Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1715157 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9075 : 04 Şubat 2026, 00:49:16 »
Kante sagolsun. Dik durdu. Kararli oldu ve transfer gerceklesti. Klubun bugunku aciklamasindan sonra zerre inanmiyorum bizimkilerin isi bitirdigine.  Hayirli olsun

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #9076 : 04 Şubat 2026, 00:56:07 »
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Ben orta sahaya ciddi dinamizm ve kalite getireceğini düşünüyorum.
İnşallah yanılmam.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9077 : 04 Şubat 2026, 01:10:23 »
Normalde futbolcu karşılama karşıyım ama kante bugün çektiği rest ile duruş ile karşılanma yeni kontratta önermişler yüksek ücretle reddetmiş

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9078 : 04 Şubat 2026, 01:10:38 »
Yağız Sabuncuoğlu: "Forvete gelecek isim gelirse, Lookman'ı unutturur."

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9079 : 04 Şubat 2026, 01:45:11 »
SON DAKİKA | Fenerbahçe, Darwin Nunez için teklif yaptı! Al Hilal ilk teklifi reddetti! Fenerbahçe yeni bir teklif yapacak!

(🔗@JK4)

Ana hedef nunez alternatifi schick sanki

Yusuf akcicek+nunez’e teklif yapmışız
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2026, 02:33:52 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #9080 : 04 Şubat 2026, 11:32:30 »
Reis'e de tesekkur etmisiz. Millete o kadar cok malzeme verdik ki su son 1 haftada. Film olur gercekten.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #9081 : 04 Şubat 2026, 12:03:04 »
Reis'e de tesekkur etmisiz. Millete o kadar cok malzeme verdik ki su son 1 haftada. Film olur gercekten.

Kulüp yolunu çizmiş maalesef. İnsan sormadan edemiyor o zaman 15 yıl neyin bedelini ödedik diye. Seven Kante'siz de seviyordu bu kulübü zaten. Hayırlara vesile olsun...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #9082 : 04 Şubat 2026, 12:19:10 »
Kulüp yolunu çizmiş maalesef. İnsan sormadan edemiyor o zaman 15 yıl neyin bedelini ödedik diye. Seven Kante'siz de seviyordu bu kulübü zaten. Hayırlara vesile olsun...
İşte belki de bir 15 yıl daha bedel ödememek adına oluyordur bazı şeyler kim bilir?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #9083 : 04 Şubat 2026, 12:57:29 »
İşte belki de bir 15 yıl daha bedel ödememek adına oluyordur bazı şeyler kim bilir?

Eyvallah, hayırlara vesile olsun diyelim. Yalnız bir 15 yıl daha varsa bedel ödeyen sadece Fenerbahçe olmaz gibi görünüyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #9084 : 04 Şubat 2026, 13:43:46 »
Şu anda sosyal medyalarda malum guruh müthiş bir yaygara yapıyor, Şimdiden şampiyonunun ligde belirlendiğini söylüyorlar. Normalde çok adetim değildir sosyal medyaları buraya taşımak ama bu çok tehlikeli. Bu guruh algı yaratmakta müthiş başarılı bir guruh. Bunların yarattığı algıyla olacağımız varsa da olamayız artık. Ben de çok hoşnut değilim bu durumdan ama tepkiyi kendi camiamıza değil de bu guruha yöneltmek daha doğru olacaktır. Taraftarımız akıllı olmalı. Saha içinde dışında yıllardan beridir başımıza gelmeyen kalmadı. Bir de bunlarla aynı paralelde gitmeyelim.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #9085 : 04 Şubat 2026, 17:35:14 »
Şu anda sosyal medyalarda malum guruh müthiş bir yaygara yapıyor, Şimdiden şampiyonunun ligde belirlendiğini söylüyorlar. Normalde çok adetim değildir sosyal medyaları buraya taşımak ama bu çok tehlikeli. Bu guruh algı yaratmakta müthiş başarılı bir guruh. Bunların yarattığı algıyla olacağımız varsa da olamayız artık. Ben de çok hoşnut değilim bu durumdan ama tepkiyi kendi camiamıza değil de bu guruha yöneltmek daha doğru olacaktır. Taraftarımız akıllı olmalı. Saha içinde dışında yıllardan beridir başımıza gelmeyen kalmadı. Bir de bunlarla aynı paralelde gitmeyelim.

