Morelos filan gibi abuk adam yerine Dzeko, Serdar, Umut ile oynasaydık ya. Serdar bedavaya gitti. Yarım sezon ilk 11 oynayıp 15 tane atmıştı. İsmi Dursuninho değil diye yok pahasına gitti.

abi ben kendi adima oyuncuyu bilmiyorum. Sen sanirim yillardir izliyorsun.
Ama 6 yil ayni takimda kalmis, yilda 45 maca cikmis... ki bahsi gecen takim da petrol ofisi degil Rangers.
Kent i gorduk. Bu adam Kent ile birlikte kadronun ana oyuncularindan biri ise ... Senin soyledigin kadar boktan cikacagini sanmam.
Bu adamin bu arada Bats den kotu olduguna da eminim. Ama adam kalmak istemedi. Yapacak birsey yok. Onunla kiyaslarsak anlayacagim. Ama serdar la kiyasliyorsun.
Konu Serdar ise, sundan emin degilim; "Serdar, Umut Nayir in onune gecebilir mi?" Evet iyi adam. Ama? Bu morales kadar boktan ve serdar bu kadar altindan mi yapilma?
Yedek olarak girip 3-5 gol atip pas trafigini saglamasi disinda kendi adima beklentim yok. Bu adam takimin 2. yada 3. forveti.
Sonuc su; 6 numara icin ciddi bir kaynak olustu,... isteyerek yada istemeyerek. Ve Umut Nayir e kendini one cikarmasi icin firsat olustu.