Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5508716 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #16035 : 07 Haziran 2015, 16:50:43 »
aynı jackson'dan mı bahsediyoruz ?
aaron jackson'u mu 2 metreden savunuyorlar ?  keşke öyle savunsalar anasını beller ceza şutları ile.

Sana şöyle sorayım o zaman Teodosic,Rodriguez,llull,Spa,Dia,Saras,Solomon vb aynı kalıbredekı oyuncuların mı şutuna mı güvenirsin yoksa Jackson ın mı şutuna güvenirsin?
Yada şöyle soylıyeyım kendi adıma ben Jackson boş şutu buldugunda kesin atar diyemem,veya yeri geldiğinde kaldırır el üstü şut sokar diyemem.
Umarım anlatabılmısımdır derdimi
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #16036 : 07 Haziran 2015, 16:53:42 »
Aaron Jackson o kadar kötü bir şutör değil kesinlikle.Hareketli sutu pek iyi değil ama ceza şutlarını gayet iyi atıyor bence
İşte kardeşim ben sadece ceza şutu kesecek bir guard istemiyorum,yerı geldıgınde işler sıkıştığında kaldırıp el üstü şut sokabılecek birini istiyorum.O ceza şutlarını Goudelock,Bogdan,Melih,Hickman(gıderse onun yerıne gelecek kişi)soksun.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #16037 : 07 Haziran 2015, 16:56:43 »
Sana şöyle sorayım o zaman Teodosic,Rodriguez,llull,Spa,Dia,Saras,Solomon vb aynı kalıbredekı oyuncuların mı şutuna mı güvenirsin yoksa Jackson ın mı şutuna güvenirsin?
Yada şöyle soylıyeyım kendi adıma ben Jackson boş şutu buldugunda kesin atar diyemem,veya yeri geldiğinde kaldırır el üstü şut sokar diyemem.
Umarım anlatabılmısımdır derdimi

az once yazdiginla bu ayni sey mi ?
az onceki mesajda jackson'a bo mccalebb , omar cook muamelesi yapmissin , ben de dedim ki bos kaldi mi sokar , iyi bir skorer ve ya sutor demiyor kimse jackson'a.
klasik olucak ama bu kadar ust duzey savunmaci olup , penetresi bu kadar kuvvetli olup , sutu da iyi olan oyuncu avrupada cok fazla kalmaz eger avrupali degilse.
alabiliyorsan teo'yu , serrod'u kimse itiraz etmez ama cska ve real kovmadikca alamazsin.
umarim ben de anlatabildim.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #16038 : 07 Haziran 2015, 17:05:35 »
az once yazdiginla bu ayni sey mi ?
az onceki mesajda jackson'a bo mccalebb , omar cook muamelesi yapmissin , ben de dedim ki bos kaldi mi sokar , iyi bir skorer ve ya sutor demiyor kimse jackson'a.
klasik olucak ama bu kadar ust duzey savunmaci olup , penetresi bu kadar kuvvetli olup , sutu da iyi olan oyuncu avrupada cok fazla kalmaz eger avrupali degilse.
alabiliyorsan teo'yu , serrod'u kimse itiraz etmez ama cska ve real kovmadikca alamazsin.
umarim ben de anlatabildim.
Evet iki yazdıgımda aynı şey,bu yıl kaç maçta aaron jacksonu geriden savundular kaç maçta denk geldim bu olaya,ben artık boyle bı guard istemıyorum.Avrupa da yoksa gider Nba den getırırsın zor bısy deıl.Nba de Jackson ayarında bir suru adam vardır hatta emin ol fazlasını da yapacak adamlar var parasını verırsen getırırsın.Eger kı sampıyon olmak ıstıosak Teo,Serrod ayarında oyuncular alacaksın kardeşim,almadığın zaman hep eksik kalırsın bir yerde ve o şampıyonlukta bıraz zor gelir

