Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5437374 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #15795 : 21 Mayıs 2015, 20:50:25 »
Beyler ben aranıza yeni katıldım.Şöyle bir kadro pota altında nasıl reaksiyon verir..

Pivot-Vesely(4.5),Randolph(4.5),Semih,Oğuz
Uzun Forvet-Bjelica,(Randolph),Hidayet(3.4)
Kısa Forvet-Bogdan,Emir,(Hidayet),Serhat
Şütor Gard-Goudelock,Sloukas(1.2),Melih
Oyun Kurucu-Teodosiç,Sloukas,Kenan,Berk

Olumlu,olumsuz yorumlar kabul.  8)  :D
Öncelikle hoşgeldin kardeşim:)))
Yaptığın kadroya gelince benimde aklımdan geçen bir kadro yazmışsın,bakalım artık bir şampiyon olalım da Obra Reis gerekeni yapacaktır...
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #15796 : 21 Mayıs 2015, 20:53:07 »
Bana göre pozisyon alma gibi bir takım konular düşünüldüğünde, toplam kalite olarak Zisis'ten daha iyi savunma yapabilen oyuncu yok o pozisyonda, Avrupa'da. Calathes gelirse bakarız.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #15797 : 21 Mayıs 2015, 22:38:42 »
Beyler ben aranıza yeni katıldım.Şöyle bir kadro pota altında nasıl reaksiyon verir..

Pivot-Vesely(4.5),Randolph(4.5),Semih,Oğuz
Uzun Forvet-Bjelica,(Randolph),Hidayet(3.4)
Kısa Forvet-Bogdan,Emir,(Hidayet),Serhat
Şütor Gard-Goudelock,Sloukas(1.2),Melih
Oyun Kurucu-Teodosiç,Sloukas,Kenan,Berk

Olumlu,olumsuz yorumlar kabul.  8)  :D
Hoş geldin.inşallah dedikleriniz olur.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #15798 : 21 Mayıs 2015, 23:26:39 »
Kanımca Bjelica ayrılmaz ise takımdan, 1-5 almak yeterli olacaktır. Zoric'e de yolun açık olsun denilir Berk kiraya verilir. Can'ı zaten saymıyorum. Serhat için bir tahminim yok. Sonuç olarak gelecek seneki kadro için tahminim;

Zisis-xxxx-Kenan
Goudelock-Hickman-Melih
Bogdanovic-Emir-Serhat
Bjelica-Vesely
xxxx-Semih-Oğuz

Calathes'in geleceğini düşünmüyorum. Teodosic işi zaten olmaz. Sloukas-Jackson ikilisinden biri gelir kanaatindeyim. Pivot ise Tavares-Randolph-D'or Fischer olacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı gunner

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #15799 : 22 Mayıs 2015, 00:37:19 »
Merhaba bir yılı aşkın süredir forumu takip ediyorum biraz cahil olabilirim diyerek yorum yazmaktan hep sakındım,transfer tartışmaları başlamışken bende bir yorum yapmak istedim.Ben sadece fenerbahçenin maçlarını izlediğim ve sadece bizim oyunculara odaklandığım için şu gelsin bu gelsin diyemiyorum ama kim gelirse gelsin ilk özelliğinin karekterli olması gerektiğini düşünüyorum takımın zaten belli seviyesi ve mükemmel bir arkadaşlığı var bunu bozucak kimselerden(örn: teo)  uzak durmamız gerektiğini düşünüyorum.calathes için savunması iyi ama hücumu kötü diyorsunuz benim şahsi fikrim isim bilmem ama zisis kalıcaksa gou oyunda değilken yada tıkandığında sazı eline alabilecek birinin alınması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
« Yanıtla #15800 : 22 Mayıs 2015, 01:00:50 »
Merhaba bir yılı aşkın süredir forumu takip ediyorum biraz cahil olabilirim diyerek yorum yazmaktan hep sakındım,transfer tartışmaları başlamışken bende bir yorum yapmak istedim.Ben sadece fenerbahçenin maçlarını izlediğim ve sadece bizim oyunculara odaklandığım için şu gelsin bu gelsin diyemiyorum ama kim gelirse gelsin ilk özelliğinin karekterli olması gerektiğini düşünüyorum takımın zaten belli seviyesi ve mükemmel bir arkadaşlığı var bunu bozucak kimselerden(örn: teo)  uzak durmamız gerektiğini düşünüyorum.calathes için savunması iyi ama hücumu kötü diyorsunuz benim şahsi fikrim isim bilmem ama zisis kalıcaksa gou oyunda değilken yada tıkandığında sazı eline alabilecek birinin alınması gerektiğini düşünüyorum.

