Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5423889 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14595 : 24 Aralık 2014, 01:10:57 »
Fersu da Fersu..

Suç bunlarda değil..Bunlara röportaj imkanı sallayanlarda..

Sonra bir Rasko oyuncusu daha alırsın ileride.Yine Komisyoncu imasında bunulunurlar..Düzen bozuk çok bozuk
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14596 : 24 Aralık 2014, 01:11:30 »
Fersu demişse doğrudur, şubenin gururu, yeni yüzü ..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #14597 : 24 Aralık 2014, 01:12:23 »
Fersu demişse doğrudur, şubenin gururu, yeni yüzü ..

asdasfsdfdgdfgdfghgfhgj...

Meymelet aradım bulamadım..
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14598 : 24 Aralık 2014, 01:14:41 »
Öyle deme hocam, Fersu adam gibi adamdır, kulübün kapılara ona sonuna kadar açıktır.

Çevrimdışı omerozkan90

• Üye
  • Yer: izmir
  • legends never dies
« Yanıtla #14599 : 24 Aralık 2014, 01:22:37 »
Rusya'daki kriz Rusya'dan çok başka yerleri vuracak diyenler de var. Aranızda ekonomist var mı bilmiyorum ama şu yazı oldukça dikkatimi çekti. Şunun için paylaşıyorum ki, transfer hayalleri kurmasına kuralım ama 2015'te 1930 krizini andıracak bir dünya veya büyük harpleri anımsatacak boğazlaşmalar olabilir. Neyse, yazı PROF.DR.METE GÜNDOĞAN'a ait... Özellikle Besim'in düşüncelerini merak ediyorum. İngiltere'den nasıl görünüyor buralar?

yazarın ab ile ilgili görüşlerine katılmakla beraber a.b.d kısmına katılmıyorum. a.b.d bugün açıklanan veriyle 2014 3.çeyrek büyümesi %5. bu son 11 yılın en iyi verisi.2009 yılındaki finansal krizin ardından fed faizleri düşürdü , eskilerin deyimiyle para basıp piyasaya ucuz para sundu. düşük faizden dolayı hedge fon dediğimiz büyük ölçekli fonlar özellikle bizim gibi gelişmekte olan ülkelerin tahvillerine ve hisse senetlerine yatırım yapıp yüksek kazanç sağladılar bizde ülkemize gelen bu sıcak parayı betona,iphonelara,samsunglara,spora kısacası arge, teknoloji ,üretim dışında ne varsa ona buna harcadık. fed 2015 yılı içerisinde faiz arttırımına gitmesi kesinleşmiş gözüküyor.yani dolar evine dönüyor.basit arz-talep dengesiyle türkiye'de dolar azalacak fiyatı artacak,kur yükselince faizler arttırılacak ve şirketler daha yüksek maliyetler ile borçlanmak zorunda kalacak. yani kısaca sadece türkiye değil dünyada ucuz para dönemi bitti.bunları neden belirtiyorum sadece rusya'nın şu an ki zor durumu ve cska'nın elinin eskisi gibi rahat olmayacağı doğru olmakla beraber bu gruba türkiye'yi de eklemek gerekiyor.böyle bir durumda şirketler öncelikli olarak sponsorluk,reklam giderleri,iş gücü maliyetlerini azaltırlar.özellikle türkiye ligi için sponsorlukların ne kadar önemli olduğu takımların isimlerine bakarak bile anlayabiliriz. italya bu konuya güzel bir örnek futbol,basketbol,voleybol daki gücünü herkes hatırlar. almanya dünyanın en güçlü ekonomiye sahip ülkesi ama bayern munich gücü olmasına rağmen gelip 20 m euro her yıl bütçe ayırmıyor.daha sağlam temeller üzerinde yapıyı inşa ediyorlar.

tabi biz taraftar olarak sponsorun elini cebine atmasını transfer yapmasını bekliyor.özellikle önümüzde ki dönemde sadece fenerbahce özelinde değil genel anlamda sponsorlukların şu an ki kadar güçlü olmayacağı kesin. italya gibi bir örnekte yanı başımızda dururken adımları daha sağlam atmakta fayda var. o yüzden salon hamlesi bence çok önemliydi bunu birazda altyapıdan gelen oyuncularla desteklersek geleceğe daha sağlam bakabiliriz.
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 01:24:55 Gönderen: omerozkan90 »

