Kante’ye paris fc ilgisi var deniyor hisse vereceklermiş herhalde kante’den çıkıp fred ile devam etmeye kalkamazlar inşallah ismail kartal bazı konularda takık krunic bunun en iyi örneğidir şimdi fred, irfan, cengiz’de bunları yaşama ihtimalimiz yüksek geliyor bana
bence tam da kante’den çıkıp fred’i tutmak lazım

fred profilinde başka bi oyuncu yok elde. kante, guendouzi ve ismail’den pas kalitesi, gol, asist alamazsın. hedef maçlar için biçilmiş kaftan bu oyuncular ama fransa milli takımında da gördüğümüz gibi teknik profiller de şart. kante’ in maliyeti ortadayken, fred de iyi girmişken bence bu yöne gidilmeli. hatta fred tarzında, ceza sahası koşusu da olan bir oyuncu daha mümkünse alınmalı.
kante için ben de seviyesine binaen alınmalı diyordum ama şahsen bi özeleştiri yapmam lazım. guendouzi’yi 30 milyon euro’ya aldıktan sonra kante profiline giderek hata yaptık. bunu lig özelinde diyorum tabi, yoksa avrupa kupalarında ilerlemek için mevcut eldeki orta saha çok ideal. ama bizim şampiyonlar ligi’ne kalmak dışında herhangi bir avrupa vizyonumuz halihazırda olmadığı için üzerine çok düşmüyorum artık.