İzleyebildiğim kadarıyla yazıyorum; hücum etmede sıkıntılarımız var. Savunma yönümüzü ise ilk defa gayet iyi buldum bu maçta. Tiran, Partizan maçlarında gol yemesek de bayağı aksamıştık.
İlk devre İrfanCan ile ikinci devre Bruma ile ceza sahasının içindeki aksiyonlarda beceri eksikliğimiz ortaya çıktı yine.
Kim ne der bilmiyorum ama İrfanCan kesinlikle kanat oyuncusu değil. İdareten oynadı geçtiğimiz sezon. Kaleyi karşıdan görmediği zaman mevcut özelliklerini de kullanamıyor. Ya cılız, isabetsiz ortalar açıyor ya çizgiye inip topu eziyor. Biz de dedik ki oraya biri alınsın. Gittiler Emre Mor’u aldılar, ala ala. Kadro içinde o bölgeye Rossi’den başkasını koymam ben olsam.
Bruma ise asıl felaket. Aksiyon içinde çok kararsız bir oyuncu. Ceza sahası içinde topla buluşmadan önce ne yapacağına karar vermiş olmalı iyi bir forvet oyuncusu. Bruma topu aldıktan sonra düşünmeye başlıyor. Ali Koç bile Bruma’dan daha hızlı karar veriyor olabilir

Önüne top atılan bir oyun oynanmadığı sürece hiç faydalanacağımızı düşünmüyorum.
Oyun şablonumuzda da bir belirsizlik var gibi, 4-4-2 oynadık sanki bir ara. Lincoln sola yakın oynadı ilk devre.
Aşağıdaki isimler benim ilk onbir adaylarım. On oyuncu yazabiliyorum. 11. adam yok bu kadar kadro şişkinliği içinde!
Altay
Osayi
Kim
Atila
Ferdi
İsmail Yüksek (JJ, JJ’liğini gösterip oynatsın sürekli bakalım)
Crespo
Arda (Lincoln Arda’nın yedeği olur ancak)
Rossi
Serdar (Sörloth alınırsa, Serdar yedeğe gider)
Sol kanat/forvet —> bu maçı izledikten sonra asıl eksikliğimizin burada olduğuna karar verdim. Kadro içinde çözüm yok bence buraya. Berişa’dan da vazgeçecek JJ. Ferdi de değil o çözüm. Valencia adamsızlıktan oynayabilir belki. 2’li forvet oynatacak muhtemelen JJ. Joshua King’e dudak büktük ama o dedikodudan bir gerçeklik oluşacaksa JJ’in kafasındaki planın da oraya bir adam almak yönünde olduğu anlaşılıyor.
Sonuç olarak hala biri pivot santrafor biri soldan gelecek forvet oyuncusu olmak üzere iki transfere baba/kuvvetli transfere ihtiyacımız var.
Bu ikisi haricinde alınan oyuncular da konuşulanlar da bizim asıl dertlerimize çare değiller.