Ben de çok beğeniyorum ama abartıyorsun abi 😊 Avrupa'daki oyunculara göre on Gömlek büyük evet ama sadece şut konusunda tutturamayınca aklı başka şeylere gidince de hiç çekilmiyor o ayrı 😊 Gou hani 3 4 yaşında Okumayı söken çocuklar olur ya çok yeteneklidirler sevilirler falan Avrupa basketbolunun yetenekli küçük çocuğu o daha savunma çok çok öğrenecek mental eksikliği çok karar verme konusunda vs yani çoooook eksiği var daha büyüyecek gelişecek abisi 😊 Bogdan da daha çocuk Diğerlerinin yanında ama Bogdan daha komple bir oyuncu formsuz da olsa bu aralar.. EL'de Smith'i falan Weems'i kolay değildir öyle savunmak bu adam en kilit adamdı EL başarısında 😉 ama daha bebek onlar Spa dia Sergio falan da bi cacık değildi ilk zamanlarında hatta bir Bogdan bile değillerdi bak şimdi on tane Gou Bogdan çıkar onlardan sallasak
Abarti olabilir ama suna inan ki, su taraftarin Emir ve Bogdan'i abartmasinin onda biri kadar bile abartmiyorum. Bogda iyi yolda ama dur bakalim. Bu sene beklentilerin altinda kaldi. Hucumlarindaki cesitlilik acisindan yapabildiklerini hayli gelistirmesi lazim.
Goudelock'a gelince, tutturamayinca diye bir sey yok: Euroleague istatistikleri ortada. Yuzdeleri inanilmaz. Onu da gectim, oyun sikistiginda devreye girip, skor yaratma acisindan Avrupa'nin belki de en iyisiydi. Gayet dogru bir yolda ilerliyor. Ote yandan, nihayetinde Amerikali bir oyuncu. Illa ki memleketine donme hedefi vardir. O noktada da yapacak fazla bir sey yok.