Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450847 defa)

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #15810 : 22 Mayıs 2015, 16:36:01 »
Bertans satlanmasa NBA gidiyordu, cok büyük sanssızlık

Aradıgımız 4/5 Randolph abiler.
Bjelicanın geldigi gün ile simdiki arasındaki fiizk farkına bakın.. Hoca bu konuda cok iyi..Batistede de aynısını yapmıstı.

Aynısının Randolpda oldugunu düşünsenize.. Cok özel bir adam olur.
Bir kere adam solak, sevilesi oyuncu :D
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 16:36:52 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15811 : 22 Mayıs 2015, 16:39:17 »
Bertans satlanmasa NBA gidiyordu, cok büyük sanssızlık

Aradıgımız 4/5 Randolph abiler.
Bjelicanın geldigi gün ile simdiki arasındaki fiizk farkına bakın.. Hoca bu konuda cok iyi..Batistede de aynısını yapmıstı.

Aynısının Randolpda oldugunu düşünsenize.. Cok özel bir adam olur.
Bir kere adam solak, sevilesi oyuncu :D
bu adamın uzun tavsiyelerine kesinlikle kulak verin yavrular...
ben kefilim. hem kendisi solak ve çok seksi bir şut şekli var.
haa toplar girmiyor ama olsun

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #15812 : 22 Mayıs 2015, 16:44:11 »
bu adamın uzun tavsiyelerine kesinlikle kulak verin yavrular...
ben kefilim. hem kendisi solak ve çok seksi bir şut şekli var.
haa toplar girmiyor ama olsun

estagfurullah abi

Avrupada pek izlemedim ama rakamlar deli.. Ben bize cok iyi oturacagını düşünüyorum
2.11 ama bjelica kadar olmasa da sahane bir ballhandlingi var. sutu var ufak bir fizik yüklemeyle fena birsey olur

diger mevzuda da konusmak istemiyorum ahahah
arkadaslar, ginobiliye benzetirler stilimi, mütevazi olamayacagım :D
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 16:44:58 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #15813 : 22 Mayıs 2015, 18:29:38 »
ben de süre almadığından düşündüm biran. Olsa çok kebap olurdu yalnız. Bence avrupanın en iyi 3 numarasıydı giderken.
efsane olurdu

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #15814 : 22 Mayıs 2015, 21:13:52 »
CSKA baskani Vatutin otelde Spanoulis ile psikolog hakkinda konusdum, Spanoulis , eger bir insanda liderlik ozelligi varsa her sartda her baskida iyi oynamayi basarmali demis, eger yoksa psikolog da ise yaramaz demis diyor.
inceden Teodosic'e giydirmis Spanoulis de.

bu arada Shved dun CSKA- Nijni  macini tribunden izlemis, Vatutin'le ne konusuyorlar acaba  http://www.championat.com/photo/basketball/14911/622063-aleksej-shved.html

« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 21:19:18 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #15815 : 22 Mayıs 2015, 22:17:28 »
CSKA baskani Vatutin otelde Spanoulis ile psikolog hakkinda konusdum, Spanoulis , eger bir insanda liderlik ozelligi varsa her sartda her baskida iyi oynamayi basarmali demis, eger yoksa psikolog da ise yaramaz demis diyor.
inceden Teodosic'e giydirmis Spanoulis de.

bu arada Shved dun CSKA- Nijni  macini tribunden izlemis, Vatutin'le ne konusuyorlar acaba  http://www.championat.com/photo/basketball/14911/622063-aleksej-shved.html

Spanoulis'in söylediklerine göre Spanoulis'te de liderlik özelliği olmadığını söyleyebiliriz o zaman. Real maçında oynadığı oyun ortada.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #15816 : 22 Mayıs 2015, 22:58:15 »
aaron jackson'a nba'den teklif varmis , ama bana ciddi rol verilirse ve kendimi onemli hissedersem giderim diyor.
boyle oyunculari seviyorum sirf nba olsun diye degil amac icin gitmek istiyor , ama jackson'a o rolu verecek nba takimi yok.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
« Yanıtla #15817 : 23 Mayıs 2015, 00:16:34 »
Spanoulis'in söylediklerine göre Spanoulis'te de liderlik özelliği olmadığını söyleyebiliriz o zaman. Real maçında oynadığı oyun ortada.

