Ahaha udoh kazma
ama dorsey skorer , dunston skorer
ya cidden çok ilginc yorumlar yapılıyor.
yani ne diyeceğimi bilemiyorum...
gelmesi bence zor bi şekilde kontrat bulur ama gelirse bayağı iyi olur.
Undersize adamlara burada ekmek yiyor. Hines dunston dorsey tyus gibi nba icin ( 5 ) numara için undersize zaten hücum repertuarları sınırlı adamlar önce italya / Belçika liglerinde süre alıp parladiktan sonra avrupanin diğer takimlarinda süre buluyorlar.. tabi bunda avrupa daki klasik sirti dönük post hücumu olan 5 numaralarin nba e gitmesinin etkisi cok fazla ( yaş gözetmeksizin) ...
Neyse şu anda Fa listesinde olan pf/ C atletik özellikli hangi oyuncu Avrupa ya gelse burda krallik kurar.
Nba deki istatistikler üzerinden yorum yapılıyor çok komik oluyor. Olumlu yada olumsuz. Nba deki takımlarda sistem oyuncu görevleri misyonlari herşey çok farklı..
Neyse udoh keşke gelse. Öyle kazma filan değildir onu bi geçelim.
kazma nedir birde tyus dunstonda kazma o zaman hatta tyus bildiğin kurek sapı....
udoh garibandir emekcidir ezilendir. Obradovic rahatça yer onu anlaşirlar.
Savunma bilgisi iyidir .
Blok konusunda da çok iyidir.
açın hakkındaki blok ile ilgili istatistiklere bakın
hem atlet olsun hem post olsun hem skorer olsun eeee avrupa ya niyr gelsin ki öyle oyuncu mal mi ?
Datome bogdan dixon a dua edeceğiz demis volkan abi. Skor konusunda
vallaha gecen sene bogdan ile gou ya dua ediyorduk. Neyse bu sene en azından 3 oyuncu için dua ederiz. Sloukas zaten rezil herid skor tehdidi hiv yok
keza alınırsa kalinic de pek sayi uretemez.
Olduj bittij
Ya dünyanın en klişe laflarindan birisi
bu takım 60 sayiyi gecemez.
Nerden biliyon? ,nedir oyun olani biliyormusub
belki hayvan gibi savunma yüzünden köpek gibi transition oynayacağız
ama bizim oyuncularımiz geçiş hücumu yapamazlar o da zor olacak
neyse hakkımızda hayırlısı
ben blake griffin bekliyordum neden gelmedi anlamadim
abi ben de kazma dedim udoh icin
dorsey de kazma tyus da dunston da.
kazma kotu birsey mi ?
hucum repertuari dar oyunc udoh, oturup canli clippers ,bucks, gsw maci seyretmedim ama 1-2 saatdir videolardan gordugum bu.
dunston'un ne verecegi belli oldugu icin udoh'a tercih ederim, gelir muazzam katki verir sezon sonu yanildigimi yazarim , seve seve yazarim hem de.
ama suan benim icin dunston daha iyi tercih olurdu.