Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1776399 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı south

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9105 : 03 Mayıs 2026, 14:48:04 »
Amrabat,Edson,Livakovic,Diego Carlos’u falan da düşününce baya bi satılabilecek oyuncu var bunları da elden çıkarmak lazım 3 e 5 e bakmadan. Temizlik şart. Talisca’ya 15 m üzeri bir teklif gelmezse her şeye rağmen tutarım yine de. Öyle böyle 19 tane ligde golü var. Asensio’yu yedeklesin.

Sidiki’yi gelişebileceği süre bulacağı uygun bir takıma 1 sene kiraya vermek lazım. Potansiyelli bir oyuncu.

Çok yeni yönetim falan beklemeden Vedat Muric’i geri getirilsin isterdim

« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2026, 14:52:34 Gönderen: south »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9106 : 03 Mayıs 2026, 19:01:52 »
Yağız Sabuncuoğlu:

Fenerbahçe gözlemcileri, dün oynanan Bayer Leverkusen - Leipzig maçında 3 ismi izledi.

Erdal Vahid:

Fenerbahçe’nin Leipzig’den izlediği üç oyuncudan birisi sol stoper El Chadaille Bitshiabu, diğeri ise sezon sonu serbest kalacak olan merkez orta saha Xaver Schlager.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9107 : 04 Mayıs 2026, 11:16:58 »
İzledikleri oyunculara bak. Hiç akıllanmaz bu vizyonuna koduklarım. 10 yıl üst üste adamların şampiyonluğunu izletecekler taraftara.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #9108 : 04 Mayıs 2026, 11:32:36 »
Anlamsızlığa bakın.

Bu oyuncuları kim, hangi yönetim adına izliyor?

Bu oyuncuları hangi yönetim hangi hocaya sunacak?

Bu oyuncuların menajerleri kiminle ve hangi vasfına karşılık muhatap olacak?

Bunlar sâdece Fenerbahçe'de olur. Başkan adayı olsam, artık vekâleten görev başında olan kişilerin tek bir transfer yapmasını bile engellemeye çalışır, ortalığı da birbirine katardım.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #9109 : 04 Mayıs 2026, 15:27:46 »
Zaten başkan adayı çıkmazsa kayyum riskide mevcut.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #9110 : 04 Mayıs 2026, 15:29:58 »
Peter Bosz’u getirin şu takımın başına

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9111 : 05 Mayıs 2026, 09:23:42 »
19 u yabancı olmak üzere 31 tane kontratlı oyuncu var (gençler hariç). 10+4 yabancı kuralı var, en az 4 tane sağlam topçu alınması gerekiyor. Uefa FFP, limitler var, eldek çıkarmak istediğin ama kol gibi kontratlara sahip oyuncular var. Yeni teknik direktör gelecek, oyuncularla antrenman yapıyim ona göre karar vereyim diyecek.

Kulübün kasasındaki ve gelirleriyle olacak iş değil. Yeni başkanın ve yönetim kurulunun, hem eldekileri çıkarmak hem kaliteli oyuncular almak için cebinden çok ciddi para yakması lazım.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #9112 : 14 Mayıs 2026, 23:58:07 »
Vah vah aklı başındaki youtube yayını yapan renkdaşlarda böyle konuşursa.Yahu ne futbol aklı Galatasarayda var mı futbol aklı Özbek mi aklı.Dayamışlar sırtlarını her yere tüm sistem çalışıyor onlara.Biz çok iyi kadrolarlada mücadele ettik 99 puanla şampiyonluğu çalınan kadro çok mu kötüydü yada o kurşunlanan takım şampiyonluğa giderken tepetaklak olduğumuz kadro kötümüydü.Hala santrofor bilmenme konuşuluyor.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2026, 23:59:37 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #9113 : 15 Mayıs 2026, 00:18:46 »
Bu arada stadı taşınmaya niyetlenen taşınsın diyenleride anlamam mümkün değil.Galatasaray semt takımı değil çukurdada oynarlar ama biz ve Beşiktaş öyle değil.Evet Avrupa yakasından da geliyorlar ama biz bu yakanın takımıyız.Yerinde yapılabilir bu olur.İnanamıyorum gerçekten.Ayrıca Kadıköyde trafiği artıran stadımız değil bitmek bilmeyen deprem bilimcilerin sürekli pompaladığı deprem korkusudur.Dayanılmaz halde yıkılan bina hatta yıkılıp başlamayan buna bizim evde dahil.Karotun bile düzgün alındığına inanmıyorum ben.İş yapmaya gelince beklet.

Bölgede çok sayıda hafriyat kamyonu var ve metro çalşması var ayrıca.Stad değil sıkıntı görmesek.
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2026, 00:20:43 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9114 : 25 Mayıs 2026, 11:46:22 »
Hakan Safi: Yaz döneminde Osimhen için hamlelerimiz oldu ama başarılı olmadı. İstesek alırdık.

Şu istesek alırdık, biz fenerbahçeyiz, teminat vermeyiz vs laflarına ayar oluyorum. Biz eskiden Fenerbahçeydik de artık neyiz, ne değiliz belli değil. Hala kuyruk dik, ne sanıyorsak kendimizi.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #9115 : 25 Mayıs 2026, 12:09:31 »
Hakan Safi: Yaz döneminde Osimhen için hamlelerimiz oldu ama başarılı olmadı. İstesek alırdık.

Hakan Safi'de zekâ yok galiba, istesek alırdık ne demek, insan bu lâfı nasıl söyler anlamıyorum.

''Osimhen'i istesek alırdık ama istemedik, yoksa alırdık yâni.'' ulan buna beşikteki bebek bile kahkaha atar. Bâri ''Biz Osimhen'i alıyorduk ama Mourinho asla istemedi, mecburen vazgeçmek zorunda kaldık.'' falan de, topu Mourinho'ya at.

