Sebastian Hoeneß ismi çıktı Devin Özek önermiş bu adamın gelme ihtimali çok düşük bence Ali Koç’un yemeyeceğini bilsem tutup getirin bu adamı. Zamanı değil diye Bayern’i reddetmiş bir adam önümüzdeki yıllara damga vurmasını bekleniyor.
Bu ismi öneren Devin Özek’e helal olsun şu yönetimde futboldan anlayan birisi var
Bizde kriz içindeyiz İsmail gelir ligi bilen hoca olur Ali Koç 1 hafta düşünür İsmaili getirir kararsızlıkla 😅
Bu saatte hoca degistirmek ancak bunlarin yapacagi bir geri zakalilik olurdu ve oldu....
Ya zaten asil soru Hoaness de sistem oturtmayi seven hoca. Bu oyunculari isteyecek mi? Siteme uygun mu? Bu nedenle cok begensem de, dogru cozum mu olur bilemedim. Ilk senesinde yabanci hocalar tam da anlayamiyor bu ligi. Seneye costurur ama bu sene, 1-2 yenilgi olsa de ne olacak diyecektir. O da Turkiye ligine uygmuyor. Montero bile daha dogru olur o anlamda.
Bu saatten sonra elde ne varsa o, diyecek tek adam Ismail hoca. Ki ben hocaligini begenmiyorum yada kotu diyemem ama iki sorunu var hocanin;
1- Guclu kisilik degil ve bir yerden sonra da stres eziyor. Arada aciklamalari yapacak, stresi idare edecek biri olsa neden olmasin. Olmaz ama Aykut hoca gibi bir isim, yada Emre gibi bir isimden bahsediyorum .... Ama klasik her seyi eksik yaptiklari icin de bunu dusunup, bir hamle yapmalarini beklemiyorum.
2- Teknik kadarosu zayif. Mourinho dan kalan isimlerle de anlasabilecegini sanmamiyorum. Bu eksigin nasil doldurulacagi soru isareti. En azindan Kaleci antrenoru, kondisyoner keisnlikle kalmali yada yerine gelecekler o kalibre olmali.