Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5423889 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14580 : 23 Aralık 2014, 23:58:00 »
Mekel'i nerede nasıl izlediniz valla helal olsun..

Adamın elemelerden 2 maçını, bir de Dallas tan izleyebildik.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14581 : 23 Aralık 2014, 23:59:28 »
Gal Mekel adamdır Utkan sen niye taktın bu adama ?

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #14582 : 24 Aralık 2014, 00:04:38 »
gal mekeli ilk kez bize (lakers) karşı seyretmişdim , 25-28 dk falan süre almıştı tam hatırlamıyorum , sadece asist yönünün kuvvetli olduğunu söyleyebilirim , dallas'dan başka bir yerde seyreden de çıkmaz herhalde ..israil milli takımının maçlarını seyretmek için manyak olmak lazım ( pozitif anlamda , yanlış anlaşılmasın)

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #14583 : 24 Aralık 2014, 00:06:16 »
Ben adama takmadım. Ben taraftara takdım.

Potansiyel olarak bu adamı izleme şansı en yüksek olan sensin abi. Hem Dallas döneminden hem de yaz kampından..

Sen bile dikkatli konuşuyorsun abi. Asım kesmiyorsun.

Mekel, pas kalitesi ve saha görüşü çok iyi olan. Skorerlik yönü ve şutu biraz vasat olan bir oyuncu. Ki Euroleague seviyesinde ilk kez göreceğiz.

2-3 video izleyerek bu oyuncuyu abartmak, hem oyuncu için kötü hem de bizim için kötü.

Yoksa Mekel gelse ben memnun olurum.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14584 : 24 Aralık 2014, 00:08:42 »
Bakalım olası bir transfer hakkında basketfaul ve Fersu ne diyecek. İşin içinde komisyon var mı öğreniriz. Çünkü bundan önceki transferlerde komisyon işi olmuş. Bunu diyen adamlar, ki doğru-dürüst adamlar demekki, bugün Obradovic'in karşısında çay içiyorlardı.
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 00:09:34 Gönderen: Chauncey Billups »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14585 : 24 Aralık 2014, 00:13:06 »
gal mekeli ilk kez bize (lakers) karşı seyretmişdim , 25-28 dk falan süre almıştı tam hatırlamıyorum , sadece asist yönünün kuvvetli olduğunu söyleyebilirim , dallas'dan başka bir yerde seyreden de çıkmaz herhalde ..israil milli takımının maçlarını seyretmek için manyak olmak lazım ( pozitif anlamda , yanlış anlaşılmasın)
ahahaha ahahaa yahu espri yaptıktan sonra izah etme lan. psikopata bağlama lütfen :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14586 : 24 Aralık 2014, 00:14:02 »

Potansiyel olarak bu adamı izleme şansı en yüksek olan sensin abi. Hem Dallas döneminden hem de yaz kampından..

Mekel, pas kalitesi ve saha görüşü çok iyi olan. Skorerlik yönü ve şutu biraz vasat olan bir oyuncu. Ki Euroleague seviyesinde ilk kez göreceğiz.

2-3 video izleyerek bu oyuncuyu abartmak, hem oyuncu için kötü hem de bizim için kötü.

ben 30 dakikadır izliyorum.
yarın zonebasket için detaylı bir analiz yapabilir miyim ?
kabul edermisniz saydın admin :(

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #14587 : 24 Aralık 2014, 00:20:08 »
ahahaha ahahaa yahu espri yaptıktan sonra izah etme lan. psikopata bağlama lütfen :)

ahaha yeni bir tartisma cikmasin diye maksimum dikkatli olmaya calisiyorum abi.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #14588 : 24 Aralık 2014, 00:39:13 »
Rusya'daki kriz Rusya'dan çok başka yerleri vuracak diyenler de var. Aranızda ekonomist var mı bilmiyorum ama şu yazı oldukça dikkatimi çekti. Şunun için paylaşıyorum ki, transfer hayalleri kurmasına kuralım ama 2015'te 1930 krizini andıracak bir dünya veya büyük harpleri anımsatacak boğazlaşmalar olabilir. Neyse, yazı PROF.DR.METE GÜNDOĞAN'a ait... Özellikle Besim'in düşüncelerini merak ediyorum. İngiltere'den nasıl görünüyor buralar?

Abi, acikcasi ben yazinin sadece tek bir perspektiften baktigini dusunuyorum.  Bu kadar kompleks bir kuresel yapiya, tek bir acidan bakmanin saglikli bir analiz doguracagindan supheliyim.  Farzimisal, petrol fiyatlarinin dusmesinin ABD'de felakete yol acacagini varsayan yaklasimi dogru degil.  Zira, o sektoru olumsuz etkilese de, obur taraftan ciddi bicimde cosan bircok sektor var.  Bugun ABD'de sehir ici toplu tasima ve sehirler arasi rayli tasima diye bir sey yok.  Herkesin altinda 2-3 adet devasa motorlu arabalar var.  Dusen petrol sayesinde her ailenin yapacagi tasarruflar, ekstradan yapilacak diger harcamalara gidiyor.  Yani, ortalama ABD'li bir vatandas, benzine verdigi paradan 500 dolar arttirinca gidip IPhone'unu yenileyebilecek veya Amazon'dan Vitamix alip, bol bol smoothie icecek. 

