Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1443933 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8415 : 08 Temmuz 2024, 12:55:02 »
Bilgilendirme

2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır.

Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir.

Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8416 : 08 Temmuz 2024, 12:57:35 »
bakalım serdar azizi niye yolladınız en azından yerliydi diyen de çıkacak mı

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #8417 : 08 Temmuz 2024, 13:10:32 »
Tabi yaa... Yapacağımız çocuk sayısına dahi karışan adam Ferdi için de konuşmuş çok mu! Benimkisi bok yemek...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8418 : 08 Temmuz 2024, 15:36:25 »
Tabi yaa... Yapacağımız çocuk sayısına dahi karışan adam Ferdi için de konuşmuş çok mu! Benimkisi bok yemek...

Ya dostum sen anlamıyor musun. Adam cumhurbaşkanı. Kaç çocuk yapacağınla ilgili de politika yapıp söyler, tatile nereye gideceğine dair de politika yapıp söyler.

Üç çocuk yap diye kapının önünde inzibat mı bekliyor? Adam benim politikam bu, böyle olmalı, nedeni de bu diyor. Böyle yapmayanlara gulag'larda taş mı parçalatıyor?

Bak Almanya'da evlilere vergi indirimleri var. Bekarlara çoğu ürün daha pahalı. Bizde böyle bir şey var mı, bilakis medeni durum ayrımcılığı bizde yasaktır, bekara ev vermemek para cezasını iktiza eder.

50 yaşında adamsın. Okumuş etmiş Avrupa'da yaşıyorsun. Ama ne yazık ki elma ile armudu ayıramıyorsun, çünkü Erdoğan karşıtlığından gözün dönmüş.

Gerçek bu.

Tayyip emri verdi, Ferdi'yi satmazsan şampiyon olamazsın dedi anlamak için ancak böyle olmak lazım zira.
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2024, 15:37:37 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8419 : 08 Temmuz 2024, 15:39:20 »
Sorun ne biliyor musun?

RTE önce ''yabancı sayısının çok olmasına karşı olduğunu, Türk oyuncu sayısının artması gerektiğini'' söyleyerek yönlendirme yapıyor. RTE'nin her imâsını bile durumdan vazife çıkararak uygulamaya geçiren yalaka bir kitle var. Yabancı sayısının artmasını bekliyorduk, bu artık imkânsız.

RTE yetmezmiş gibi Fenerbahçe'nin Türk oyuncusu Ferdi'nin gönderilmesi gerektiğini belirtiyor. Tabii bunu böyle demiyor da Ferdi'nin önü açılmalı diyerek belirtiyor. Sanki kafasına silah dayadık çocuğun. gitmek isteyeni zâten tutamazsın, temsil Arda Güler.

Düşük yabancı sayısı kuralı varken Ferdi'yi satmak şampiyonluğu satmak olur.

Aynı RTE ne hikmetse Barış Alper Yılmaz için benzeri bir söz kullanmıyor. Ne şirin değil mi.

Yabancı sayısının düşürülmesi demek büyük kulüplerin borç batağına saplanması demek. Mecburen Türk oyuncu almak zorundasın, bu yüzden Tarık Çamdal'a 7, Alper Potuk'a 8 veriyorsun. Oysa bu tipler 1 milyon € zor eder. Şimdi maksimum 3-4 milyon € edecek Oğuz Aydın mı neydi, 10 milyon € fiyatla satışa konulacak.

Diyeceğim şu ki; RTE futboldan, endüstriyel futbol ekonomisinden bir dirhem anlamıyor ama onun her fikrini emir telakki edenler yabancı sayısını düşürmeye devam ettikçe olan büyüklere olacak. Bir de üstüne Ferdi mevzusunu kaşıyarak Ali Koç yönetiminin ne kadar düşmanı olduğunu ortaya koymuş oldu bir kez daha.

Hep diyorum; Türk futbolu içindeki fetö uzantıları bir yandan, AKP diğer yandan ölümüne Fenerbahçe düşmanı şu an. AKP ve FETÖ'yü bir araya getiren tek unsur Fenerbahçe'dir.

