Aykut Kocaman’ın Eljif’i bırak aldırma tanıma imkanı bile yok bence. Kjaer ve Nani’den gayet de kar ettik o mu aldırdı bilemem de. O sezonda başını yakan ilk yarıdaki rezalet hakem yönetimine sahne olan Beşiktaş maçı ve yine kendi değerini(!) koruyup Vitor’u gömen medyaydı. Beşiktaş o sezon gerçekten şampiyon yapıldı. Kadro iyiydi ama Rvp üzerinden inanılmaz yıpratıldı geçen sezon Mesut İrfan üzerinden olduğu gibi. Caner Gökhan’ı gönderen Aziz Yıldırımdır.
Geçen sene Trabzon maçına kadar nasıl geldik? O maçta 6 puana çıkacak fark eşitlendi aynı ilk döneminde Beşiktaş maçında olduğu gibi ve o maçın hakem yönetimi malum. Sonra dağıldık yok üçlü mü oynanır yok Mesut nasıl oynamaz bilmem ne diye baskılar cabası.
Asla Vitor fanı değilim ama Jesus’a iki yıl diz çöktüren de bu adamdı sonuçta. Mükemmel hoca değil ama kötü hoca da değil. Bu lig bu ülke normal değil ve istediklerini çok kolay aşağı çekip istediğini zirveye çıkarıyor. Fatih Terim mesela futbol bilgisine…… ! Kaç kere şampiyon oldu ve birçoğu malum
Nani'den Kjaer'den kar etmedik demedim, Vitor aldırmadı dedim.
Dediğim olaya geliyorsun, medya üzerinden oyuncu üzerinden yıpratılmaya gayet müsait bir adam. Burası Fenerbahçe, herkesle uğraşıyorsun , zoru görünce kıçı başı dağıtmayacaksın. Kendisine Fenerbahçe tarihinin en pahalı kadrosu verildi. Ama rezil etti. Yetmedi geçen sene gayet güçlü kadro verildi, rezil etti.
Gg'yi evet aziz yolladı ama Caner'in gitmesinin sebebi , Vitor'un takıntısı sebebiyle oldu. Aziz sonradan devreye girdi.
Jesus'a diz çöktürdüğü zaman , jesus Avrupa finalinde son dakikada kupayı Chelsea'ye verdi.
Ayrıca o değil de Vitor'un Almanya macerası niye anlatlmıyor hiç onu anlamadım

2 sene şampiyon yaptığı Porto takımı yüzüne bakmadı, yolladı Vitor'u..
3lü 4lü mevzusunda haksız olan da kendisi. Saplantılı olup kendini geliştirmedi bile. Nasıl oynarsa oynasın umrumda değil ama elindeki kadronun hakkını veremedi her seferinde.
Fenerbahçe'de 3 sene kalsa 2 şampiyonluğu vardı gibi şeylerle yazık edersiniz kendinize. 2 sene kaldı sonucunu gördük . Gerçekler ve tarih ortadayken Vitor övücülüğünü asla anlamıyorum.