Cem Ağrak,antiç hangi maç ilk 5 başladı son ikızılyıldız maçı hariç?Ve o başlangıçta ilk periot nasıldı?ne zaman udoh vessely aynı 5 te oldular o zaman takım uçuyor,ben yanlış algıladıysam murat didin"murathanoğlu falan da yanlış algılıyorlar.sene başından beri wes-udoh ikilisi ne zaman bozulsa fark kapanıyor,euroleaguede, ligi beşiktaş maçında olduğu gibi götürebilirsin bi şekilde ama top 16 bu sene geçen sene gibi değil,boş takım hiç yok.sete sete kalmamak mümkün değil zaten, tüm takımlara bakalım sassari strasburg gibi koş koş takımlar hariç babaların hepsi sete sette ufak nüanslarla sıralanırlar, fark yaratmak kısmında işte o bahsettiğim kısım geliyor, karşı takımı oyundan düşüren moral bozan mola aldıran işte o bloklar, fast breakler, transitiondan gelen dış atışar,sete yerleşemeden oluşturulan missmatch ler,obranın fark yaratmak istediği de bu nokta,real maçında udoh olsa belki elenmişti şimdi,takımın olmazsa olmazı ves-udoh ikilisinin beraber oynayabilmesi"antiçin sürelerine bakarsak euroleaguede 16 dakikayı geçmez.saygılar...
ben ne diyorum siz ne diyorsunuz....
Antic ilk 5 başlamak zorunda değil ki , Bizim ana hucum temelimizde zaten Udoh ve Veysel ikilisinin yan yana oynaması var. buna laf eden ve rehatsız olan da yok , VEysek 2 gün boyunca grip olduğu için Kızılyıldız maçında ANtic ilk 5 başladı. Antic zaten kenardan geliyor. bazı maçlarda da DAtome kenardan geliyor. yani kimin ilk 5 kimin yedek olması alakasız konular.
Kızılyılz son çeyrek 5 dakika sayı atamadığı kısımda ANtic de sahada. REal maçında sayı yemediğimiz 4 5 dakika antic sahada , yani ben diyorum ki o takıntılarınızı atın denizlere. bu takım hangi 5 oyuncu ile oynarsa oynasın çok iyi savunma yapıyor. tabiki dönem dönem savunma ve hücumda kopukluklar yaşıyoruz bu da gayet doğal bunu her rtakım yaşıyor. sporun doğasında bu var.
keşkere ezbere yorum yapmasanız çok iyi olur. elinizin altında internet varsa
http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=ULK&seasoncode=E2015#!stats
yukarıdaki linke tıklarsanız hangi oyuncumuz kaç dakika süre almış bunu görürüz
şimdi bakıyoruz
Antic 19.59 yani 20.00 dakika süre almış..
Udoh : 24.19 dakika süre almış
VEysel : 25.37 dakika
tabiki Udoh ve VEysel sahada iken savunmada çok daha dinemik ve atletik oluyoruz ama bu oyuncular makina değiler 40 ar dakika oynayamazlar. hücümda ise bu 2 uzuna rağmen hücumda alan paylaşmada sorun yaşamıyoruz bu uzundan uzuna paslaşmalar vs çok iyi oluyor ama Antic'e de hücumda çok ihtiyac duruyoruz. çünkü penetre edebiliyor , zeki oyuncu pas verebiliyor ve 3 lük attığı için alanı çok iyi açıyor...
3 tane çok iyi uzunumuz var 3 tanesinin de değeri farklı , ikisini överken diğerini gömmek ne işe yarayacak çok ciddi merak ediyorum
son olarak ana hücum hedefimiz sete sette terş eşleşmeler yaratan oyuncularımız sayesinde ekmek yemek..
o hızlı hücumlardan gelen sayıları tabiki her takım yapar öyle bi ana derdimiz olsaydı zeljko hocam savunma ribaundlarına çok kafa yorardı ama yormuyor çok fazla