Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539483 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #7920 : 01 Eylül 2023, 14:17:50 »
Crespo, zach, İsmail, mert hepsi topyekun kalsın da ayni orta saha ile madara olalım yine.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #7921 : 01 Eylül 2023, 16:59:01 »
Bende begeniyorum ama kontratini uzatmayacaksa 5-6 ay sonra gidecek oyuncu...
Tabiki son senesi ise bonservis geliri ile satılabilir

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #7922 : 01 Eylül 2023, 20:36:49 »
Şimdi Crespo, Baytshuayi ve Luan Peres için sadece Arap pazarı kaldı sanırım.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #7923 : 02 Eylül 2023, 10:38:33 »
Batu kesin olarak kalmış. İyi bari en azından şu pehlivandan kurtulduk. Durup durup da tarihin en felaket tercihlerinden birisini daha yapmaya ramak kalmıştı ki verilmiş sadakamiz varmış. Simdi ismaile düşen batuyu kazanmak. Oyuncuyu kaybetmek kolay  kazanmak zordur. Asıl abilik, koçluk da burada ortaya çıkar.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #7924 : 02 Eylül 2023, 12:34:45 »
İyi bir 6 numarayla bu kadro konferans ligi favorilerinden bana göre. Ali Koç 6 numara alacağız dedi zaten. Gerisi İsmail hocaya kalmış.
Twente maçında baya sıkıntılı yerleşim hataları yaptık çok iyi çalışmak gerekli.
Bu arada Serdar Aziz'in oynuyor olması beni deli ediyor. Samsun maçı Djiku, Twente maçı Becao sayesinde çok srıtımadı ama iyice ağırlaşmış kesinlikle önde oynamak isteyen bir takımın stoperi olamaz artık.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #7925 : 02 Eylül 2023, 17:33:43 »
Partey 3 ay yokmuş. Onu unutabiliriz artık.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #7926 : 03 Eylül 2023, 10:13:07 »
Bence bu işin taraftar gözündeki oluru Jorginho. Bana kalsa şu Uruguaylı çocuğu isterim ama çoğunlukla pek uyuşmuyorum ben zaten. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #7927 : 03 Eylül 2023, 15:18:47 »
İsmail de sakatmis djiku oynayacakmis 6 numara bence fred 6 yapıp mhy Sebastian yapsak daha iyi

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #7928 : 03 Eylül 2023, 21:49:19 »
İsmail de sakatmis djiku oynayacakmis 6 numara bence fred 6 yapıp mhy Sebastian yapsak daha iyi
İsmail sahada ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #7929 : 04 Eylül 2023, 17:20:31 »
3 ay geçti hala ortada 6 numara transferi yok. Medyadaki satilmislar yada popüler olmaya çalışan zavallılar da aceleye gerek yok, en doğru isim gelecek algısına devam ediyorlar. Grup kuraları çekilmiş hala acele yokmuş. Kalırız boyle saatli bomba gibi sahada gezinen ismaile bu kafayla. Ne 6 numaraymis. Siktimin krunicinin peşinden aylarca koştuk adamlar vermedi. Simdi acelemiz yok deniyor. Şansa kazanmaya devam ediyoruz. Bakalim nereye kadar donecek teker. Patlayınca gözümüze sokarız 6 numara transferini.
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2023, 17:20:47 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #7930 : 04 Eylül 2023, 22:42:48 »
Ciddi ciddi 6 numara almayacaklar galiba. Bu sezonu çöpe atan hamle de bu olacak. İsmail asla bu seviyelerin oyuncusu değil. Kaldı 2 saat, bari ligde rekabet edebilmek için bir tane 6 numara alın.

Adamlar N'Dombele'yi taraftar baskılarından sonra pat diye aldı. Bunlarda, plana sadık kalsınlar. Arap İsmail kesinlikle Türk oyuncusu takıntısı yüzünden istememiştir 6 numara. Bu İsmail Yüksek denilen herif tüm sezonu çöp edecek diye bir hissiyatım var, umarım haksız çıkmam.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #7931 : 04 Eylül 2023, 23:32:32 »
3 ay geçti hala ortada 6 numara transferi yok. Medyadaki satilmislar yada popüler olmaya çalışan zavallılar da aceleye gerek yok, en doğru isim gelecek algısına devam ediyorlar. Grup kuraları çekilmiş hala acele yokmuş. Kalırız boyle saatli bomba gibi sahada gezinen ismaile bu kafayla. Ne 6 numaraymis. Siktimin krunicinin peşinden aylarca koştuk adamlar vermedi. Simdi acelemiz yok deniyor. Şansa kazanmaya devam ediyoruz. Bakalim nereye kadar donecek teker. Patlayınca gözümüze sokarız 6 numara transferini.
Transfer girişimlerinin çoğunun doğru olduğunu düşünüyorum.Yağız başta.Ama parayı güzel kullanmak istiyor olabilirler.Kabul etmek lazım ki makas 6 no alsakta çok ezeli rakiple.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #7932 : 05 Eylül 2023, 11:38:11 »
Transfer girişimlerinin çoğunun doğru olduğunu düşünüyorum.Yağız başta.Ama parayı güzel kullanmak istiyor olabilirler.Kabul etmek lazım ki makas 6 no alsakta çok ezeli rakiple.
Çok değil de bizim alternatiflerimiz yok. Gs tarihinin en çöp kadroları ile bile şampiyonluklar almıştır. Bizim ne öyle bir lüksümüz var ne de ona müsaade edecek bir düzen var. Tamamı isim yapmış, belirli bir seviyeye çıkmış ancak düşüşe geçmiş ve gözden düşmüş isimler aldılar. Buna İcardi de dahil ki adam gs hariç teklif almadı avrupa klüplerinden.

Luan da ameliyat olacakmış. Patladı elimizde. Bir yedek stoper, bir yedek forvet ve bir de 6 numarayı çoktan bitirmemiz gerekiyordu. Pepe 2,5 milyona araplara gidecekmiş. Ben olsam onu da alırdım mesala. Bazıları ne gerek var, cengiz var, tadic var, irfan var diyebilir ama maraton uzun. Ayrıca cengizin de irfanın da kanat performansını ben beğenmiyorum. İrfanın gerçek pozisyonu da kanat değil zaten.

King, Crespo, Luan, Batu çoktan gönderilmeliydi. Şimdi hem göndermek istediğin adamı zorla kadroda tutacak ve verim bekleyeceksin hem de belki de sözleşmesini dondurup parasını vermeye devam edeceksin. Yine bir planlama hatası var burada gibime geliyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #7933 : 05 Eylül 2023, 13:17:00 »
Sancho problem yaşıyormuş Manchester ile. King'den çıkıp kiralayalım bence hemen. Sene sonu da satın alma opsiyonu koysunlar.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #7934 : 05 Eylül 2023, 14:07:02 »
Sancho problem yaşıyormuş Manchester ile. King'den çıkıp kiralayalım bence hemen. Sene sonu da satın alma opsiyonu koysunlar.

agzindan bal damliyor kardesim.... keske :)

Ama gozuken Partey in sakatligi konusu biraz karisikmis... Eldeki Crespo ile devam karari cikmasi muhtamel... (ki bence hata olur)
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2023, 14:08:46 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....