Şunu da ekleyeyim, spora siyaseti karıştırmayın diyerek bize uyarı veren RTE, Trabzon'un şampiyonluk yolunda her hafta stadında hop oturup hop kalkan bakanları, milletvekilleri, Bld.başkanlarını uyarmayıp ses çıkarmayan yine aynı RTE.

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derler adama.

Dostum yabancı sınırı hakkında, spor hakkında dediklerine katılıyorum. Ama Ferdi mevzusu çok komik ve saçma. Bunlara hakikaten inanmıyor olmanızı dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Yoksa yabancı sınırına ellenip durması Tayyip yüzünden, bunu hepimiz biliyoruz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #8420 : 08 Temmuz 2024, 18:03:08 »
Ya dostum sen anlamıyor musun. Adam cumhurbaşkanı. Kaç çocuk yapacağınla ilgili de politika yapıp söyler, tatile nereye gideceğine dair de politika yapıp söyler.

Üç çocuk yap diye kapının önünde inzibat mı bekliyor? Adam benim politikam bu, böyle olmalı, nedeni de bu diyor. Böyle yapmayanlara gulag'larda taş mı parçalatıyor?

Bak Almanya'da evlilere vergi indirimleri var. Bekarlara çoğu ürün daha pahalı. Bizde böyle bir şey var mı, bilakis medeni durum ayrımcılığı bizde yasaktır, bekara ev vermemek para cezasını iktiza eder.

50 yaşında adamsın. Okumuş etmiş Avrupa'da yaşıyorsun. Ama ne yazık ki elma ile armudu ayıramıyorsun, çünkü Erdoğan karşıtlığından gözün dönmüş.

Gerçek bu.

Tayyip emri verdi, Ferdi'yi satmazsan şampiyon olamazsın dedi anlamak için ancak böyle olmak lazım zira.

Böyle bir cümle yazmadım ben.

Bir siyasetçi Ferdi'nin Fenerbahçe'de kalması hususunda "istikbali ile oynamayın" diyor. Ve ben bunu doğru bulmadığım ve bundan şikayetçi olduğum için  "elma ve armudu" ayıramıyor oluyorum. Ve bu belirtilirken konudan bağımsız bir biçimde okumuşluğum ve yurt dışında yaşıyor oluşum dile getiriliyor ne alaka ise. Gözümün dönmüşlüğünden bahsediliyor. Ve bunları yazan insan bir kez olsun benimle karşılaşmadı ve beni tanımıyor.

Ben senin için "yandaş" yazamıyorum mesela tanımadığım için. Ya da ne bileyim senin akli melekelerinle ilgili ahkam kesemiyorum. Bu kadar kolay mı ya şu satırları yazmak?

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8421 : 08 Temmuz 2024, 18:12:53 »
Sürekli böyle şeyler yazıyorsun. Belli ki konu Erdoğan olunca normal bir şekilde muhakeme edemiyorsun. Gayet insani bir şey. Herkesin düşmanları var.

Ama ben gördüğümü söylerim. Şu Ferdi muhabbeti bence çok komik.
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2024, 18:13:24 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8422 : 08 Temmuz 2024, 20:01:12 »
Kaç çocuk yapılacağı konusu devlet politikası olabilir, ona dair beyan vermesi tamam dyelim. Ferdi'nin nerede oynayacağından ona ne?

Adam cumhurbaşkanı diye her istediğini söyleme hakkı var sanıyor yandaşları da, yapacak birşey yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #8423 : 08 Temmuz 2024, 20:54:51 »
....
Adam cumhurbaşkanı diye her istediğini söyleme hakkı var sanıyor yandaşları da, yapacak birşey yok.

Acı olan bu maalesef...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #8424 : 08 Temmuz 2024, 20:56:31 »
Sürekli böyle şeyler yazıyorsun. Belli ki konu Erdoğan olunca normal bir şekilde muhakeme edemiyorsun. Gayet insani bir şey. Herkesin düşmanları var.

