3 uzun oyuncumuz dan 30 sayo civarı katkı alıyoruz. Savunma etkileri özellikle udoh ve veysel de muhteşem. Nasıl uzun konusunda bariz sıkıntımız oluyor anlamak güç.
Haa derseniz ki ya datome 3 den süre alıyor 4 numara için rotasyonu daha rahatlatmak için takviye fena olmaz...
Cem bende Akillideli ye katiliyorum ....
Ben oyuncularin kalitesine kesinlikle laf etmem. Uzun yillardir elimizde olan en guzel rotasyon.
Ama
maraton uzun, 16 dan yenilgisiz ciktigimiz sezonu hatirla ... Bir sakatlik tum sezonun icine ediyor.... Bir faul problemi delirtiyor....
Acikcasi bence yabanci uzun alabilecek durum yok .....
Bu neden ile Turk katki istiyorum. Gencler den yada Baristan ... Ama itiraf etmem gerekirse Baris zaten beklentinin uzerine cikti .... Dahasi sanki zor gibi ...
Transfer desek yabanci sayimiz ortada;
Turk transferi desek; 3 oyuncu var edilebilecek su anda piyasada
Efes'ten ayrilmaya calisan Emircan ve Dacka da bile kadroya giremeyen Samet Geyik'le Oguz ...
Oguz bence olmasin, Emircan'i bize satmazlar .... gecen sene samet iyiydi ama bu sene kadaroya dahi giremedi ....
baska birini bilen varsa soylesin .....
Hazirlik maclarinda cosan Omer Faruk bence biraz silkelenip kendine gelmesi lazim ... En azindan Turkiye ligi maclarinda bir 10 dakika alacak seviyeye gelmeli ....
Yani kisacasi harika bir uzun rotasyonumuz var ama yukunu azaltip sene sonuna kadar onlara destek olacak birilerine ihtiyaclari var....