Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539502 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8460 : 11 Temmuz 2024, 20:35:00 »
Adaylara bak :)

Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu

Hangisi Fenerbahçe'yi daha iyi sikeriz yarışması yaparlar

Bu kadar aciz bir yönetime destek verdiğim için kendimden utanıyorum.

İşin bizden tarafı bir yana, ar damarı yetmezliği karakteristiği olmuş memleketin. Yanlışım varsa düzeltin, soyunma odasına hakem kilitleyen adam tff başkan adayı olabiliyor. Kulüp başkanı iken bunu yapan federasyon başkanı olsa ne haltlar yer artık, varın siz düşünün...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8461 : 11 Temmuz 2024, 21:30:13 »
İşin bizden tarafı bir yana, ar damarı yetmezliği karakteristiği olmuş memleketin. Yanlışım varsa düzeltin, soyunma odasına hakem kilitleyen adam tff başkan adayı olabiliyor. Kulüp başkanı iken bunu yapan federasyon başkanı olsa ne haltlar yer artık, varın siz düşünün...
Abi adama çekil demişler, çekilmiş. Artık neler dedilerse. Kimsenin sesi çıkmadığı için bu haldeyiz ülke olarak. Şu olayı bile uefa, fifa her yere taşımak lazım ama bu aciz yönetim mi yapacak bu işi. Bak seçimden önce onca açıklama yaptı Koç Büyükekşi ile ilgili. Adam şimdi kıçıyla gülüyordur. Fenerbahçe başkanı bir şey dediyse yaptıracak. Yoksa demeyecek. Okan Buruk şimdi de dünyanın sayılı antrenörlerinden birisine kimin borusunun öttüğünü gösterecek seneye. 
Maurinho değil City takımın getir ülkeye şampiyon olurlarsa Allah benim belamı versin. 
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2024, 21:32:07 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #8462 : 11 Temmuz 2024, 21:36:10 »
Servet Yardımcı: "Halen, seçimi kazanabilmek için yeterli imza sayısı ve destek elimizde olmasına rağmen, TFF başkan adaylığımdan, yedi yıldır devam eden UEFA İcra Kurulu Üyeliği ve UEFA Avrupa Ulusal Fedrasyonlar Komitesi Başkanlığı görevlerimden çekildiğimi saygılarımla yüce milletimize arz ederim." dedi.

Servet Yardımcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Değerli futbol kamuoyu, TFF'nin 18 Temmuz 2024 tarihinde olağanüstü seçim kararı almasının ardından, Türk futbolunda ve UEFA yönetiminde elde ettiğim bilgi ve deneyimleri, futbolumuzda temiz, şeffaf ve kurumsal bir yapı kurulması için seferber etmek amacıyla başkanlığa aday olmaya karar verdim.

UEFA'da yedi yılı aşkın zamandır devam eden görevim sırasında; 2019 Süper Kupa finalinin, Cumhuriyetimizin ve TFF'nin 100. yılını taçlandırmak adına 2023 Şampiyonlar Ligi finalinin, 2026 UEFA Avrupa Ligi finalinin, 2027 UEFA Konferans Ligi finalinin ülkemize kazandırılmasında, sayısız toplantı ve etkinliğin Türkiye'de gerçekleştirilmesinde, İtalya ile ortak düzenleyeceğimiz Euro 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahipliğinin kazanılmasında, kulüplerimiz için Avrupa kupalarına katılma izinlerinin alınmasında, yüzlerce konu ve davada kritik rol oynadım.

En büyük hedefim ve hayalim, Türk futbolunda ve UEFA'da elde ettiğim birikimi ülkemize kazandırmak ve Türk Futbolu'nun hak ettiği marka değerini elde etmesini sağlamak olduğu halde; sahip olduğum karakter ve terbiye ile tamamen ters, yaptıklarımla ve tecrübelerimle asla örtüşmeyecek iftiralarla dolu kirli bir operasyona maruz kaldım. TFF başkanlığına adaylığımı açıklamamın ardından, malum kirli yapı tarafından mevcut sistemin devam edebilmesi adına başlatılan kumpas, Rizeli Yardımcı ailesinin ve benimle birlikte yola çıkan insanların geçmişiyle ve ahlâkıyla asla bağdaşmayacak şekilde, yalanlarla, iftiralarla, kumpaslarla, şahsımı, ailemi, onurumu, haysiyetimi, itibarımı, hedef almaktadır.

Sahip olduğum aile terbiyem, edebim, yetiştirilme şeklim, böyle kirli bir düzenin karşısında durmama, bana inanan, benimle birlikte yola çıkan insanların da kumpaslarla karşı karşıya kalmasına asla izin vermez. Türkiye'nin her kesimi tarafından değişmesi talep edilen bir futbol yapısının devam edebilmesi adına böyle bir operasyonla karşı karşıya kalmak, tüm futbol ailemiz adına büyük bir sorundur.

Halen, seçimi kazanabilmek için yeterli imza sayısı ve destek elimizde olmasına rağmen, TFF başkan adaylığımdan, yedi yıldır devam eden UEFA İcra Kurulu Üyeliği ve UEFA Avrupa Ulusal Fedrasyonlar Komitesi Başkanlığı görevlerimden çekildiğimi saygılarımla yüce milletimize arz ederim. Bugüne dek bana güvenen, destek olan, yanımda olan herkese teşekkür ediyor, başta kulüp başkanlarımız olmak üzere herkesin haklarını helal etmelerini rica ediyorum."