Son açıklama ile ilgili olarak en büyük sıkıntı şu ağbi; bundan sonra aleyhimize yapılacak hakem hatalarında (?) --ki aynen devam edecek mevcut durum, bundan hiç şüpheniz olmasın-- yapı falan dediğimiz zaman  bu açıklamayı koyacaklar önümüze. Şans kaza şampiyon olduk diyelim, yine önümüze koyacaklar "böyle şampiyon oldunuz" diye.

Benim olayı okumam şu şekilde;

"ben zaten Haziran ayında bırakıyorum, bari sekteye uğrayan iş hayatımı kurtarayım, (af edersiniz) kim siker Fenerbahçe taraftarının son on beş yılda çektiği ızdırabı..."

Bunu yazmak zul geliyor bana ama Koç mevzusunda olduğu gibi Saran konusunda da haklı çıktı Aziz maalesef.

Ben muhalifim. Muhalifim derken Sözcü tv'nin olsun, Halk tv'nin olsun, Selçuk Dereli ve Fenerbahçeyi şikeyle itham eden İmamın oğlunu partiye sokan malum partinin olsun, 3 Temmuz sürecinde masumuyet karinesini çiğneyerek Fenerbahçe'nin ipini çeken Cumhuriyet gazetesi olsun, hepsinin ama hepsinin Fenerbahçe karşısındaki tutumunu bilen türden bir muhalifim.

Başkan bu açıklaması ile bizim, yani kendi taraftarının ayağına sıktı. Tıpkı tüm başkanlığı boyunca "YAPI VAR YAPI VAR" diye bağıran Ali Koç'un 99 puanla şampiyonluğu sabote edilmiş İsmail Kartal'ı göndermesi gibi. Adamlar haklı olarak sordu o zamanda da:

"madem yapı var diyorsunuz, yapı bizim önümüzü kesti diyorsunuz, o zaman başarılı hocanızı niye kovdunuz"

diye.

Transferin ilk etapta neden olmadığını da sorgulamak lazım artık biraz.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2026, 17:38:16 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #9086 : 04 Şubat 2026, 18:28:51 »
Kante bizi resmen soymuş. Ya dünyanın en elit orta sahası gibi oynayacak ya da 3.maçta ıslıklanacak. O maaşın hakkını vermesi için PL'deki gibi yılın topçusu formunda olması şart.
Umarım faydalı olur ama 14 milyon imza parası ve yıllık 11 herhangi bir topçu için çok çok çok fazla.
Ben artık böyle saçma transferlerden sıkıldım, Arabistan'dan topçu almayın artık

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9087 : Bugün, 11:38:19 »
Kante için bu kadar yaygara koparıldı, bu kadar  paralar saçıldı da bakalım bi Aurelio kadar top oynayacak mı?

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9088 : Bugün, 12:28:07 »
Yağız Sabuncuoğlu: "Toplantı bitti. Akşama kadar zorlanacak Fred işi, süre yeterse aksiyon alınabilir bir ihtimal. Son durum bu."

Şu takımın 2 forvetini yollayıp forvet almamak ahmaklık kante işini de siyaset ile çözdüler ne beceriksiz adamlarsınız ya

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #9089 : Bugün, 17:49:16 »
Yağız Sabuncuoğlu: "Toplantı bitti. Akşama kadar zorlanacak Fred işi, süre yeterse aksiyon alınabilir bir ihtimal. Son durum bu."

Şu takımın 2 forvetini yollayıp forvet almamak ahmaklık kante işini de siyaset ile çözdüler ne beceriksiz adamlarsınız ya

Ki öncelikli ihtiyacın 9 numara, Hocan da istiyor, top tutamıyon ilerde...