Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1810654 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9255 : 15 Temmuz 2026, 20:49:06 »
Kante’ye paris fc ilgisi var deniyor hisse vereceklermiş herhalde kante’den çıkıp fred ile devam etmeye kalkamazlar inşallah ismail kartal bazı konularda takık krunic bunun en iyi örneğidir şimdi fred, irfan, cengiz’de bunları yaşama ihtimalimiz yüksek geliyor bana

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #9256 : 15 Temmuz 2026, 21:42:01 »
Kante’ye paris fc ilgisi var deniyor hisse vereceklermiş herhalde kante’den çıkıp fred ile devam etmeye kalkamazlar inşallah ismail kartal bazı konularda takık krunic bunun en iyi örneğidir şimdi fred, irfan, cengiz’de bunları yaşama ihtimalimiz yüksek geliyor bana
bence tam da kante’den çıkıp fred’i tutmak lazım :D fred profilinde başka bi oyuncu yok elde. kante, guendouzi ve ismail’den pas kalitesi, gol, asist alamazsın. hedef maçlar için biçilmiş kaftan bu oyuncular ama fransa milli takımında da gördüğümüz gibi teknik profiller de şart. kante’ in maliyeti ortadayken, fred de iyi girmişken bence bu yöne gidilmeli. hatta fred tarzında, ceza sahası koşusu da olan bir oyuncu daha mümkünse alınmalı.

kante için ben de seviyesine binaen alınmalı diyordum ama şahsen bi özeleştiri yapmam lazım. guendouzi’yi 30 milyon euro’ya aldıktan sonra kante profiline giderek hata yaptık. bunu lig özelinde diyorum tabi, yoksa avrupa kupalarında ilerlemek için mevcut eldeki orta saha çok ideal. ama bizim şampiyonlar ligi’ne kalmak dışında herhangi bir avrupa vizyonumuz halihazırda olmadığı için üzerine çok düşmüyorum artık.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #9257 : 15 Temmuz 2026, 21:56:33 »
Şuan durum bu,

1-Ederson
2-Skriniar
3-Ake
4-Semedo
5-Kante
6-Gündüzi
7-Asensio
8-Talisca 
9-Greenwood
10-Vedat
+1-Cheriff
+2-Nene
+3-Archie
+4-Mimovic

Yabancı Sınırı Dolayısıyla Gitmesi Gerekenler
Jayden
Musaba
Fred
Amrabat
Carlos
Becao
Livakovic

1 forvet daha almamız için ya Talisca'dan çıkıcaz. Ya kaleciyi yerli yapıcaz. Ya da Semedo dan çıkıp +4 olarak mimovic kalacak. Greenwoood sonrası yapılacak her yabancı hamle için bu 3 ihtimal düşünülür.
Diouf diye bir genç daha almamış mıydık?

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9258 : 15 Temmuz 2026, 22:22:42 »
bence tam da kante’den çıkıp fred’i tutmak lazım :D fred profilinde başka bi oyuncu yok elde. kante, guendouzi ve ismail’den pas kalitesi, gol, asist alamazsın. hedef maçlar için biçilmiş kaftan bu oyuncular ama fransa milli takımında da gördüğümüz gibi teknik profiller de şart. kante’ in maliyeti ortadayken, fred de iyi girmişken bence bu yöne gidilmeli. hatta fred tarzında, ceza sahası koşusu da olan bir oyuncu daha mümkünse alınmalı.

kante için ben de seviyesine binaen alınmalı diyordum ama şahsen bi özeleştiri yapmam lazım. guendouzi’yi 30 milyon euro’ya aldıktan sonra kante profiline giderek hata yaptık. bunu lig özelinde diyorum tabi, yoksa avrupa kupalarında ilerlemek için mevcut eldeki orta saha çok ideal. ama bizim şampiyonlar ligi’ne kalmak dışında herhangi bir avrupa vizyonumuz halihazırda olmadığı için üzerine çok düşmüyorum artık.
Benim derdim profille değil direkt fredle her sezona iyi giriyor sonra zamanla düşüyor en iyi örnekleri mourinho ve tedesco dönemleri artık atletizm ve fizik gücü kalmadı fred’e güvenmek büyük sıkıntı yoksa dün ben de yazdım biz iki tane 6 numara ile oynuyoruz büyük sıkıntı diye ama fred 2 senedir top oynamıyor ne mourinho dönemi ne de tedesco dönemi geçen sene tedesco geldiğinde oynamama sebebi antreman verileri dendi sakatlık riski var ısrar edilirse dendi bir türlü düzelmedi alvarez ismail/ismail guendouzi/kante
guendouzi oynadı ama hiç bir zaman formayı fred alamadı asensio sakatlanınca hoca mecbur oynattı hatırlarsan devre arası ajax’a gidecekti kante transferi uzayınca takımda ağırlığı var sözleşmesini dondurmak olmaz diye devam ettiler yani işin özeti tüm sezon fredle gitmez. Artık fizik mücadelesinden falan kaçıyor 1 maç var 1 maç yok kante gidecekse 8 numara alınsın fred yollansın kante’yi yollayıp ismail guendouzi fred ile idare ederiz derlerse patlarız
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2026, 22:27:56 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #9259 : 15 Temmuz 2026, 22:53:58 »
Benim derdim profille değil direkt fredle her sezona iyi giriyor sonra zamanla düşüyor en iyi örnekleri mourinho ve tedesco dönemleri artık atletizm ve fizik gücü kalmadı fred’e güvenmek büyük sıkıntı yoksa dün ben de yazdım biz iki tane 6 numara ile oynuyoruz büyük sıkıntı diye ama fred 2 senedir top oynamıyor ne mourinho dönemi ne de tedesco dönemi geçen sene tedesco geldiğinde oynamama sebebi antreman verileri dendi sakatlık riski var ısrar edilirse dendi bir türlü düzelmedi alvarez ismail/ismail guendouzi/kante
guendouzi oynadı ama hiç bir zaman formayı fred alamadı asensio sakatlanınca hoca mecbur oynattı hatırlarsan devre arası ajax’a gidecekti kante transferi uzayınca takımda ağırlığı var sözleşmesini dondurmak olmaz diye devam ettiler yani işin özeti tüm sezon fredle gitmez. Artık fizik mücadelesinden falan kaçıyor 1 maç var 1 maç yok kante gidecekse 8 numara alınsın fred yollansın kante’yi yollayıp ismail guendouzi fred ile idare ederiz derlerse patlarız
bence tedesco’yla anlaşamadılar saldı o yüzden. en büyük kanıtı da geçen sezonun son 3 maçındaki performansı. kontratının son yılı yanlış bilmiyosam, ismail’le performansı da yeniden yükselmişken kazanmak lazım bence. en kötü sezon sonu gider.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9260 : 15 Temmuz 2026, 23:42:54 »
bence tedesco’yla anlaşamadılar saldı o yüzden. en büyük kanıtı da geçen sezonun son 3 maçındaki performansı. kontratının son yılı yanlış bilmiyosam, ismail’le performansı da yeniden yükselmişken kazanmak lazım bence. en kötü sezon sonu gider.
Valla sezon başı mourinho ile de kötüydü benfica maçları özellikle. Bitmiş sezonun önemsiz son 3 maçın referansı olmaz bana göre. Birisi gidecek muhtemelen 10+4 işi sıkıntıya girer yoksa kante mi fred mi göreceğiz bakalım iyi bir 8 alsınlar da eksik kalmayalım
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2026, 23:43:21 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #9261 : 16 Temmuz 2026, 01:27:04 »

