Transfer girişimlerinin çoğunun doğru olduğunu düşünüyorum.Yağız başta.Ama parayı güzel kullanmak istiyor olabilirler.Kabul etmek lazım ki makas 6 no alsakta çok ezeli rakiple.
Çok değil de bizim alternatiflerimiz yok. Gs tarihinin en çöp kadroları ile bile şampiyonluklar almıştır. Bizim ne öyle bir lüksümüz var ne de ona müsaade edecek bir düzen var. Tamamı isim yapmış, belirli bir seviyeye çıkmış ancak düşüşe geçmiş ve gözden düşmüş isimler aldılar. Buna İcardi de dahil ki adam gs hariç teklif almadı avrupa klüplerinden.
Luan da ameliyat olacakmış. Patladı elimizde. Bir yedek stoper, bir yedek forvet ve bir de 6 numarayı çoktan bitirmemiz gerekiyordu. Pepe 2,5 milyona araplara gidecekmiş. Ben olsam onu da alırdım mesala. Bazıları ne gerek var, cengiz var, tadic var, irfan var diyebilir ama maraton uzun. Ayrıca cengizin de irfanın da kanat performansını ben beğenmiyorum. İrfanın gerçek pozisyonu da kanat değil zaten.
King, Crespo, Luan, Batu çoktan gönderilmeliydi. Şimdi hem göndermek istediğin adamı zorla kadroda tutacak ve verim bekleyeceksin hem de belki de sözleşmesini dondurup parasını vermeye devam edeceksin. Yine bir planlama hatası var burada gibime geliyor.