Yapma abi gözünü Seveyim. ...udoh kazmadir...hele nba e sadece boyu icin gitmeyen avrupalı pivotların
yaninda (haricinde) kazmanin önde gideni...
Tyrus Thomas a kim kazma derse çarpılır zaten de ..Tyeus un hucum portfoyune ulasmak icin udoh 40 fırın ekmek yesin önce..
Tyrus bildiğin saf 4 numaradır zaten..sakatlıktan bu hallerde..
Gelelim dorsey e ..ayni şekilde dorsey de oyunu okuması ve avrupada kazandigi liderlik özelliğiyle hücum acisindan udohtan birkaç gömlek üstte.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şükür bizde birkaç şey biliyoruz abi
tyus thomas demedim. Tyus in hayat karieyrini biliyorum az çok
dix ameliyatlarindan ziyade 2 sene önce "kendimi iyi hiseetmiyorum diyio basketbolu birakan adam " sinra omurilik de kist cikmasi ameliyat olmasi vs 2 senedie basketbol oynamiyor adam. Yoksa atletizm vs hepsinden üst swviyede ama sağlık durumu eskisi gibi değil keza ilgimiz de tyus thomasa yokmuş zaten. Hakan yaman okuyor izah da etsin yada Miraç da söylemişti tyus un. 2006 drafti 4nci sirasi adam ama herifin şöyle bir talihsizligi var
chaiago LMa yi seciyor
portland tyus
sonra takas yapıyorlar. Sanırım chiago 1984 draftinda jordan secmiyip bowie secen portland a bi jest yapıyor. .
Neyse duntson oyle bir anlattın ki Hakeem zannettim.
Isin özeti şu bence
eğer kadroda bir tane atlet amerikali istiyoraan nba den gelecek her oyuncu -istisnalar tabiki kaideyi bozmaz - burda fark yaratır
Oyun akli kötüdür iyidir bizim tabirimiz ile kazmadir degildir
bakılması gereken ilk unsur
obradovic onunla çalışabilir mi ?
Kalitesi atletizm ile takima katkı verir mi
kafa yapısı olarak-malkara Keşan hoppala paşam modunda mi ?
Burda nba den oyuncuları çok iyi biliyoruZ az biiyoruz diye egolarimizi tatmin etmiyelim

Nba ciler gelip bize saldırılar