Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539429 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8790 : 01 Şubat 2025, 13:04:44 »
İnşallah gider, rashford gelir.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8791 : 01 Şubat 2025, 14:54:09 »
Rashford disiplinsiz eşeğin teki, umarım gelmez.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8792 : 01 Şubat 2025, 20:20:38 »
tarz kanata ihtiyaç yok bence üçlü oynanacksa. İleri oyuncular ya iç gibi konuşlanıyor ya darek çüft forvet. Dolayısıyla bence Oğuz o rolde de kullanılabilir. Tadic, Talisca, Cenk, İrfan Can, Oğuz ve hatta Syzimanski orada oynar.

Maximin'in gidişi sağ beke yer açıyor. Osayi de giderse bi sol bek alnabilir. Keşke şu Slavia'lı elemanı çözebilseler.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8793 : 01 Şubat 2025, 20:57:00 »
İnşallah gider, rashford gelir.
Villa yolcusu galiba

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8794 : 01 Şubat 2025, 20:58:35 »
tarz kanata ihtiyaç yok bence üçlü oynanacksa. İleri oyuncular ya iç gibi konuşlanıyor ya darek çüft forvet. Dolayısıyla bence Oğuz o rolde de kullanılabilir. Tadic, Talisca, Cenk, İrfan Can, Oğuz ve hatta Syzimanski orada oynar.

Maximin'in gidişi sağ beke yer açıyor. Osayi de giderse bi sol bek alnabilir. Keşke şu Slavia'lı elemanı çözebilseler.
Göztepe maçı gibi hareketsiz kalıp mecburi dörtlüye dönerse kanat yok ama Oğuz ve Kostic’e güvenilmez birde dörtlüde Kostic bek olur o olmazsa Levent kalıyor elde yada Mert Müldür iyi karar verilmesi lazım
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2025, 20:59:48 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8795 : 01 Şubat 2025, 21:00:40 »
Göztepe maçı gibi hareketsiz kalıp mecburi dörtlüye dönerse kanat yok ama Oğuz ve Kostic’e güvenilmez
ardeşim geçen sene İCK-Tadic ikilisiyle götürdük, 99 gol attık. Onlar hala burada, üstüne Oğuz-Kostic var. Ayrıca sürekli üçlüyle devam edecekse zaten hiç gerek yok. Üçlünün de böyle bi güzelliği var. Kanatlard forvet bile oynatabilirsin.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8796 : 01 Şubat 2025, 21:10:35 »
ardeşim geçen sene İCK-Tadic ikilisiyle götürdük, 99 gol attık. Onlar hala burada, üstüne Oğuz-Kostic var. Ayrıca sürekli üçlüyle devam edecekse zaten hiç gerek yok. Üçlünün de böyle bi güzelliği var. Kanatlard forvet bile oynatabilirsin.
Geçen sene Ferdi vardı geriden bindirmesiyle rakip defansı bozuyordu. Oyub rakip yarı sahada oynanıyordu İrfan formdaydı Fred formdaydı Osayi iyiydi say say bitmez abi özellikle Ferdi çok fark yaratıyordu. elimizde üçlüyü bilen bu sistemle parlayan bi kostic var oda frankfurtta kaldı malum
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2025, 21:11:48 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8797 : 20 Şubat 2025, 19:57:04 »
Cengiz MLS e gitmiş. Hayırlı olsun

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #8798 : 21 Şubat 2025, 07:11:49 »
Cengiz MLS e gitmiş. Hayırlı olsun

Son yillardaki en buyuk hayal kirikligim.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #8799 : 21 Şubat 2025, 17:28:14 »
Benim için maulumun ilamı hangi kafayla aldılar anlamadım zaten o dönemde dedim hiç bir Türk futbolcu için 10 milyon Euro bonservis ödenmez bunlar gidip 15 verdiler, bir de Arda'dan gelen parayı çarçur ettiler, maaşı kim bilir ne kadar

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #8800 : 21 Şubat 2025, 17:53:03 »
Maaşı 3,5 m civarında bildiğim kadarıyla.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #8801 : 08 Mart 2025, 11:39:50 »
"Bence önümüzdeki sezon için mevcudu koru. Tadic ve Dzeko nün durumlarını değerlendir, Ambrabat i Al Qadiah veya Shabab a okut, 2 yeni Fred symsnski tarzında ortasaha al(dripling kabiliyeti yüksek olsun) ve ayrılan olursa yerini doldur." Şeklinde bir politika icabeder.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #8802 : 08 Mart 2025, 12:14:51 »
Ambrabat'ın birçok kişi tarafından eleştirildiğini görüyorum. Futbol konusunda teknik analiz yapacak kadar donanımlı değilim ama şahsen ben Ambrabat'ı beğeniyorum. Benim gördüğüm kadarı ile mücadelesi, oyun görüşü, hırsı, aidiyeti üst seviyede. Topsuz oyunda olduğu gibi, top ona geldiğinde de başarılı. Ayağına gelen topları ezdiğini, hatalı kararlar ve yanlış paslar verdiğini görmedim.  Ama "Kel ve fodul" denirse ona sözüm yok. :)
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #8803 : 12 Mart 2025, 03:31:39 »
Ambrabat'ın birçok kişi tarafından eleştirildiğini görüyorum. Futbol konusunda teknik analiz yapacak kadar donanımlı değilim ama şahsen ben Ambrabat'ı beğeniyorum. Benim gördüğüm kadarı ile mücadelesi, oyun görüşü, hırsı, aidiyeti üst seviyede. Topsuz oyunda olduğu gibi, top ona geldiğinde de başarılı. Ayağına gelen topları ezdiğini, hatalı kararlar ve yanlış paslar verdiğini görmedim.  Ama "Kel ve fodul" denirse ona sözüm yok. :)

Ambarat iyi oyuncu zaten, bunu kimse tartismaz bence. Ama su anki sistemde yavas kaliyor gorusu hakim ki... bana da oyle geliyor.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #8804 : 12 Mart 2025, 06:51:05 »
Ambarat iyi oyuncu zaten, bunu kimse tartismaz bence. Ama su anki sistemde yavas kaliyor gorusu hakim ki... bana da oyle geliyor.

Ben de Amrabat'ın biraz kasıtlı eleştirildiğini düşünüyorum. 13 milyon Euro'ya Avrupa'dan anca bunu getirebiliyorsunuz ki Amrabat Trabzon maçını falan tek başına aldı. Akan oyunda araya pasları var, Avrupa Ligi'nin en güzel asistini yaptı bu sezon. Gâyet sert ve hırslı da. Amrabat 'ı beğenmeyip daha üst seviyesini istiyorsan en az 30 milyon eurolara çıkıyor fiyatlar. Çalım atanı olsun, fizikli olsun, tekniği yüksek olsun, genç olsun vs vs bunun sınırı yok. O zaman Liverpool'dan Gravenberch'i isteyelim, en az 60-70 isterler herhâlde.

Bizim taraftar Torreira hayranı, Avrupa'da görüyoruz hâlini onun ya da Lemina'nın. BJK'nin aldığı Libya'lının da hâli ortada. Yâni Amrabatla yetinmeyi bilelim, Türkiye için son derece yeterli bence.