Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539495 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #7005 : 21 Ağustos 2022, 12:57:08 »
Hull da olmasa ayvayı yedik. Kim varsa topluyor acun bizden. Gidip bir de basket takımına falan sponsor olsa tadından yenmezdi.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7006 : 21 Ağustos 2022, 16:39:26 »
Fenerbahçe, Marcel Tisserand transferinden 3 milyon Euro kazanacak.

iyi para

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
« Yanıtla #7007 : 21 Ağustos 2022, 17:29:25 »
Fenerbahçe, Marcel Tisserand transferinden 3 milyon Euro kazanacak.

iyi para
2.250 M €’ya almışız.

Ali Koç’un bir başarı hikayesi daha  :P

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #7008 : 21 Ağustos 2022, 18:48:03 »
2.250 M €’ya almışız.

Ali Koç’un bir başarı hikayesi daha  :P

4 milyona aldık diye biliyorum ben.

Kadrodaki Gustavo'dan en az 4-5 gömlek üstündü, kaldı ki Tiss'i bile beğenmediğimiz anlar oluyordu, düşünün kalitedeki düşüşü. Gustavo'yu hiç getirmeyip Tiss ile devam etsek de olurdu.

Serdar sürekli sakatlanıyor, Gustavo desen TFF 1.Lig kalitesinde, sağ stopere transfer şart oldu bence. Bütün sezon kâbus görürüz yoksa.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #7009 : 21 Ağustos 2022, 23:31:23 »
4 milyona aldık diye biliyorum ben.

Kadrodaki Gustavo'dan en az 4-5 gömlek üstündü, kaldı ki Tiss'i bile beğenmediğimiz anlar oluyordu, düşünün kalitedeki düşüşü. Gustavo'yu hiç getirmeyip Tiss ile devam etsek de olurdu.

Serdar sürekli sakatlanıyor, Gustavo desen TFF 1.Lig kalitesinde, sağ stopere transfer şart oldu bence. Bütün sezon kâbus görürüz yoksa.

Abi Gustavo daha az yapiyor, hava toplarinda daha etkili ama asiri yavas ... sag bekte osayi, ve solunda szlai varken yavasligi problem olmuyor... o nedenle Tisserand daha iyi olurdu diyemiyorum. Cunki tisserand harika oynadigi macta bile bir anda golu yedirdigi bir hata yapabiliyordu.

(Bana kalsa ikiside olmasin, Kim den sonra attan inip esege bindik.... ) ama su anki duruma gore soyluyorum...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #7010 : 21 Ağustos 2022, 23:58:42 »
Gustavo yarın s.çarsa, Ali Koç ve JJ’in aklı başına gelir. Piyasada sağ stoper kaldı mı onu bilmiyoruz tabii.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #7011 : 22 Ağustos 2022, 08:03:25 »
Gustavo yarın s.çarsa, Ali Koç ve JJ’in aklı başına gelir. Piyasada sağ stoper kaldı mı onu bilmiyoruz tabii.

Bence de gelmesi hataydi .... dedim ya daha once attan inip esege bindik resmen....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #7012 : 22 Ağustos 2022, 12:56:31 »
Stoper mevkinde;
Gidenler: Kim, Marcel
Gelenler: Gustavo, Peres

JJ arkadan oyun kurup orta sahada oyalanmadan gole gitmek istiyor. Bunu anlıyorum.

Ancak bu açıdan bile baktığımızda Gustavo’nun Marcel’e karşı nasıl bir üstünlüğü var? Bunu pek anlamış değilim. Boyu posu daha iyi? daha yakışıklı? saçı sakalı daha karizma? Ha bir de native portuguese!

Min Jae&Luan Peres; bunlar bambaşka oyuncular olduğu için karşılaştırmıyorum bile…

Ha adam kendi oyuncuları ile çalışmak istiyor işte derseniz ona söylenecek bir şey olabilir mi düşünmek lazım…

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #7013 : 22 Ağustos 2022, 14:20:22 »
Stoper mevkinde;
Gidenler: Kim, Marcel
Gelenler: Gustavo, Peres

JJ arkadan oyun kurup orta sahada oyalanmadan gole gitmek istiyor. Bunu anlıyorum.

Ancak bu açıdan bile baktığımızda Gustavo’nun Marcel’e karşı nasıl bir üstünlüğü var? Bunu pek anlamış değilim. Boyu posu daha iyi? daha yakışıklı? saçı sakalı daha karizma? Ha bir de native portuguese!