Ama ben gördüğümü söylerim. Şu Ferdi muhabbeti bence çok komik.

Kimin muhakeme edip edemediği tartışılır, savunma reflekslerini de gözetirsek çok göreceli mevzu bu. Sürekli böyle şeyler yazmıyorum, sadece bu türden şeyler yazınca senin gözüne batıyor. 30 küsür senedir "ben Fenerbahçeliyim" diyen bir insanın birden bire "ben artık Fenerbahçe'yi tutmuyorum" demesi  bir göstergedir. Akabinde de bugün yazdığım cümleyi sarf etmiş. Senin bir Fenerbahçeli olarak canını sıkmıyor ise bu durum benim yapacağım bir şey yok. Kalkıp senin canın da sıkılmalı falan diye dikte edecek halim de yok...

Öte yandan velev ki haklısın diyelim, ben yanlış perspektiften bakıyorum. Son cümlende olduğu gibi "bu tepkin bence çok komik" yazarsın olur biter. Yok gözün dönmüş, yok okumuş adamsın, yok yurtdışında yaşıyorsun falan ne alaka yani, anlaşılır gibi değil...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8425 : 08 Temmuz 2024, 21:46:49 »
Kimin muhakeme edip edemediği tartışılır, savunma reflekslerini de gözetirsek çok göreceli mevzu bu. Sürekli böyle şeyler yazmıyorum, sadece bu türden şeyler yazınca senin gözüne batıyor. 30 küsür senedir "ben Fenerbahçeliyim" diyen bir insanın birden bire "ben artık Fenerbahçe'yi tutmuyorum" demesi  bir göstergedir. Akabinde de bugün yazdığım cümleyi sarf etmiş. Senin bir Fenerbahçeli olarak canını sıkmıyor ise bu durum benim yapacağım bir şey yok. Kalkıp senin canın da sıkılmalı falan diye dikte edecek halim de yok...

Öte yandan velev ki haklısın diyelim, ben yanlış perspektiften bakıyorum. Son cümlende olduğu gibi "bu tepkin bence çok komik" yazarsın olur biter. Yok gözün dönmüş, yok okumuş adamsın, yok yurtdışında yaşıyorsun falan ne alaka yani, anlaşılır gibi değil...
Çok değişik bir devirden geçiyoruz. Bu şahsa ait sevgisi, takım sevgisinden, arkadas, dost hatta kardeş sevgisinden öte olanlar var, hatta Allah benim canımı alıp ona versin diyenler var. Buna şayet şahit oldum. İki kardeş bu konu yüzünden konuşmuyor mesela..Ne olursa olsun ülkede hiç bir şekilde hic bir koşulda bu sevgileri azalmıyor. Ne dersen de boşuna. Bunu maldonado özelinde söylemiyorum. Onun zaten fikri zikri belli. Çok daha beterleri var inan. Bunu ali koç da biliyor da direkt söyleyemiyor. Kem küm ediyor. Ben olduğum muddetce şampiyon yapmayacaklar demesi bu. Sonradan R yaptı da işte. Neyse. Bosver yani demem o.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #8426 : 08 Temmuz 2024, 23:18:42 »
Çok değişik bir devirden geçiyoruz. Bu şahsa ait sevgisi, takım sevgisinden, arkadas, dost hatta kardeş sevgisinden öte olanlar var, hatta Allah benim canımı alıp ona versin diyenler var. Buna şayet şahit oldum. İki kardeş bu konu yüzünden konuşmuyor mesela..Ne olursa olsun ülkede hiç bir şekilde hic bir koşulda bu sevgileri azalmıyor. Ne dersen de boşuna. Bunu maldonado özelinde söylemiyorum. Onun zaten fikri zikri belli. Çok daha beterleri var inan. Bunu ali koç da biliyor da direkt söyleyemiyor. Kem küm ediyor. Ben olduğum muddetce şampiyon yapmayacaklar demesi bu. Sonradan R yaptı da işte. Neyse. Bosver yani demem o.