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16039 : 07 Haziran 2015, 17:15:32 »
Evet iki yazdıgımda aynı şey,bu yıl kaç maçta aaron jacksonu geriden savundular kaç maçta denk geldim bu olaya,ben artık boyle bı guard istemıyorum.Avrupa da yoksa gider Nba den getırırsın zor bısy deıl.Nba de Jackson ayarında bir suru adam vardır hatta emin ol fazlasını da yapacak adamlar var parasını verırsen getırırsın.Eger kı sampıyon olmak ıstıosak Teo,Serrod ayarında oyuncular alacaksın kardeşim,almadığın zaman hep eksik kalırsın bir yerde ve o şampıyonlukta bıraz zor gelir

aaron jackson bilbao'dan beri hic bir zaman 2 metreden savunulan oyuncu olmadi , eger o maclari hatirliyorsan zahmet olmazsa yaz ben bir sekilde bulup izlerim.   Aaron'u bos birakirsan kesinlikle ceza sutunu keser.
hem savunmasi iyi olan hem driblingi iyi olan hem de dedigin tarz gozu kapali sut sokacak Malcolm Delaney var bir tek alabilecegin avrupada.
Rice var onun da handikaplari var.
simdi ben de ayni sekilde sana sorayim, Teo ve ya Serrod'u gercekten alabilecegimizi dusunuyor musun kulupleri birakmazsa ?

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #16040 : 07 Haziran 2015, 17:28:38 »
aaron jackson bilbao'dan beri hic bir zaman 2 metreden savunulan oyuncu olmadi , eger o maclari hatirliyorsan zahmet olmazsa yaz ben bir sekilde bulup izlerim.   Aaron'u bos birakirsan kesinlikle ceza sutunu keser.
hem savunmasi iyi olan hem driblingi iyi olan hem de dedigin tarz gozu kapali sut sokacak Malcolm Delaney var bir tek alabilecegin avrupada.
Rice var onun da handikaplari var.
simdi ben de ayni sekilde sana sorayim, Teo ve ya Serrod'u gercekten alabilecegimizi dusunuyor musun kulupleri birakmazsa ?

Kardeşim bu seneki hemen hemen her maçta şutunu riske ettiler Jacksonun hatta biz bile top 16 dakı iki maçtada riske etmiştik.Zaten Cska da şuta dayalı sıralama yapsak Teo,De Colo,Jackson diye sıralanır.
Teo veya Serrodu kuluplerı bırakmasa alamayız demişsin,sana katılmakla beraber eğer bu oyuncular bize gelmek isterse kulup zorla tutmaz gerekırse buy out verır yıne alırsın ama cidden zor iş fakat bunların ayarında şutuna guvenecegımız skorer bi guard alırsak yanına Hickman tarzı veya daha üst düzey atletık savunmacı ama yınede şutu üst düzey bir oyuncu daha almak zorundayız.final four da Gou ve Bjelıca kötüydü diye şut performansımız ne kadar düştü hatırlıyorsundur,keza elendiğimiz ksk serisinde de Melih dışında şutuyla bizi ayakta tutan başka bir oyuncu hatırlamıyorum,habire karavana atıp durduk.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16041 : 07 Haziran 2015, 17:31:46 »
10'un uzerinde futbol formam var , sadece 2 tane basket formam var , biri Kobe'nin 8 numarali formasi digeri de Teodosic formasi.
en sevdigim avrupali basketbolcu Teo, 10 tane Calathes'e degismem ama primler dahil yaklasik 3 mln euro yillik para aliyor CSKA'dan , 2 sene daha sozlesmesi var , cska birakmak istese bunun bir de Teo tarafi var , yani para ile bile alamazsin su durumda.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16042 : 07 Haziran 2015, 17:56:52 »
Kardeşim bu seneki hemen hemen her maçta şutunu riske ettiler Jacksonun hatta biz bile top 16 dakı iki maçtada riske etmiştik.Zaten Cska da şuta dayalı sıralama yapsak Teo,De Colo,Jackson diye sıralanır.
Teo veya Serrodu kuluplerı bırakmasa alamayız demişsin,sana katılmakla beraber eğer bu oyuncular bize gelmek isterse kulup zorla tutmaz gerekırse buy out verır yıne alırsın ama cidden zor iş fakat bunların ayarında şutuna guvenecegımız skorer bi guard alırsak yanına Hickman tarzı veya daha üst düzey atletık savunmacı ama yınede şutu üst düzey bir oyuncu daha almak zorundayız.final four da Gou ve Bjelıca kötüydü diye şut performansımız ne kadar düştü hatırlıyorsundur,keza elendiğimiz ksk serisinde de Melih dışında şutuyla bizi ayakta tutan başka bir oyuncu hatırlamıyorum,habire karavana atıp durduk.

