Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1556978 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #7275 : 21 Mayıs 2023, 19:07:14 »
Adı bizle anılan Zahanın kolu kırılmış.

O kadar cenâbet bir kulübüz ki adamın adının bizimle anılması bile kolunun kırılmasına yetti amk:)

Ben sevindim, PSG falan peşini bırakır böylece. 2 ay sonra başlar antremanlara bizimle. Hadi Ali Koç göreyim seni, al getir şu karaboğayı bize.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2023, 19:07:43 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #7276 : 22 Mayıs 2023, 12:01:06 »
Daha onlar prensip anlaşması. Alacaksın kardeşim, devreye girip bitireceksin. Brighton kim amk, ordaki vergi düşümüyle maaş çok mu farklı olacak sanki. Keza Leverkusen vergi sonrası kaç milyon euro vermiş olacak Guerreiro gibi bir sol bek'e. Bedava adamı bastırıp alamıyorsak kapatalım futbol şubesini. Hadi Guerreiro olmadı, Bensabaini var.

Ayrıca ne demek Zaha ile Moura'yı aynı anda almayı bilememek? Zaha sol açık, Moura sağ açıkta dağıtır ortalığı. Futbol kaliteli oyuncularla oynanır, tabii ki de ikisini birden almalı Ali Koç. Koy bu ikisini sağ ve sol forvete, santrafora al bedava Belotti'yi, 10 numarada da Arda, bitti işte. Arda'nın Moura ve Zaha ile paslaşmalarını hayâl bile edemiyorum, Harlem Basketbol takımı gibi show yapmazlarsa futbolu komple bırakırım.

Gerisi Ali Koç'ta. Bu heriflerin bonservis derdi yok, git şimdiden çoğunu bitir işte di mi.

abi artik prensip anlasmasi mi kaldi. O Ocaktan onceydi. Ocaktan sonra imzaladilar, Caglar mesela on odeme bile almis. Hatta Moura da imzaladi daha gecen hafta.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #7277 : 23 Mayıs 2023, 11:50:43 »
Daha onlar prensip anlaşması. Alacaksın kardeşim, devreye girip bitireceksin. Brighton kim amk, ordaki vergi düşümüyle maaş çok mu farklı olacak sanki. Keza Leverkusen vergi sonrası kaç milyon euro vermiş olacak Guerreiro gibi bir sol bek'e. Bedava adamı bastırıp alamıyorsak kapatalım futbol şubesini. Hadi Guerreiro olmadı, Bensabaini var.

Ayrıca ne demek Zaha ile Moura'yı aynı anda almayı bilememek? Zaha sol açık, Moura sağ açıkta dağıtır ortalığı. Futbol kaliteli oyuncularla oynanır, tabii ki de ikisini birden almalı Ali Koç. Koy bu ikisini sağ ve sol forvete, santrafora al bedava Belotti'yi, 10 numarada da Arda, bitti işte. Arda'nın Moura ve Zaha ile paslaşmalarını hayâl bile edemiyorum, Harlem Basketbol takımı gibi show yapmazlarsa futbolu komple bırakırım.

Gerisi Ali Koç'ta. Bu heriflerin bonservis derdi yok, git şimdiden çoğunu bitir işte di mi.