Eger yanlisim yoksa, ucuncu ceyrekte ABD'nin buyume rakamlari revize edilip, yuzde 5'e cikarildi.  FED de o kadar iyi bir pozisyonda ki, dunyadaki her ekonomi, onlarin alacagi faiz karari ile yon degistirebiliyor.  Mesela guclu dolar sayesinde Putin yine de kazaniyor denmis ama bunun yine ABD'ye bagli bir unsur olmasi, bir nevi celiski yaratiyor yazi icin. 
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 00:43:45 Gönderen: Besim »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14589 : 24 Aralık 2014, 00:40:56 »
ahaha yeni bir tartisma cikmasin diye maksimum dikkatli olmaya calisiyorum abi.
çıksın yahu
tartışmak iyidir güzeldir. niyetler hepimizin iyi o yüzden sorun yok , mevzu kişiselleşmediği müddetçe kavga ederiz sorun yok arada sırada tansiyon yükselmesi olabilir normaldir.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #14590 : 24 Aralık 2014, 00:46:48 »
Kimin transfer edileceginin bu ana kadar asikar olmamasi gercekten ilginc :)

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #14591 : 24 Aralık 2014, 00:46:59 »

takma kardeşim bu kadar :) sen nasıl oyuncu hakkında fikirlere sahipsen başkalarıda kendince nacizane fikirlere sahip olabilir. ben gelmesini isterim dedim sadece benim içimden gecen bu yoksa oyuncu hakkında cok da bi halt bildiğimden değil :) 3-5 video 3-5 yorum 3-5 haber yani yoksa adamı yıllardır takip ediyorum falan değil.

ki bu arada carter içinde acıkcası kac kişi kac tane macını izledi ki isteniyor.o mantıkla bizim mactan sonra Barca nın zoriç in peşinden kosuyor olması lazım. barca taraftarı cıldırdı Zoriç'i istiyor. :)
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı daredevil

• Üye
« Yanıtla #14592 : 24 Aralık 2014, 00:53:55 »
nba takipçileri daha iyi bilir ama artık dallas oyuncusu değil Pelicans a takas oldu ve FA oldu diye biliyorum. kendisi.
ben bu arada Makel i 2 ay öncesine kadar hiç duymamıştım . kim ne zaman duymuş nasıl analiz yapmış cidden saygı duyuyorum

evet aynen dediğiniz gibi Pelicans serbets bıraktı. acıkcası benim ki dediğim gibi daha cok hissiyat yani adam hakkında cok engin bilgilere sahip oldugumdan değil :) bende ancak işte bi kaç aydır duydum adını merak ettim öyle arastırdım

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #14593 : 24 Aralık 2014, 00:57:30 »
takma kardeşim bu kadar :) sen nasıl oyuncu hakkında fikirlere sahipsen başkalarıda kendince nacizane fikirlere sahip olabilir. ben gelmesini isterim dedim sadece benim içimden gecen bu yoksa oyuncu hakkında cok da bi halt bildiğimden değil :) 3-5 video 3-5 yorum 3-5 haber yani yoksa adamı yıllardır takip ediyorum falan değil.

ki bu arada carter içinde acıkcası kac kişi kac tane macını izledi ki isteniyor.o mantıkla bizim mactan sonra Barca nın zoriç in peşinden kosuyor olması lazım. barca taraftarı cıldırdı Zoriç'i istiyor. :)
Ben kimse fikri olmasın demedim yanlış anlamışsın. Video izleyerek oyuncu tanıyamazsın. Kendinde bahsettiğin gibi Zoric'i Barcelona maçlarından bir video hazırlasan bambaşka fikirler elde edersin.

Taraftara takma sebebim yorum yapmaları değil. Birbirini gaza getirip, oyuncuyu abartmaları. Şutu mükemmel diyen gördüm mesela.. Bu yanlış. Gereksiz övgü bir şey katmaz hatta bir şeyler götürür.

Yoksa elbette oyuncu hakkında herkes yorum yapabilir.

Burada söylememişim twitter da söyledim.2 Euroleague elemesi maçını bir de Dallas daki maçını izledim. Çok daha iyi analiz yapabilmem için en az 3-5 maç daha izlemem gerek.

Ama pek oynamadığı için çok zor.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
« Yanıtla #14594 : 24 Aralık 2014, 01:08:25 »
pardon ya benim yorumun üstüne yazınca ben biraz alınganlık yaptım galiba üstüme alındım keza ben sadece gelmesini isterim demiştim.

tabi kesinlikle aynı sekilde düşünüyorum ben de acıkcası kimsenin oyuncuyu cok da tanıdıgını sanmıyorum hatta muhtemelen bende dahil %90 lık falan bölüm adı gecmeye falan baslayınca merak edip araştırmıştır.

bu arada bugun röportajdan sonra Fersu:'' fenerbahçe de elinden geleni yapıp denemelerini yaptı ama sonuç çıkmadı. büyük olasılıkla transfersiz girecekler top 16'ya.'' demiş. muhtemelen reis in söylediği bişeylerden dolayı demiştir.

amaaaan aslında transfer mevzunu en az düşünmemiz gereken zamandayız suan da koç ve GM konusunda bu kadar iyiyken biz niye bu kadar kasıyoruz ki vardır adamların bir bildiği elbet. rahat olalım relaaax :)