aaron jackson konusunda anlasamayacagiz , konu sut oldugunda ilk opsiyon zaten olamaz teo ve weems'in oldugu yerde , ama bu sutu'nun riske edildigi anlamina gelmez.
istatistik uzerinden bakalim madem
bu sene Jackson vtb+euroleague toplaminda 63 macda oynamis 106 ucluk denemis , yuzde 43 isabet ortalamasi ile 3'luk atmis.
bilbao'da 77 macda 186 ucluk denemis , yuzde 40 isabet ortalamasi tutturmus.
simdi burdan da gorundugu gibi cska'da mac basina 1.7 , bilbao'da 2,5 ucluk denemis.  cska'da bilbao'daki kadar 3'luk denemesi zaten dusunulmez , gerekli de degil.
bu atislarin cogu zaten bos atislar , yani ceza sutlarini iyi sokan oyuncu jackson, sadece istatistik uzerinden gitmiyorum , bunu fikrimi daha acik belirtmek icin yazdim.
sutu riske edilen oyuncular dogus balbay, omar cook , bo mccalleb falan, jackson bunlarla ayni kategoride degil.
neyse benden bu kadar.
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2015, 17:58:14 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
« Yanıtla #16043 : 08 Haziran 2015, 10:31:41 »
Sene başında Cem ile de konuşmuştuk ve Oly örneğindeki gibi 2-3 tane goril olmazsa bu işlerin olmayacağını düşünüyorum hala. Twitter'de defaten yazdım, takımda hızlı koşabilen oyuncu yok! Mesela, Carter bizde olsa bu turu geçirdik. Hele ki bir de Young olsa muhakkak geçirdik.

Hocam ukalalık olarak algılamazsan ufak bir düzeltme. "Defaten" bir kerede anlamına geliyor. Defalarca anlamındaki sözcük "defaatle".
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #16044 : 08 Haziran 2015, 15:40:22 »
kim ne derse desin bu sezon f4 sonrası formsuzdu koc..

semih'i 1 ve 3 maclarda zoric yerine sahaya surse o macların 1 tanesi hakemlere ragmen biizmdi...

bırakın o macları her macta zoric sahaya ilk girdi...4. macta bile...30 saniye dayandı sadece...sebebibini bir turlu anlamadım, anlayamam da...

ama herseye ragmen finale cıkılamamasının bas sebebi f.soylemezoglu'dur...o macı kazansak zaten en kotu burada is biterdi..

%30 fatih soylemezoglu
%15 obradovic
%15 diger hakemler
%15 yonetimin takımı savunmaması ve sacma sekilde erken sponsor ayrılıgı acıklaması..
%10 taraftar ilgisinin azalması
%10 oyuncuların konsantrasyon kaybı ve formsuzluk
%5 sakatlık yuzunden oyuncularda performans dusuklugu

hepsi birlesince kacınılmaz son oldu...

bunu duzeltmek icin kesinlikle artık pg - c rotasyonu guclendirilmeli...basarı tekrar gelir sonrasında..
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2015, 15:41:26 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #16045 : 08 Haziran 2015, 15:49:44 »
Kadro yazmak güzel lakin bu sessizlikten benim anladığım bizi pek güzel günler beklemiyor. Obra umarım kalır, o kalırsa gerisi bir şekilde hallolur, aksi halde neler olacak Allah bilir.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #16046 : 08 Haziran 2015, 17:10:18 »
4 numaraların hepsi gidiyor...

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
« Yanıtla #16047 : 08 Haziran 2015, 17:13:39 »
Bjelica tamam da digeri kim ?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #16048 : 08 Haziran 2015, 17:23:26 »
Bizde Bjelica hariç tam 4 numara dıyecegımız kımse yoktu abi Vesely i ayrı tutuyorum cunku onu genelde 5 de kullandık ve Vesely nın gıdecegıne ıhtımal de vermıorm acıkcası

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #16049 : 08 Haziran 2015, 17:27:05 »
Hepsi derken ??? 
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem