Şu anda sosyal medyalarda malum guruh müthiş bir yaygara yapıyor, Şimdiden şampiyonunun ligde belirlendiğini söylüyorlar. Normalde çok adetim değildir sosyal medyaları buraya taşımak ama bu çok tehlikeli. Bu guruh algı yaratmakta müthiş başarılı bir guruh. Bunların yarattığı algıyla olacağımız varsa da olamayız artık. Ben de çok hoşnut değilim bu durumdan ama tepkiyi kendi camiamıza değil de bu guruha yöneltmek daha doğru olacaktır. Taraftarımız akıllı olmalı. Saha içinde dışında yıllardan beridir başımıza gelmeyen kalmadı. Bir de bunlarla aynı paralelde gitmeyelim.
Son açıklama ile ilgili olarak en büyük sıkıntı şu ağbi; bundan sonra aleyhimize yapılacak hakem hatalarında (?) --ki aynen devam edecek mevcut durum, bundan hiç şüpheniz olmasın-- yapı falan dediğimiz zaman bu açıklamayı koyacaklar önümüze. Şans kaza şampiyon olduk diyelim, yine önümüze koyacaklar "böyle şampiyon oldunuz" diye.
Benim olayı okumam şu şekilde;
"ben zaten Haziran ayında bırakıyorum, bari sekteye uğrayan iş hayatımı kurtarayım, (af edersiniz) kim siker Fenerbahçe taraftarının son on beş yılda çektiği ızdırabı..."
Bunu yazmak zul geliyor bana ama Koç mevzusunda olduğu gibi Saran konusunda da haklı çıktı Aziz maalesef.
Ben muhalifim. Muhalifim derken Sözcü tv'nin olsun, Halk tv'nin olsun, Selçuk Dereli ve Fenerbahçeyi şikeyle itham eden İmamın oğlunu partiye sokan malum partinin olsun, 3 Temmuz sürecinde masumuyet karinesini çiğneyerek Fenerbahçe'nin ipini çeken Cumhuriyet gazetesi olsun, hepsinin ama hepsinin Fenerbahçe karşısındaki tutumunu bilen türden bir muhalifim.
Başkan bu açıklaması ile bizim, yani kendi taraftarının ayağına sıktı. Tıpkı tüm başkanlığı boyunca "YAPI VAR YAPI VAR" diye bağıran Ali Koç'un 99 puanla şampiyonluğu sabote edilmiş İsmail Kartal'ı göndermesi gibi. Adamlar haklı olarak sordu o zamanda da:
"madem yapı var diyorsunuz, yapı bizim önümüzü kesti diyorsunuz, o zaman başarılı hocanızı niye kovdunuz"
diye.
Transferin ilk etapta neden olmadığını da sorgulamak lazım artık biraz.