Min Jae&Luan Peres; bunlar bambaşka oyuncular olduğu için karşılaştırmıyorum bile…

Ha adam kendi oyuncuları ile çalışmak istiyor işte derseniz ona söylenecek bir şey olabilir mi düşünmek lazım…

Hiz Tiss>Gustavo
Hava hakimiyeti Gustavo>Tiss
Pas yetenegi Tiss=Gustavo
Uzun Top Gustavo>Tiss

Tiss 3 lude iyi, 4 lude cok hata yapiyor ve gol yediriyor. Gustavo nun su ana kadar bir hatasini gormedik ama belki ileride o da Tiss gibi olur onu bilemeyiz.

Eldeki data bu. Ben sag bekte Osayi oldugu surece 4 lude Gustavo Tiss den daha cok katki verir diyorum. Cunki hiz eksigini kapatabiliyor. Ikiside yetersiz, kotunun iyisini secmeye calisiyoruz kendimizce....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #7014 : 22 Ağustos 2022, 15:11:14 »
Gustavo nun su ana kadar bir hatasini gormedik ama belki ileride o da Tiss gibi olur onu bilemeyiz.
Ümraniye maçında 30. saniyede adamı kaçırdı, golü yiyorduk.

Uzun pası da Tisserand'dan iyi değil bence.

Diziliş açısından ise, JJ kendi oyunu içinde Tisserand'ı denedi ve sırıtmadı. Gustavo'dan geri kalan bir tarafını göremedim ben.

Gustavo alındıktan sonra stoperlerden ıskartaya çıkması gereken birileri vardı, Marcel'e taklif geldi gitti. Lemos'a teklif yok benim anladığım. Olsa onu satarlardı.

Ama dedenin kendi oyuncuları ile/Portekizce konuşanlarla devam etmek istemesini de anlıyorum. Bu yaştan sonra yabancı dil mi öğrenecek adam.

Ali Koç'un JJ'e şöyle bir şey söylediğine eminim; "Sen madem kendi dilinde bir ortamda (misal Flamengo) çalışmak istiyorsun, o ortamı burada sana sağlayacağız. transferde ne istersen onu yapacağız..."

Bu olmayan vizyonumuzu daha da sınırlıyor tabii...

Tisserand olmuş, Gustavo olmuş bir önemi yok zaten. İkisi de vasat. Yeni bir transfer gerekiyor bence oraya. İşin tuhafı takım kazanırsa bunların hiç bir önemi kalmayacak, özellikle yönetim için. O yüzden söylüyorum; kazansak bile bu transfer operasyonu bence hatalı... Ve kalıcı başarıyı doğru hamleleri sürekli hale getirerek/yanlışlardan ders alarak sağlayabiliriz. Yoksa bu sezon (inşallah) şampiyon olsak bile sonraki sezon yine kaos yaşarız.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #7015 : 22 Ağustos 2022, 15:36:45 »
Serdar Dursun satılacak sanırım. Union Berlin ciddi ilgileniyormuş.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #7016 : 22 Ağustos 2022, 15:46:21 »
Serdar Dursun satılacak sanırım. Union Berlin ciddi ilgileniyormuş.

Sacmalik olur

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #7017 : 22 Ağustos 2022, 15:48:39 »
Ümraniye maçında 30. saniyede adamı kaçırdı, golü yiyorduk.

.

yavas zaten ...  soyledigim gibi ... o yuzden sag bekte osayi yokken 3 luye dondu.
Osayi yavasligini kapiyor....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #7018 : 22 Ağustos 2022, 16:15:22 »
https://football-observatory.com/?lang=en

Bu CIES (Centre International d'Etude du Sport - Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi), Avrupa'daki Ligler için big data'yı kullanarak, AI tabanlı kestirimler yapıyormuş.

Türkiye Ligi için sezon sonu sıralama öngörüsü aşağıdaki gibi.

Predictability of the competition
1 Fenerbahçe SK
2 Trabzonspor
3 Beşiktaş JK
4 Galatasaray SK
5 İstanbul Başakşehir

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #7019 : 23 Ağustos 2022, 11:34:06 »
Santrafor konusunda aynı noktadayım almamız gereken oyuncu bence Edin Dzeko. Inter'de yedek kaldı ve Türkiye'ye sıcak bir oyuncu. Bir sene burada tozu dumana katar.

Stoper için ise kaç para isterler bilmiyorum ama Başakşehir'deki Ndayishimiye muazzam transfer olur. Sahada çocuklarla oynuyormuş havası veriyor acayip bir fizik gücü var, hızı da fena değil.
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2022, 11:38:51 Gönderen: Kubilay Can »