Fred hoca seçiyor. Bu da karakterinin sıkıntılı olduğunu gösterir. Kesinlikle kalmamalı. Kante den çıkamayız nasılsa kafam rahat p yüzden

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #9262 : 16 Temmuz 2026, 01:27:50 »
Diouf diye bir genç daha almamış mıydık?

Bu sene kiralarız onu. Şampiyonluk yılı bu sene artık. Diouf falan kalmaz bu takımda.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9263 : 24 Temmuz 2026, 13:55:17 »
Watkins işi zor diyorlar profil olarak biraz daha kanat forvete dönüldü şeklinde haberler var guirasy’de elendi o zaman rashford gelmek istemiyormuş leao haberleri çok arttı son dönemde eldeki bekler ne greenwood’a uygun ne leao’ya bu iki ismin geriye yardım etme konusuna ikna edilmeleri lazım ismail kartal ne kadar becerebilir bu işi bilmiyorum eğer leao’da olursa bu kenarları taşıyacak orta saha bizim elimizde mevcut kane guendouzi ikilisi bozulmamalı

Oosterwolde sol bek olur mu acaba leao gelirse

Amrabat’a 15 teklif gelmiş 20 istiyormuşuz 15’e satarım ben olsam
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2026, 14:56:06 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #9264 : 24 Temmuz 2026, 14:57:45 »
Bir takım içerik üreticisi arkadaşlar mevuct oyuncuların hepsine farklı teklifler olduğunu söylüyor. Hızlıca çıkılması lazım. Leao'ya o kadar para bağlanacaksa santrfor mevkiini de yedeklemesi lazım. Profil olarak yapabilir gibi.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9265 : 27 Temmuz 2026, 19:16:25 »
Erdal Vahid:

1 numara Gakpo'ydu. Hatta Kuyt falan da görüştü. Ancak Türkiye şu an seçenekte değil diyor.

Leao falan geç. Keşke bu olsa. Buraya geleceğini sanmıyorum. Bak hepsini geç. Bir teklif falan da yok bu arada. Adam evet dese girilir.

Cihan Kamer’in uçağı milano’ya uçur diyor ertan süzgün benim tercihim golcü olurdu ama leao da sıkıntılı bir adam ama hayır diyemem 😅

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #9266 : 27 Temmuz 2026, 20:29:32 »
Leao'dansa bin kere Darwin isterim ama işte, yapacak bişey yok. Tutarsa lig donunda sallar (%25), tutmazsa tarihi kazık olarak yıllarca unutulmaz (%75).
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9267 : 27 Temmuz 2026, 20:55:21 »
Valla benim için de öncelik forvet abi geçen nunez ile bjk ilgisi geçince keşke biz alsak dedim ben de senin gibi. Murat Aşık Fenerbahçe hem kanat hem forvet alacak demiş büyük sürpriz olur benim için şahane olur olursa bu durumda sürpriz ayrılıklar olabilir kontenjandan dolayı

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #9268 : 27 Temmuz 2026, 20:57:35 »
Leao'yu bizim Clyburn'e benzetiyorum. Düzene uyacak mı, soyunma odasında ne yapacak, hocayla kavga edecek mi vs vs.

İkisi de tutarsa şampiyonluklar gelir, tutmazsa ağır sıçtık. Hakkımızda hayırlısı valla:)

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #9269 : 27 Temmuz 2026, 21:26:15 »
bence vedat’ın vereceği katkıyı küçümsüyoruz. hem skor hem de pivotluk düşününce 1. santrfor olarak bile yetebilir.