Ağbi yok, gören zanneder ki sanki ben buraya gelmişim, adamın alelade bir konudaki demecini gündeme alıp ordan eleştirmeye girişmişim. Ferdi'nin Fenerbahçe'de kalmasını onun istikbali ile oynamak olarak görüyor. Yahu Ferdi kendi kararını kendi veremiyor mu! Arda verdi kararını gitti işte. Ben gelip herhangi bir konuda burada propaganda yapıyormuşum gibi. Burası Fenerbahçe forumu ve Fenerbahçe'ye karşı negatif kapsamda görülebilecek bir cümle sarf edilmiş, onu gündeme getirdim. Hakaret yok, küfür yok. Hadi bunu da yanlış buldun, ne gözümün dönmüşlüğü kalmış, okumuşluğum, yurt dışında yaşayışım, ne alakaysa artık.

Yahu her cümlemi iki kez düşünerek, kimseyi incitmemeye çalışarak, kelimeleri seçerek yazıyorum.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8427 : 08 Temmuz 2024, 23:25:01 »
Genel anlamda anladık seni kardeş, bence kafaya takmamak lazım.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8428 : 09 Temmuz 2024, 09:49:15 »

Yahu güzel kardeşim, Erdoğan'ın ben artık Fenerli değilim dediğini kim, nereden biliyor? Çıkıp söyledi mi veya yanında mıydın, hakiki olduğu meçhul bir şey üzerine görüş inşa ediyorsun. Bak, Bahçeli dedi ben artık Beşiktaşlı değilim diye. Beşiktaş'a operasyon mu çektiler, adamlar Trabzon'a koyup kupa aldı. Sen de alsaydın, Ankaragücü'ne elenmeseydin?

Adam Fenerbahçe YDK üyesi. Şu gitsin de der, kalsın da der. Senin benim dediğimiz gibi. Yarın hakem penaltını vermeyince, Ferdi'yi göndermedik diye mi vermedi diyeceksin? Kim ne diye Ferdi ile filan uğraşsın.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8429 : 09 Temmuz 2024, 09:59:03 »

Ha yani, "Erdoğan, Ferdi'nin gitmesini istiyor, Fenere karışıyor, yoksa operasyon çekecek" diye düşünmek çok mantıklı bir şey. Ama bu ülkenin Cumhurbaşkanının, milli takım oyuncusu hakkındaki fikrini, aynı geçen sene ortasında Ali Koç'un bizzat söylediği gibi, "artık Avrupa'ya gitme zamanı geldi" diye belirtmesi çok abes ve kesin bir art niyet, Fenere operasyon çekme arzusu taşıyor.

Ben bu zihniyeti tanıyorum. Fenere Tayyip operasyon çekip duruyorsa o zaman hocanı göndermeyeceksin. Gerçek şampiyon diye konuşup gerçek şampiyon olan hocanı şutlamayacaksın. Ali Koç'u da eleştirip durmayacaksın, çünkü Feneri Ali Koç değil, Tayyip şampiyon yapmıyor. O zaman buna göre yazacaksınız yazılarınızı da bir çelişki olmayacak.

Dediğim gibi ben bu kafa yapısını çoook iyi tanıyorum. Şükür ki sizin hayallerinizde olan dünya ile benim içerisinde yaşadığım dünya asla aynı değil. Geçen sene son dakikalarda 10 tane penaltı attın. Ama Tayyip şampiyon yaptırmadı işte.

Senelerdir seçim hilesi, şu, bu... İmamoğlu kazanınca birden bitti seçim hilesi muhabbetleri. Aaa meğer hile yokmuş öyle oldu. Fener şampiyon olunca da aynısı olacak ama o vakte kadar Feneri CHPSPOR yapıp Ali Koç'un kullanışlı aparatlığını yapmaya devam edelim bakalım.

Ben dünyanın en rasyonel adamıyım. Belgelerle, argümanlarla konuşurum. Böyle olmayanların kimler olduğu belli...
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2024, 10:00:37 Gönderen: Maldonado »