"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Normal yazmaktan kastın ne? Senin yaptığın yoruma bende eleştiri getiriyorum. Eleştiri istemiyorsan yazmazsın.. Bir şey yazıyorsan fikirlerini açmak zorundasın. O zaman bende Chris Paul gelecek. LeBron gelecek diye yazayım. 10 sayfa ilerlesin burada... Forum olarak hiç bir zaman çok yorum olsun diye bir amacımız olmadı. Olursa bir gün merak etme yaparız.
bu sorulara bitiyorum , kolaysa sen yap, fm oynamiyoruz demek elestiri mi ?
O şekilde yazarsan, bu şekilde eleştiri bulursun. Dediklerini açarsan merak etme uzun uzun eleştiririm..
boyle elestiri olmaz , senden once murat kaya bey , kalamarina da katilmadigi noktalari soyledi normal bir dille cevap yazdi..belki arkadasina soylersen normal olur, elestiri olarak kabul eder..samimiyetin olmadigi birine kolaysa sen yap bu sorulara bitiyorum fm oynamiyoruz demek yanlis.
Senle samimiyetim olsaydım çok daha fazla sert konuşurdum merak etme.. Zor mu sorularına bitiyorum. Onların yaptıkları beni ilgilendirmez. Ki onların yazdıkları bölümlerde gayet yaptığın analizleri açarak yazmışsın. Benim eleştirdiğim konuda ise yazmamışsın..
bu uslupla yazan birine internet ortaminda cevap veremiyorum kusura bakma .. bir gun kismet olur yuz yuze konusuruz bunlari , belki yazinca anlasamiyoruz konusunca hall ederiz.
Bak buna katılıyorum ;1- Zeljko Obradovic2- Maurizio Gherardini3- Kenan SipahiAksini düşünen benimle ahbaplık edemez.