Bu herifin zekâ seviyesi buysa ben uzaklaşırım kendisinden. Bir de tutmuş Maldini'yi getirmiş, akıl verecekmiş. Ulan herif Milan efsanesi, bi aklı varsa gitsin Milan'a versin önce. Dökülüyorlar çünkü.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9116 : 25 Mayıs 2026, 12:45:51 »
Hakan Safi'de zekâ yok galiba, istesek alırdık ne demek, insan bu lâfı nasıl söyler anlamıyorum.

''Osimhen'i istesek alırdık ama istemedik, yoksa alırdık yâni.'' ulan buna beşikteki bebek bile kahkaha atar. Bâri ''Biz Osimhen'i alıyorduk ama Mourinho asla istemedi, mecburen vazgeçmek zorunda kaldık.'' falan de, topu Mourinho'ya at.

Bu herifin zekâ seviyesi buysa ben uzaklaşırım kendisinden. Bir de tutmuş Maldini'yi getirmiş, akıl verecekmiş. Ulan herif Milan efsanesi, bi aklı varsa gitsin Milan'a versin önce. Dökülüyorlar çünkü.
Kesit kesit okuyorsun olayları onun üzerinden yanlış yorum yapıyorsun diyor ki ben ali koç yönetiminde başta icracı değildim bana para ver dediler verdim bir şeye karışmadım diyor, derdi biraz ali koç’a çakmak aslında.
osimhen olayında ilk gs kiraladığında osimhen’i biz alalım rakibin belini kıralım diyor ben 50 milyon euro para koyayım diyor kalanı yönetim tamamlasın diyor napoli’ye gidiyorlar devre arası osimhen’in menajeri diyor ki devre arası hiç bir yere gidemeyiz kiralarken gs madde koydurdu türkiye’de bu sezon sadece galatasaray’da oynar sezon sonu görüşün diyor sezon sonuda acun gidince hakan safi daha yetkili yönetici oluyor gene zorluyor bu transferi osimhen yanaşmıyor bu sefer çünkü çıkış maddesi 80 herkese aynı burada maaş ile fark yaratacaksın zaten gs önerdiği 21-22 biz 30 mu vereceğiz.
Maldini arkadaşım fikir alışverişi yapıyoruz diyor nasıl bazı transferleri mourinho ismi ile çözdü aynısını maldini’den bekliyor bi rolü varsa cebinden ödüyor adam kulüplük bir şey yok ki milan en son şampiyon olduğunda yapılanmayı yapan adam maldini her ne kadar şuan kötü olsada
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2026, 12:47:43 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9117 : 25 Mayıs 2026, 12:54:30 »
SON DAKİKA | Sercan Hamzaoğlu:

"Francesco Farioli, başkan adayı Hakan Safi’nin teknik direktör adaylarından biri.

Edinilen bilgilere göre Francesco Farioli ile yapılan görüşme oldukça olumlu geçti.

İtalyan teknik adamın, Hakan Safi cephesindeki iki güçlü adaydan biri konumunda olduğu belirtiliyor."

Yüksek çıkış maddesi vardır zor transfer porto ucuza kimseyi bırakmaz

SON DAKİKA | Aziz Yıldırım: "Teknik direktörümüzü seçimi kazanınca açıklayacağım."

Aykut’u işaret ediyor

« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2026, 12:59:22 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #9118 : 25 Mayıs 2026, 13:53:12 »
SON DAKİKA | Sercan Hamzaoğlu:

"Francesco Farioli, başkan adayı Hakan Safi’nin teknik direktör adaylarından biri.

Edinilen bilgilere göre Francesco Farioli ile yapılan görüşme oldukça olumlu geçti.

İtalyan teknik adamın, Hakan Safi cephesindeki iki güçlü adaydan biri konumunda olduğu belirtiliyor."

Yüksek çıkış maddesi vardır zor transfer porto ucuza kimseyi bırakmaz

SON DAKİKA | Aziz Yıldırım: "Teknik direktörümüzü seçimi kazanınca açıklayacağım."

Aykut’u işaret ediyor

Pek futbol takip etmediğim için ben sadece Aziz Yıldır aday sanıyordum. Bu durumda sanırım 2 aday var.

Foruma genel sorum: Sizce Amatör branşlar (Özellikle Basketbol ve Voleybol) için Aziz Yıldırım mı, Hakan Safi mi doğru başkan olur?
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9119 : 25 Mayıs 2026, 14:02:46 »
Pek futbol takip etmediğim için ben sadece Aziz Yıldır aday sanıyordum. Bu durumda sanırım 2 aday var.

Foruma genel sorum: Sizce Amatör branşlar (Özellikle Basketbol ve Voleybol) için Aziz Yıldırım mı, Hakan Safi mi doğru başkan olur?
Abi Hakan Bey kesinlikle bütçe düşmeyecek artıracağız dedi eğer seçilirse voleybola eski tvf yöneticisi baskete ise şuan kesin olmamakla birlikte Cem Ciritci devam edecek gibi
Aziz Yıldırım’ın baskette bütçe düşüreceğini sanmıyorum ama artıracağını da sanmıyorum yöneticisi Ömer Onan olacak.
Özetlemek gerekirse kendi adıma bütün amatörler için Hakan Safi daha fazla yatırım yapar Aziz Yıldırım 1-2 ay önce divanda külfet zararı çok dedi sonra aday olduğu için geri adım etti ama ne yapacağı belli olmaz kendisinin işleyen yerlere çomak sokup kendi adamlarını getirme ihtimali yüksek