illa bi uzun alacaksak 9ncu yabancı olarak . mümkünse şutu olan rib alan iyi savunmacı birisini alalım. pozisyonu 3 4 5 6 7 numara olmuş hiç önemli değil . benim şahsi fikrim..
istediğimiz özellikleri olan 9ncu yabancı bulmak bence imkansız...
yoksa ben uzunlarımızın 3ünden de fazlasıyla memnunum.
oynadığımız oyun tarzı itibari ile illa birisi gelecekse bize '' 3 sayı çizgisi gerisinden şutu olan '' bi oyuncu olması lazım.. haa olmasa da olur...
Barış kardeşimiz sağlığına kavuşup ligde 10 15 dakika süre alabilse aslında elimiz biraz daha rahatlar .
abi sen direk moermann'ı tarif etmişsin.
ben de katılıyorum bizim uzun sıkıntımız yok, sakatlık olursa diyorlar sakatlık olursa zaten real cska herkes sıkıntı yaşar, sakatlık korkusu ile rotasyonu 50 kişi ile dolduramayız.
mesela real'de ayon sakatlansa ne olur ? onlara ne olursa udoh da sakatlansa bize de aynısınnan olur.
real bile ya ayon sakatlanırsa diye gidip birini almıyor.
bi de hatırlıyorsan datome 3'de verimli olamaz demiştim sana abi, obradoviç göt etmeye devam ediyor , demek ki 3 de oynar datome 4 de , erken konuştum.
bence uzun transferi isteyenler lig için istiyor , benim lig çok da umrumda olmadığı için benim için problem yok.. udoh, vesely, antiç, datome yeter ..udoh zaten 30 dk yorulmadan oynar nba temposu gören adam için 30 dk sorun değil.