Sayin cem abi size bir soru sormak istiyorum..
Fenerbahçemizin bu kadar köttü gittiği bir dönemde(! ) hiçbir oyuncusundan verim alamadığı (!) Ligde ve avrupada tepetaklak gittiği ve başımıza komisyoncu bir koç varken(!!!!!!!!) nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsunuz anlayamadim gitti.... yoksa sizde obranin komisyonundan faydalaniyorsunuz bunu açıklamazı bekliyorum abi
Ve çok kıymetli kemal erdem abimiz sizin bu kadar kenani sevmeniz obrayla yaptiğiniz işbirliğinden mi kaynaklaniyor. Aldığımız duyumlara göre kenani raskonun adami yapip uzerinden komistonmu alacaksiniz? Bu yüzden transfer istemiyorsunuz kenan parlasin bizde fazla komisyon alalim

Allah aşkina anlamadim gitti. Obra gibi bir adam neden komisyon alsin ne ihtiyaci var ki adam yillardir avrupa basketbolunun zirvesinde bu kadar iyi bir kocu boyle ithamlarda bulunulmasi turk ve avrupa basketbolu icin utanc verici bir durum.bu nusoyleyen ve buna inan herkesi allah islah etsin baskada bisey demiyorum.
Ve kemal abi kenani bu kadar sevmesi ve korumasi sanki sucmus gibi algilanmasi cok tuhaf kendisi cok kiymetli bir fenerbahce taraftari ve oyuncusunu koruyup kollamak en buyuk hakki kendisi sahsen tanimama ragmen burda anladigim kadariyla hayatini fenerbahceye adamis ADAM GIBI ADAM dir.
Cem abi icinde onsuz bu forum cekilmez.

hep burda bizimle beraber ol hem basketbol ile ilgili bilginle hde ortami yumumusatmaya calisan yorumlarinla bu forumun vazgecilmezisin abi. ( sahsi olarak tanimiyorum ama tanimayi cokk isterim.)