"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jımmy durmaz ve gokhan tore'ye ayrca erkan zengin dlei para verecegimize holmen'i verip alalım su cenk sahin'i..tarık camdal'ı da alıp isi bitirelim....belki bir yerli snatrafor daha lazım...ama yok..gurbetcı yada semih ergul olur artık...
gs kesinlikle Caneri almaz, amaç piyasayı yükseltmek olabilir ancak Canere ben 2.5M euroyu gözüm kapalı veririm. Volkan 3M dan fazla alıyor bu takımda neyin dengesi Allah aşkına.
En doğru hareket Gökhan'a verilen paranın ayınının verilmesidir bana göre. Caner de fazlasını istememeli. SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
Volkan net 2 milyon euro alıyor zeki abi..maç başı filanda yok. Garanti 2 teklik
Bence o bile çok Volkana sence de çok değilmi? iteleyebilseydik biryere kaleci rotasyonunu da Mert-Erten-Anıl olarak revize etseydik daha karlı olabilirdik sanki
abi muslera'nın 3,5 aldığı yerde volkan yerli olarak az bile akıyo bence.
Musleranın durumu tamamen özel bir durum onu elimizden bedavaya kaçmasın büyük bir takıma transfer edebilmek düşüncesiyle sözleşmesi devam ediyor bonservis isteriz diye dayatacaklar diye yaptılar Muslera 4 sezon kalmayacak gsde bildiğin tilkilik yani
haklısın abide bence volkan yerli piyasasına göre az bile alıyo.
Muslera iki sezondur Volkan'ın üç katı performans sergiliyor yalnız. Volkan'a çok kızgınım ben kendimce. Gökhan'a da aynı şekilde. Hiçbir şey ifade etmese de.O dönemden sonra takımı en çok sahiplenmesini beklediğimiz adamlar iki senedir ortalamanın altında oynuyor. Volkan bu takımın kalesini yaklaşık on, on beş hafta amatör kale topçusu gibi savundu.
haklısın kardeşim az sövdürmedi ama formda olduğu zaman aldığı çok maç var ne demişler form geçici klas kalıcıdır. abi topuzun 2,5 aldığı yerde volkan 2'yi anasının ak sütü gibi hakediyor bence.