Gs' de Kerem, Rashica veya Barış Alper'in iki yönlü oyunları çok önemli. Bir tarafta Zaha olacaksa bir tarafta da dengeleyici bir oyuncu olmalı. Senin zaten Ardan ve santraforun olacak ilerde. Atıyorum sağ kanada da bir tane Kuyt tarzı (Kuyt tabi en top örnek öyle adam bulamayız) oyuncu almamız lazım. Atıyorum Moura da fiziksel ve zihinsel olarak buna hazırsa sıkıntı yok. Askerlerle komutanları iyi harmanlamak lazım. Mesela Emre Mor bu konuda çok gelişim gösterdi.
Bir örnek daha Bjk'yi verebilirim. Bir kanatta santrafor özellikli Cenk oynuyor bir tarafta çalışkan, dinamik Redmond oynuyor.
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2023, 11:55:37 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #7278 : 04 Haziran 2023, 20:54:59 »
Jesus denen adamı almak en büyük hataymis.
Aldirdigi Bruma (oynatmadan yolladı), gustavo tamamen çöp bir adam ve yerine gittik Samet i aldık. Osayi Samuel ve geçen senenin en iyi ikilisi crespo zajh ikilisi yedi bitirdi. Arda yı iş işten geçtikten sonra oynatmaya başladı.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #7279 : 04 Haziran 2023, 21:01:04 »
Hepsini geçtim de Samet ve adını hala bilemediğim sol beke o kadar bonservisi niye verdik?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #7280 : 04 Haziran 2023, 21:05:16 »
Hepsini geçtim de Samet ve adını hala bilemediğim sol beke o kadar bonservisi niye verdik?
O dediğin sol bek geldiğinde sevinenler, hatta olumlu bulanlar vardi. Saka gibi.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #7281 : 04 Haziran 2023, 21:08:03 »
Yazmıştım bir yerlere, ostervolde+ samet 11 m euro. Game changer...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #7282 : 04 Haziran 2023, 22:05:02 »
Daha bu takıma Samatta gelecek.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #7283 : 04 Haziran 2023, 22:12:31 »
ali koç’un deneyeceği bi kombinasyon kalmadı artık. her türlü hoca ve kadro kombinasyonunu, stratejisini denedi ve hepsi rezillikle sonuçlandı. dolayısıyla bundan sonra başarı gelmesi mümkün değil. ya verdiği paraları, sponsorları vermeye devam edip futboldan elini eteğini çeksin, ya da aziz yıldırım gibi arka otoparktan yol alsın.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2023, 22:13:07 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #7284 : 05 Haziran 2023, 15:19:12 »
Dünkü maçtan sonra JJ'in kalmasın isteyen yoktur herhalde artık. Öte yandan, istenmediğine göre kalması için her yol denenecek. Gerçi giderse de Avcı'yı falan getirir bunlar.

Seneye bir de Beşiktaş çıkacak başımıza. Icardi kalırsa, ki olası diyorlar, seneye bu kadar puanı da rüyamızda görürüz. Biz İtalya'dan 2. lig oyuncusu alıyoruz 6m€'ya, GS Zaniolo alıyor falan, değişik işler. bir de diyorlar ki basketbol zarar ediyor.

Neyse bu kategori çok sıktı beni...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #7285 : 07 Haziran 2023, 12:06:59 »
Umut Nayır ile ilgileniyormuşuz.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #7286 : 07 Haziran 2023, 18:29:48 »
Serdar gidecekse mantikli olabilir... Ama daha hoca belli degil...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #7287 : 09 Haziran 2023, 01:15:00 »
Sergen ile anlaştığımız yazılıyor.Aferin tüy dikin.Bir kısmıda Aykut diyor.Sergen bize geldiğinde çöküşteydi kendine geldi başarılı oldu bunadeğinmez vefasız adam.Tekrar kazandırdık sonra doğduğu yetiştiği Beşiktaşa döndü.Beşiktaşla özdeşleşmiş bir adam teknik direktör olnmasın.En ufak sallantıda gider.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2023, 01:16:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #7288 : 10 Haziran 2023, 16:46:51 »
Sergen çok büyük hata.Bu hamle başkanın gidişini hızlandırır.Bakıyı kaldıramaz bizde zaten.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #7289 : 10 Haziran 2023, 17:14:19 »
Sergen çok büyük hata.Bu hamle başkanın gidişini hızlandırır.Bakıyı kaldıramaz bizde zaten.

Aksine bence Sergen en doğru tercih. Biz saha dışını çözersek saha içini de bir şekilde hâllederiz. Sergen'in ağzı lâf yapıyor, saha dışı tüm olaylarda eyvallahı yok, her türlü kavgayı yapar.

Gerçekçi olalım, Türkiye'de saha dışı konularda aktif olmazsan şampiyonluk şansın kalmıyor. Bak herifler ''ligi bitirtmeyiz'' dedi, ne kırmızı kart gördüler ne de rakipleri penaltı kazandı. Oysa sâdece Konya maçında hakem hatası yaşanmıştı ama öyle bir algı yürüttüler ki sanki tüm maçlarda canları yanmış gibi algı yapıldı. Heriflerin ekim ayından sonra aleyhine tek bir hata olmazken lehlerine bi kamyon ofsaytımsı penaltımsı pozisyon yaşandı. Türkiye'de bu işler böyle yürüyor. Saha dışında güçlü bir lobin varsa işlerin tıkırında oluyor.

Seneye zımba şenol da eklenecek buna. Böyle tiplerle JJ baş edemez, İsmail Kartal yırtık değil sessiz sâkin bir tip ve baş edemez, Avcı desen benim gözümde hoca bile değil. Tek baş edebilecek kişi Sergen Yalçın. Basında seviliyor, kolay kolay kimse yıpratıcı eleştirilere girmez. Maç esnasında hakemi baskı altına da alır Sergen, maç sonrası basın toplantısında her türlü algı savaşına da girer.

Sergen dışında kimse bu yükün altından kalkamaz seneye.