Çok değişik bir devirden geçiyoruz. Bu şahsa ait sevgisi, takım sevgisinden, arkadas, dost hatta kardeş sevgisinden öte olanlar var, hatta Allah benim canımı alıp ona versin diyenler var. Buna şayet şahit oldum. İki kardeş bu konu yüzünden konuşmuyor mesela..Ne olursa olsun ülkede hiç bir şekilde hic bir koşulda bu sevgileri azalmıyor. Ne dersen de boşuna. Bunu maldonado özelinde söylemiyorum. Onun zaten fikri zikri belli. Çok daha beterleri var inan. Bunu ali koç da biliyor da direkt söyleyemiyor. Kem küm ediyor. Ben olduğum muddetce şampiyon yapmayacaklar demesi bu. Sonradan R yaptı da işte. Neyse. Bosver yani demem o.
Ha yani, "Erdoğan, Ferdi'nin gitmesini istiyor, Fenere karışıyor, yoksa operasyon çekecek" diye düşünmek çok mantıklı bir şey. Ama bu ülkenin Cumhurbaşkanının, milli takım oyuncusu hakkındaki fikrini, aynı geçen sene ortasında Ali Koç'un bizzat söylediği gibi, "artık Avrupa'ya gitme zamanı geldi" diye belirtmesi çok abes ve kesin bir art niyet, Fenere operasyon çekme arzusu taşıyor.
Ben bu zihniyeti tanıyorum. Fenere Tayyip operasyon çekip duruyorsa o zaman hocanı göndermeyeceksin. Gerçek şampiyon diye konuşup gerçek şampiyon olan hocanı şutlamayacaksın. Ali Koç'u da eleştirip durmayacaksın, çünkü Feneri Ali Koç değil, Tayyip şampiyon yapmıyor. O zaman buna göre yazacaksınız yazılarınızı da bir çelişki olmayacak.
Dediğim gibi ben bu kafa yapısını çoook iyi tanıyorum. Şükür ki sizin hayallerinizde olan dünya ile benim içerisinde yaşadığım dünya asla aynı değil. Geçen sene son dakikalarda 10 tane penaltı attın. Ama Tayyip şampiyon yaptırmadı işte.
Senelerdir seçim hilesi, şu, bu... İmamoğlu kazanınca birden bitti seçim hilesi muhabbetleri. Aaa meğer hile yokmuş öyle oldu. Fener şampiyon olunca da aynısı olacak ama o vakte kadar Feneri CHPSPOR yapıp Ali Koç'un kullanışlı aparatlığını yapmaya devam edelim bakalım.
Ben dünyanın en rasyonel adamıyım. Belgelerle, argümanlarla konuşurum. Böyle olmayanların kimler olduğu belli...