@Kevin Rankin
Medyada yer alanlar ve gözlemlediklerim ölçüsünde yorum yaptım.
Kulübün hataları yok diye bir şeyde demedim(ki başkanı kendimce yanlışları olduğunu düşündüğümde eleştirmekten çekinen birisi değilim).
Gerek zamanında yapılan yanlış transferlere yatırılan milyon eurolar, gerekse saran davasında olduğu gibi yapılan sözleşmeye aykırı hareketlerde bulunulması sonucu tazminat ödenmesi yönetimin yanlışıdır ve tabi ki eleştirilir(saran'ı eleştirmem kulübe başkan olmak isteyen adam her sene başında aynı muhabbetle başımızı ağrıtmasındandır, birde bu başımızı ağrıtan meşhur sözleşmeyi imzalanmasında -ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem- bir dalavereden bahsediliyor oraya hiç girmiyorum).
Ülker'in sponsorluğu meselesine gelince 1 senelik kontrat olduğu için mecburen devam edilen bir durum olduğundan(ülker yanılmıyorsam bir kaç ay önce futbolla tüm ilişkisini keseceğini açıkladı) değinme gereği duymadım.
Ayrıca geçtiğimiz senelerde göğüs reklamı için bile çok abartılı paralar istemediğimiz düşünülürse ülker'in sırtta yer alan sponsorluğu için çok büyük paralar verdiğini zannetmiyorum.
Kulüp aksini iddia etse de Diego'ya 5 milyon euro imza parası verildiği söyleniyor.
Kulübün ceo’su “borsada işlem görüyoruz, o yüzden böyle bir durum olsa belirtilirdi” açıklamasına inanmak dışında ne yapabilirim?
Diego fırsat transferiydi ve yapıldı.
Onun için yabancı sınırı beklenseydi vatandaş çoktan Almanya ya da Brezilya yolunu tutmuştu.
Beşiktaş’ın sponsor bulup bulamaması durumuyla bizim bulamamız aynı şey değil.
Açıkça başkan gidene kadar bize hayatı zindan etmeye yemin etmiş bir güç var.
Başkan birilerini işaret ederek “sponsor olmak isteyenler engelleniyor” diyor.
Eğer başkanın bahsettiği dillendirilen malum kişiyse, kimse kusura bakmasın ama o zatı muhteremin isteğinin aksine bize hatrı-sayılır para yatırabilecek delikanlı bir firmanın ülke topraklarında olduğunu sanmıyorum.
kulubun ekonomik durumu, 3 temmuz etkileri, ekonomik olarak geçmişte ve şimdi iyi yönetilip yönetilmediği konularını da düşünmek lazım.
Bu dediğinize bir itirazım yok.