Hoşgeldin öncelikle. Takımın karakterine uygun oyuncu alma fikrine katılıyorum. Ben de çok fazla teknik taktik yorumlara girmiyorum ama sanırım Teo takımın kimyasını ve arkadaşlığını bozmaz. Bizim takımın çoğuyla arkadaş zaten. :) Takımda çok Sırp oldu diye çatlak sesler çıkar ama böyle gruplaşmalar takım olamayan takımlarda olur genelde bizde olacağını sanmam. Fakat saha içindeki faydası zararı ne olur kestirmek güç. Zaten onun gelmesi de gayet karışık bir mevzu takımı ve arasındaki problemlerden dolayı.

Çevrimdışı Oğuzhan89

• Üye
« Yanıtla #15801 : 22 Mayıs 2015, 01:06:15 »
Öncelikle hoşgeldin gunner renktaş,takıma zarar verecek bir transferi kimse istemez ama obra'nın deyimi ile her sporcu egolu'dur.Teo için geçtiğimiz sene bende olumsuz bakıyordum açıkçası ancak bizim şuan var olan takımımızda oyun kurucu mevkisinde renkli bir kişilik yok.Zisis karakterli,oyun görüşü üst seviye bir oyuncu ama yaş ve skor kimliğini göz önünde bulundurursak eğer çokda göz dolduran bir performansı yok.Ben calathesinde takıma çare olacağı görüşünde değilim.Seninde tarif ettiğin gibi skor yükünü çekicek adam bence teodosiç hem kendini bulur,hem de takımın havasını daha da arttırır.Türkiye'de oynayan bir sürü takım arkadaşı var.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #15802 : 22 Mayıs 2015, 08:16:38 »
K-pap 'ın durumu nedir bilen var mı?

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15803 : 22 Mayıs 2015, 10:34:33 »
Bana göre pozisyon alma gibi bir takım konular düşünüldüğünde, toplam kalite olarak Zisis'ten daha iyi savunma yapabilen oyuncu yok o pozisyonda, Avrupa'da. Calathes gelirse bakarız.
Sloukas da en az Calathes ve Zisis kadar iyi bir savunmacı abi bence

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #15804 : 22 Mayıs 2015, 10:54:41 »
semih boyle oynadıgı surece bence pivot gerekli degil..vesely ve oguz'la oraya destek cıkarız..

bize bjelica ile sureleri paylasak sutor bir 4 numara super gidecek...ama 3.5 mu 4.5 mu olacagı obranın isi...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #15805 : 22 Mayıs 2015, 11:36:01 »
K-pap 'ın durumu nedir bilen var mı?
oynamayı bırak benchde bile oturmuyordu yada ben görmedim bonservisinden dolayı sağlam kontratı var

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
« Yanıtla #15806 : 22 Mayıs 2015, 13:19:25 »
semih boyle oynadıgı surece bence pivot gerekli degil..vesely ve oguz'la oraya destek cıkarız..

bize bjelica ile sureleri paylasak sutor bir 4 numara super gidecek...ama 3.5 mu 4.5 mu olacagı obranın isi...

Bahsettiğiniz isim Bertrans.
Hoops and rap

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #15807 : 22 Mayıs 2015, 15:54:16 »
oynamayı bırak benchde bile oturmuyordu yada ben görmedim bonservisinden dolayı sağlam kontratı var

ben de süre almadığından düşündüm biran. Olsa çok kebap olurdu yalnız. Bence avrupanın en iyi 3 numarasıydı giderken.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #15808 : 22 Mayıs 2015, 16:01:58 »
K-pap, sakatlığı sebebiyle bu sezon kendine yer açamadı. En azından 1 sene daha NBA'de kalır.

Semih'in kendisi bile bence sizin kadar kendisine güvenmiyordur. İstikrarlı bir şekilde oynamak konusunda.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15809 : 22 Mayıs 2015, 16:25:43 »
Bahsettiğiniz isim Bertrans.
Dinçer baba
Bertasn biliyorsun 2nci kez çaprazları kopardı, geri ne zaman döner nasıl döner bilinmez bir durum.
çok büyük şansızlık olduk 1 2 sene zor toparlar sanırım