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #14600 : 24 Aralık 2014, 01:24:13 »

fersu denen herifi gunahım kadar sevmem saygı da duymam. 5 para etmez adamın tekidir. ama reis ile bi röportaj yapıldıysada ne konusuldugunu merak edip bakıyorum acıkcası. keske adam akıllı biri ile röporaj yapsaydı da ona baksaydık benimde içimden gecen öyle ama yapacak bişey yok
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 01:25:28 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14601 : 24 Aralık 2014, 01:25:27 »
fersu denen herifi gunahım kadar sevmem saygı da duymam. 5 para etmez adamın tekidir. ama reis ile bi röportaj yapıldıysada ne konusuldugunu merak edip bakıyorum acıkcası. keske adam akıllı biri ile röporaj yapsaydı da ona baksaydık benimde içimden gecen öyle

Sana zaten kimse laf söyleyemez hocam, koçuna komisyoncu diyen adamlara sen çay ikram etmedin, edenler düşünsün.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #14602 : 24 Aralık 2014, 01:29:46 »
Sana zaten kimse laf söyleyemez hocam, koçuna komisyoncu diyen adamlara sen çay ikram etmedin, edenler düşünsün.
acıkcası ona bende bi anlam veremedim yani neden direk bu kişi ile röportaj yapıldı yani baska adam mı yok. ki koc da böyle cok fazla röportaj veren ora bura gezen biri de değil ama sanki özellikle secilmiş gibi yani ok ilginç. Ama suclamanın yapıldıgı kişi bunu takmıyorsa eger acaba biz mi hata yapıyoruz bunu kafaya takarak sonucta adam beni suclamadı reisi sucladı ee reis için sıkıntı yoksa biz niye bu kadar içselleştiriyoruz onu da cözemedim. veya reis bundan habersiz olabilir mi? yani bi Allah'ın kulu da demez mi hocam bak sen bu adamla görüşeceksin ama bunlar böyle böyle kişiler demez mi. Ben cözemedim valla
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14603 : 24 Aralık 2014, 01:34:55 »
Obradovic'in şeyinde olmaz Fersu denen eleman. Kendisine komisyoncu imasında bulunduğunu da bildiğini sanmıyorum. Kulübün suçu bu başka bir şey değil.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #14604 : 24 Aralık 2014, 01:36:00 »
acıkcası ona bende bi anlam veremedim yani neden direk bu kişi ile röportaj yapıldı yani baska adam mı yok. ki koc da böyle cok fazla röportaj veren ora bura gezen biri de değil ama sanki özellikle secilmiş gibi yani ok ilginç. Ama suclamanın yapıldıgı kişi bunu takmıyorsa eger acaba biz mi hata yapıyoruz bunu kafaya takarak sonucta adam beni suclamadı reisi sucladı ee reis için sıkıntı yoksa biz niye bu kadar içselleştiriyoruz onu da cözemedim. veya reis bundan habersiz olabilir mi? yani bi Allah'ın kulu da demez mi hocam bak sen bu adamla görüşeceksin ama bunlar böyle böyle kişiler demez mi. Ben cözemedim valla

Fersu'yu fethettik; misyonerler gibi beynini yikadik: o artik bize karsi duran biri degil.  Aksine, hayattaki en buyuk basarisi Obradovic ile roportaj yapmak olan bir fani artik. 

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #14605 : 24 Aralık 2014, 01:57:08 »
Fersu diye isim mi olur a.... Demek istiyorum ama forumda birisinin adı ya da yakın tanıdığının adı Fersudur diye demiyorum

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14606 : 24 Aralık 2014, 02:07:18 »
Kutsal Damacana - Fersu ..

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #14607 : 24 Aralık 2014, 02:27:07 »
Taraftar artık nefes alsın yeter felsefesiyle hareket etmeye başladı  :D

Resim eklemeyi yeni öğrendim biraz büyük oldu ama kusura bakmayın
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 02:30:44 Gönderen: south »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #14608 : 24 Aralık 2014, 07:37:17 »
Bak buna katılıyorum ;

1- Zeljko Obradovic
2- Maurizio Gherardini
3- Kenan Sipahi

Aksini düşünen benimle ahbaplık edemez.

ahahaha, güldüm 3 numarayı görünce.

İnanmadığımdan değil, senin (tanımadan sen diye hitap ediyorum ama saygısızlık yada küçümseme amaçlı değil, resmiyet yerine samimiyet olması daha iyi olur diye düşündüğüm için) bunu yazacağını düşünemediğimden.

Bugün için malesef böyle değil ama umarım ileride öyle olur, takımın direksiyonundaki yerli Naumoski, Diamantidis, Papaloukas olur Kenan. İşte o zaman, o ayrılana kadar her sene f4 ün biletlerinenden birinin gediklisi oluruz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #14609 : 24 Aralık 2014, 07:38:43 »
Duydugum seylerin ardindan, benim siralamam su sekilde:

1- Kenan Sipahi
2- Obradovic
3- Gherardini

Şu duyulanları, Cem Ağrak'ın gizli verdiği sözü buradan da paylaşsanız ya. Yoksa biz birşeyler uydurmak zorunda kalacağız..