ya herkes bi kadro cıkarmaya baslayınca ben de heves ettim bi kadro yapayım burdakilerin begenisine sunayım dedim
basta guard olarak zisisin kalmasını yanına gelebilecekse calathesin gelmesini isterim ve tabiki kenan yine türkiyede özellikle fazlasıyla süre alabilmeli zisis daha cok euroleague için kadroda kalmalı
shooting guard için tabiki G0 yanında haberler gerceklesir de gelirse hem frontcourt hem de backcourtta rickyden daha cok verim verecegine inandıgım kostas cok ii olur.. tabiki melih her kosulda bu takımda kalmalı...
kısa forvette emir bogdan yeterli serhata cok gerekli oldugunu düşünmüyorm bi de hidayet düşünceleri dolanıyor bi nocioni gibi olur mu die cok iyi niyetli*
bir düşünce içine girsem de o vücut yeterliligini ve saha içi performansını saglayabilecegini düşünmüyorm ama dısarda marketing de iş yaparsa eyvallah diyebilirim...
uzun forvet bjelica kalacaksa zaten yeteri kadar yeterli prof. ama vesely i daha cok center kullanabilmek adına randolph kubandan alınabilir hatta alınırsa bi bjelica kadar basketbol zekası olmasa da saha içi katkısı cok olacaktır ve olur da prof giderse (nooolurrr gitmesin... gitme yoksa atlarım en yakın köprüdenn:,( ... ) datomeye yapışsak cok mantıklı olabilir...
center da vesely mikemmel performans gösterebilir bence seneye yeterli oguz ve semih katkısı ile de cok basarılı olabilirler inancındayım(daha doğrusu inanmak zorundayım cünkü Ömer Faruk gelene kadar daha 2 yıl bunlardan baska alternatif yok ne yazıkki..) tabi oyun içinde randolph vesely pf/c değişikliği de çok rahat uygulanabilir ki obra sever öyle çok yönlülüklerii... eger randolph olmazsa dorsey-dunston-hines üçlüsünden birine direk yapışsak ii olur aslında randolph mu yoksa bu üçlüden biri mi kararsızım ama vesely inancımdan dolayı randolpha daha kanım kaynıyo:)
yani sonuc:
pg: calathes / zisis / kenan
sg: goudelock / sloukas / melih
sf: bogdanovic/ emir
pf: bjelica / randolph
c: vesely / oğuz / semih
ne dersiniz iyi kötü yanlarını duymak isterim sizlerden en azından kendi bilgilerimi geliştirmek açısından