymis efendim yok erison yok o psvde kiralik
olan souza  kim bunlar abi.. simdide basimizda jorge jesus var diye taraftari kandiriyolar neymis berishadan yeni bi berisha yaraticakmis jorge jesus napabilirki berishaya adam ayakta duramiyo adam gecemiyo essek gibi boyu fizigi var sirti donuk oynayamiyo yok cift forvete uygun adammis gecin allah askina futbolcu dedigin topa temas ettigi an kendini belli eder. takim tam bir copluk pelkas gustavo berisha novak samatta caulker lemos tisserand ve baska belkide unuttugum bir suru adam bunlarda elinte dert olarak duruyo. neymis jesus kampta
gormek istiyomus hepsini bu adamlari kampta denemek istiyo yada takimda dusunuyosa ben futbolun f sinden anlamiyorum.

senin fena olmayan bir kadron var yapicagin hersey cok belli.cek abi jesus istiyosa madem kaliteli bi 6 numara al carwalhoyu yada genc mi istiyosun bas parayi al vini souzayi. bitane adam
akilli tempolu tecrubeli bir sol bek al. babalar gibide cek bi santrafor yaslan arkana.ama surekli gec kalma surekli basiretsizlik yeter artik amk herifler trezegueti cekiyo cok uygun paraya sen brumayi aliyosun ne vericegi belli olmayan adam eski gunlerine donsunde patlama yapsin yeter artik yeter beyninize sokiyim.

belki erken konusuyoruz ama jorge jesusa ragmen guvenim su zamana kadar cok kirildi herzamanki ali koc.

15 bin tl para verdim kombine aldim ve aldik 2 saat icinde tukettik hepsini disimizden tirnagimizdan arttirip. ulan hicmi acimaniz yok su taraftara ulan yaziklar olsun.

cavani en kotu de sorloth bandinda bir forvet almazsak.
jesusun istedigi 6 numaraya carwalho bandi bi adam cekmezsek.
kaliteli bir solbek almayip ferdiye tamamen emanet edersek.
bu sezon sampiyonluk İMKANSİZ
jorge jesus kendi cikip top oynamicak sonucta kimse kusura bakmasin ama onunda cok s.kinde olmaz 1 yil basarisz oldumu ceker gider zaten kendini defalarca ispatlamis bir adam.

he bide sen kimi crespoyu felan satip ben kaynak yaratiyim dersen herseyi bombok eder sicar batirirsin.
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2022, 03:57:12 Gönderen: Ero1907 »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6475 : 05 Temmuz 2022, 10:29:27 »
Güncel haliyle Beşiktaş ve Trabzon’un hücum hattı çok önümüzde. Hatta Adana Demirspor’un bile. Yazık ya yapılacaklar çok basitken Emre Mor Bruma falan uğraşıyoruz. Trezeguet Weghorst Muleka biz alsak geriye sadece bir orta saha(o da hoca istiyor diye) bir de sol bek almak kalıyordu.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6476 : 05 Temmuz 2022, 10:32:31 »
Şampiyonluk imkansız diyemem…

Ama oldukça zora soktuk… Saha sonuçlarına göre mi düzeltme yapacağız. Yaz başında TD geldi bu kez lige hazır gireceğiz derken şimdi de alınamayan oyuncularla uğraşıyoruz. Bu nasıl bir transfer politikası…

King’i falan alacağımıza Serdar ile başlayalım o zaman lige. Geçen sezonun sonunu oynayan takım önümüzdeki sezonun sonuna kadar da götürür işi zaten. Orada ne olur Allah bilir artık.

Yeter ki Ali Koç eline megafon alıp takımı kaosun içine çekmesin.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #6477 : 05 Temmuz 2022, 11:00:02 »
Fikstur de yine bana sorarsaniz boktan... Sezonu zaten erken acip erken forma girecegiz, butun onemli maclar sezon sonuna kalmis... Bilemedim...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #6478 : 05 Temmuz 2022, 12:05:03 »
Bu Twitter nedir abi her hıyarım var diyene tuzla koşulmaz ki. Adamın biri bir isim sallıyor hurraaa herkes sallamaya başlıyor.
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2022, 12:05:15 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #6479 : 05 Temmuz 2022, 17:22:37 »
Werghorst-Muleka-Saiss-Gedson Beşiktaş'ın yaptığı 4 transferde mevcuttakilerden daha iyi oyuncular ve adamlar kadrosunu ciddi anlamda güçlendirmiş oldu.
Bizim takıma 2 3 gerçekten kaliteli oyuncu almak yeterli olacaktı alınan oyuncular Bruma,Emre Mor ve Lincoln 2 tanesinin 11 başlama ihtimali yüzde 50 bi Lincoln gerçekten kaliteli bi oyuncu ama o pozisyonda zaten en iyi oyuncularımızın olduğu pozisyonlardı.Şimdi Arao ismi ortaya çıkmış hoca istemişse saygı duymak lazım ama kendisinin ilk tercihlerinden olmadığı da belli.Biz bu parayı nereye harcıcaz acaba.Forvete Aleksandar Mitrovic çekeceksek itiraz etmem de ciddi anlamda kötü geçiriyoruz bana göre transfer dönemini.