Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1760666 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı south

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9105 : 03 Mayıs 2026, 14:48:04 »
Amrabat,Edson,Livakovic,Diego Carlos’u falan da düşününce baya bi satılabilecek oyuncu var bunları da elden çıkarmak lazım 3 e 5 e bakmadan. Temizlik şart. Talisca’ya 15 m üzeri bir teklif gelmezse her şeye rağmen tutarım yine de. Öyle böyle 19 tane ligde golü var. Asensio’yu yedeklesin.

Sidiki’yi gelişebileceği süre bulacağı uygun bir takıma 1 sene kiraya vermek lazım. Potansiyelli bir oyuncu.

Çok yeni yönetim falan beklemeden Vedat Muric’i geri getirilsin isterdim

« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2026, 14:52:34 Gönderen: south »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9106 : 03 Mayıs 2026, 19:01:52 »
Yağız Sabuncuoğlu:

Fenerbahçe gözlemcileri, dün oynanan Bayer Leverkusen - Leipzig maçında 3 ismi izledi.

Erdal Vahid:

Fenerbahçe’nin Leipzig’den izlediği üç oyuncudan birisi sol stoper El Chadaille Bitshiabu, diğeri ise sezon sonu serbest kalacak olan merkez orta saha Xaver Schlager.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9107 : 04 Mayıs 2026, 11:16:58 »
İzledikleri oyunculara bak. Hiç akıllanmaz bu vizyonuna koduklarım. 10 yıl üst üste adamların şampiyonluğunu izletecekler taraftara.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #9108 : 04 Mayıs 2026, 11:32:36 »
Anlamsızlığa bakın.

Bu oyuncuları kim, hangi yönetim adına izliyor?

Bu oyuncuları hangi yönetim hangi hocaya sunacak?

Bu oyuncuların menajerleri kiminle ve hangi vasfına karşılık muhatap olacak?

Bunlar sâdece Fenerbahçe'de olur. Başkan adayı olsam, artık vekâleten görev başında olan kişilerin tek bir transfer yapmasını bile engellemeye çalışır, ortalığı da birbirine katardım.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #9109 : 04 Mayıs 2026, 15:27:46 »
Zaten başkan adayı çıkmazsa kayyum riskide mevcut.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #9110 : 04 Mayıs 2026, 15:29:58 »
Peter Bosz’u getirin şu takımın başına

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9111 : 05 Mayıs 2026, 09:23:42 »
19 u yabancı olmak üzere 31 tane kontratlı oyuncu var (gençler hariç). 10+4 yabancı kuralı var, en az 4 tane sağlam topçu alınması gerekiyor. Uefa FFP, limitler var, eldek çıkarmak istediğin ama kol gibi kontratlara sahip oyuncular var. Yeni teknik direktör gelecek, oyuncularla antrenman yapıyim ona göre karar vereyim diyecek.

Kulübün kasasındaki ve gelirleriyle olacak iş değil. Yeni başkanın ve yönetim kurulunun, hem eldekileri çıkarmak hem kaliteli oyuncular almak için cebinden çok ciddi para yakması lazım.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #9112 : 14 Mayıs 2026, 23:58:07 »
Vah vah aklı başındaki youtube yayını yapan renkdaşlarda böyle konuşursa.Yahu ne futbol aklı Galatasarayda var mı futbol aklı Özbek mi aklı.Dayamışlar sırtlarını her yere tüm sistem çalışıyor onlara.Biz çok iyi kadrolarlada mücadele ettik 99 puanla şampiyonluğu çalınan kadro çok mu kötüydü yada o kurşunlanan takım şampiyonluğa giderken tepetaklak olduğumuz kadro kötümüydü.Hala santrofor bilmenme konuşuluyor.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2026, 23:59:37 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #9113 : 15 Mayıs 2026, 00:18:46 »
Bu arada stadı taşınmaya niyetlenen taşınsın diyenleride anlamam mümkün değil.Galatasaray semt takımı değil çukurdada oynarlar ama biz ve Beşiktaş öyle değil.Evet Avrupa yakasından da geliyorlar ama biz bu yakanın takımıyız.Yerinde yapılabilir bu olur.İnanamıyorum gerçekten.Ayrıca Kadıköyde trafiği artıran stadımız değil bitmek bilmeyen deprem bilimcilerin sürekli pompaladığı deprem korkusudur.Dayanılmaz halde yıkılan bina hatta yıkılıp başlamayan buna bizim evde dahil.Karotun bile düzgün alındığına inanmıyorum ben.İş yapmaya gelince beklet.

Bölgede çok sayıda hafriyat kamyonu var ve metro çalşması var ayrıca.Stad değil sıkıntı görmesek.
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2026, 00:20:43 Gönderen: Tom Hanks »