Şahsen v-span'ı sevmem ama onun 1 maçla liderlik özelliği olmadığını söylemek de çok abes olmuş, avrupanın son yıllarda gördüğü mental anlamda en güçlü oyuncu ve winner karakterini inkar edecek birisi yoktur zaten, illaki bir maçla yargılayacaksanız karakterini aynı final fourdaki 0/12'de sıfır saha içi isabetine rağmen son 5 dakikada sorumluluk alıp cska'ya karşı neler yaptığına bakabilirsiniz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
« Yanıtla #15818 : 23 Mayıs 2015, 00:37:57 »
Şahsen v-span'ı sevmem ama onun 1 maçla liderlik özelliği olmadığını söylemek de çok abes olmuş, avrupanın son yıllarda gördüğü mental anlamda en güçlü oyuncu ve winner karakterini inkar edecek birisi yoktur zaten, illaki bir maçla yargılayacaksanız karakterini aynı final fourdaki 0/12'de sıfır saha içi isabetine rağmen son 5 dakikada sorumluluk alıp cska'ya karşı neler yaptığına bakabilirsiniz diye düşünüyorum.

Yahu ben zaten Spanoulis'in winnerlığını sorgulamıyorum. Ama eğer bir insanda liderlik özelliği varsa her şartta her baskıda iyi oynamayı başarmalı dediyse sadece söyledikleriyle çelişen en yakın tarihten örnek verdim. Yoksa yıllardır PAO deplasmanlarında oynadığı rezalet maçları da oldu.

Sözün özü benim düşüncem ne kadar büyük lider olursan ol böyle bir sporda sürekli iyi oynayıp sürekli başarılı olamazsın.
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 00:38:20 Gönderen: yusufkaleli »

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #15819 : 23 Mayıs 2015, 11:27:31 »
çok hoşuma gitti   :D  ;D

‏@gulen_aycaa 

Euroleague'de şampiyonluk büyük ihtiyaç
Milos Teodosic kupaya muhtaç
Emir'le dost ol Jan'la arkadaş
Kariyerini düşün Milos yavaş yavaş

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15820 : 23 Mayıs 2015, 14:35:38 »
1 maçla nasıl bu kadar kolay kanıya vardınız sahiden hiç anlamadım.Teo kariyerinde mvp olduğu hariç hiçbir final fouru iyi oynamadı mvp olduğunda da şampiyon olamadılar onu kast ediyor bence Spa da
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 14:37:20 Gönderen: active »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #15821 : 23 Mayıs 2015, 15:06:37 »
Ya arkadaş neden uzadı bu kadar muhabbet ?  Otelde konuşmuşlar Spanoulis ile Vatutin, Vatutin her sene bu kadar yatırım yapıyorum , bi bok olmuyor, psikolog mu transfer etsek demiş acaba , Spa da psikolog falan işe yaramaz winner oyucu lazım demiş kısaca..

Bu arada gönlünü almak için mi demiş ve ya kurumsallık mı bilmiyorum ama Teo'yu övmüş Vatutin, Itoudis de Teo da kalacak muhtemelen CSKA'da.

Kyle Hines'ı bıraksalar keşke. 

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #15822 : 23 Mayıs 2015, 15:29:59 »
Teodosic seçimini geçen sene yaptı ve olası bir efsane olma potansiyelini fazladan paraya değişti. Bundan sonra işi çok zor; hele Itoudis kalırsa daha da zor. Bu sene olamadı şampiyon, seneye de olamayacak. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
« Yanıtla #15823 : 23 Mayıs 2015, 16:52:38 »
1 maçla nasıl bu kadar kolay kanıya vardınız sahiden hiç anlamadım.Teo kariyerinde mvp olduğu hariç hiçbir final fouru iyi oynamadı mvp olduğunda da şampiyon olamadılar onu kast ediyor bence Spa da

Cidden çok enteresan. Ben Spanoulis için winner değil gibi bir şey söylemedim zaten. Söylediğim şey söylediklerinin yanlış olduğu.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15824 : 24 Mayıs 2015, 00:46:27 »
Cidden çok enteresan. Ben Spanoulis için winner değil gibi bir şey söylemedim zaten. Söylediğim şey söylediklerinin yanlış olduğu.
Yanlış anlamışım kardeşim o zaman kusura bakma Spa konusunda biraz hassasım  :(