İSTİKRAR VURGUSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'da, Türkiye ile Hollanda arasında oynanan 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçının ardından yurda dönerken uçakta gazetecilere açıklamalarda bulunmuştu.

KALICI YÖNETİM

Erdoğan burada yaptığı açıklamada "Önemli olan iki husus var. Bir tepeden tırnağa federasyonun yapısı, iki teknik kadroların kalıcılığı. Dikkat edin Batı'ya veya dünyadaki işleyişe... Çorap söküğü gibi bir taraftan ör bir taraftan sökülsün, böyle bir şey yok. Yani oturtacaksan bir yapıyı, kalıcılığı, çok önemli. Şimdi bu kalıcılığı yakalayabilmek için de şu anda güzel bir tırmanış, genç bir ekip var. Bu genç ekiple, diğer taraftan da yönetim kadrolarını kalıcı kılmak suretiyle atılacak adımlardan ben netice alınabileceğine inanıyorum. Yoksa durmadan değiştir, tekrar getir. Bugüne kadar öyle olmadı mı? Hep değişti. Teknik kadrolar öyle değişti. Federasyon da aynı şeyleri yaşadı. Öyle olmaz. Yani, Batı'da veya dünyada başarıyı yakalayanlar hep o kalıcı kadrolarla yakaladılar. Onunla neticeye ulaştılar” ifadelerini kullanmıştı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #8463 : 11 Temmuz 2024, 21:38:15 »
Genç takımlaoynamalıyız.Mourinho ile yollar ayrılmalı.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #8464 : 11 Temmuz 2024, 21:39:59 »
Dua edelim de günün birinde tuvalete günde kaç defa gidileceğine dair bir açıklama olmasın. Yoksa bu ülkede binlerce insan tuvaleti gelmesine rağmen sıçmaya tuvalete bile gitmez.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8465 : 11 Temmuz 2024, 21:48:33 »
Umarım hem kulüpler hem milli bazda tüm turnuvalardan süresiz men yeriz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8466 : 11 Temmuz 2024, 22:05:05 »
Mourinho ile şimdiden konuşulup bu ortamda yıpranmayın denilip şimdiden tazminatı konusunda anlaşma yoluna gidilmeli.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #8467 : 11 Temmuz 2024, 22:07:31 »
Mourinho ile şimdiden konuşulup bu ortamda yıpranmayın denilip şimdiden tazminatı konusunda anlaşma yoluna gidilmeli.
Yarım saatte bir yazmaya başladın gene aynı şeyleri. Artık 1 ay boyunca her başlığa günde 10 kere yazarsın bunu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8468 : 11 Temmuz 2024, 22:29:09 »
Yazmam.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8469 : 12 Temmuz 2024, 14:07:43 »
Cenk Tosun'u alıyormuşuz.

Umut Nayır, Serdar Dursun, Cenk Tosun... Bunları alıp gönderip bir şeyler yapıp duruyoruz. Üçüncü forvet peşine düşeceğinize gidip birinci forveti alsanıza. Kulübede oturacak adamları değiştirip duruyorlar her gün.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8470 : 12 Temmuz 2024, 14:14:22 »
Cenk Tosun'u alıyormuşuz.

Umut Nayır, Serdar Dursun, Cenk Tosun... Bunları alıp gönderip bir şeyler yapıp duruyoruz. Üçüncü forvet peşine düşeceğinize gidip birinci forveti alsanıza. Kulübede oturacak adamları değiştirip duruyorlar her gün.
yedek forvete bu kadar takik baska bi camia yoktur dunyada. adamlar 2 senedir icardinin yedegi olmadan sampiyon oldu. sende muthis yedekler vardi da ne oldu? adam gibi bi forvetin olsun yedegi olmasa da olur nerdeyse. tadic’ten iyi alternatif mi var mesela. adam ajax’ta sahte 9 oynayarak zirve yapti.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8471 : 12 Temmuz 2024, 14:38:38 »
Sadece GS de değil. Beşiktaş'ta Gomez'in de yedeği yoktu, Aboubakar'ın da. Aboubakar adamları iki kez şampiyon yaptı. Trabzon'da da Cornelius'un, Sörloth'un yedeği yoktu. Djaniny maniny uğraşıyordu herifler.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8472 : 12 Temmuz 2024, 15:46:29 »
Son 35 yılda önce Beşiktaş sonra Fenerbahçe'de oynayan oyuncular:
Engin İpekoğlu
Tolgay Arslan
Alpay Özalan
Egemen Korkmaz
İsmail Köybaşı
Jose Sosa
Tümer Metin
Sergen Yalçın
Cenk Tosun-Burak Yılmaz
Batsuayi-Oktay Derelioğlu
Feyyaz Uçar-Saffet Sancaklı-Umut Nayir
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2024, 15:49:16 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8473 : 12 Temmuz 2024, 16:14:03 »
Cenk hiç yoktan iyidir hamlesi.Yedek olacak bu kadar takmayın.Çok efendi güzel kulübümüz son ana kadar görüştü sözleşme bitince geldi.Kafa karıştırmadık.
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2024, 16:14:21 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #8474 : 12 Temmuz 2024, 16:20:11 »
Günlerdir El Nessry ile yatıp kalkıyoruz. Muhtemelen adamla çingene pazarlığı yapıyoruzdur. Yoksa çoktan biterdi o iş. O da olmazsa bakalım kimi yumurtlayacaklar. Batu'yu aramazsak seneye ben de bir şey bilmiyorum.