Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5499823 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #16110 : 09 Haziran 2015, 20:08:45 »
hickman gitmemeli bence... biraz amatör duygusal bi düşünce ama adam bizim için sakatlandı hadi git sen denmez bence denmemeli.. onun haricinde sürekli kadrolar yazmak artık bana iyiden iiye sacma gelmeye basladı... cünkü kadro yazıyoruz. temelden adamlarla ilgili sıkıntı cıkıyor hooop kadrolar bastan:/

yazılan kadrolara ithafen ben sloukasın gelecegini sanmıyorum ilk haberlere kanıp ben de yapmıstım onlu bir kadro ama dısarda bırakmak lazım.. uzun secimi de bjelicaya baglı ve o da ağustosa kadar pek karar vermeyecek sanırım bizim iş ağustosa kalır net... bakalım zaman neler göstercek:/

ama türk iskeletinde yapılanma sart baslangıc olarak... cünkü yabancıları türk iskeletimize oturtmamız sart!! hele ki su son olan lig faciasından sonra bu cok net bir sekilde ortaya cıktı. bakalım oguz semih serhat hidayet neler olacak o kesimde...
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #16111 : 09 Haziran 2015, 20:12:48 »
koçun alternatifi olsa ilk vazgeçeceği isim semih olur takımda verdiği süreden tavırlarından çok açık

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #16112 : 09 Haziran 2015, 20:19:27 »
koçun alternatifi olsa ilk vazgeçeceği isim semih olur takımda verdiği süreden tavırlarından çok açık

alternatifsiz olması semihi bu hale getiriyor ya zaten... yoksa hatırla avrupada ligde nba öncesi performansları.. adamın amacı vardı saldırdı. doydu simdi gel keyfim gel. Tipik Türk işte... ............ .......... ne diyim...
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #16113 : 09 Haziran 2015, 20:24:20 »
Goudelock'a uyguladigin standartlari Emir'e uygularsan, sana gore dunyanin en kotu sahsiyeti olmasi lazim.  Dikkat et, ben demiyorum.  Senin standartlarindan bahsediyorum.

evet benim standartlarima gore kaybettigimiz cok onemli bir macdan sonra barda eglenen oyuncu kotu sahsiyetdir.
emir boyle bir sey yapmis mi yapmamis mi bilmiyorum , haberim yok.
eger yapmissa onun hakkinda da ayni fikirdeyim, sahislar onemli degil, prensipler onemli.

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #16114 : 09 Haziran 2015, 23:12:07 »
Gou'yu çok seviyorum ama Obra'yı tanıyorsam KSK serisinin faturasını birilerine keser. Gece hayatı muhabbetinden dolayı da en büyük aday Gou. Kaldı ki NBA çıkışı vs adamın zaten gitme opsiyonu da var.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #16115 : 09 Haziran 2015, 23:20:15 »
evet benim standartlarima gore kaybettigimiz cok onemli bir macdan sonra barda eglenen oyuncu kotu sahsiyetdir.
eger yapmissa onun hakkinda da ayni fikirdeyim, sahislar onemli degil, prensipler onemli.
katılıyorum.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #16116 : 09 Haziran 2015, 23:38:50 »

Cok onemli bir mactan "oncesinde" gec vakitlere kadar kulupte eglenmek hatalidir desen katilirdim.  Ama kaybedilen cok onemli bir mactan "sonra" bir oyuncunun eglenip eglenmemesi kimseyi ilgilendirmez.  Herkesin zorluklarla mucadele etme; maglubiyetin verdigi stresle bas etme yollari birbirinden farklidir.  Bu baglamda acik fikirli olmak lazim: isteyen gidip otel odasinda sabahlara kadar aglar; isteyen ise sabahlara kadar dans edip, stres atar.  "Kotu sahsiyet" ile "saygi duyulacak sahsiyet" arasindaki ayrimi karistirdigini dusunuyorum.  Goudelock'in veya X, Y, Z'nin maglubiyet sonrasi sabahlara barda eglenmesi onlari kotu sahsiyet yapmaz.  En fazla, "maglubiyet sonrasi tutumuna saygi duymuyorum" denilebilir. 

Emir'e gelirsek, onceki senelerde bir suru vukuati vardi ve medyada surekli yer aldi.  Kacirmana sasirdim. 

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #16117 : 09 Haziran 2015, 23:41:19 »
Kuric'i falan geçelim elimizde avrupanın en iyi skoreri var hiç macera aramayalım.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
« Yanıtla #16118 : 10 Haziran 2015, 01:41:38 »
Cok onemli bir mactan "oncesinde" gec vakitlere kadar kulupte eglenmek hatalidir desen katilirdim.  Ama kaybedilen cok onemli bir mactan "sonra" bir oyuncunun eglenip eglenmemesi kimseyi ilgilendirmez.  Herkesin zorluklarla mucadele etme; maglubiyetin verdigi stresle bas etme yollari birbirinden farklidir.  Bu baglamda acik fikirli olmak lazim: isteyen gidip otel odasinda sabahlara kadar aglar; isteyen ise sabahlara kadar dans edip, stres atar.  "Kotu sahsiyet" ile "saygi duyulacak sahsiyet" arasindaki ayrimi karistirdigini dusunuyorum.  Goudelock'in veya X, Y, Z'nin maglubiyet sonrasi sabahlara barda eglenmesi onlari kotu sahsiyet yapmaz.  En fazla, "maglubiyet sonrasi tutumuna saygi duymuyorum" denilebilir. 

Emir'e gelirsek, onceki senelerde bir suru vukuati vardi ve medyada surekli yer aldi.  Kacirmana sasirdim. 

Bir gün sonra maç vardı zaten kamptan izinsiz kaçmış söylenene göre, gou çok severim ama bu harket çok kötü bir imaj yarattı.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #16119 : 10 Haziran 2015, 05:20:22 »
Bir gün sonra maç vardı zaten kamptan izinsiz kaçmış söylenene göre, gou çok severim ama bu harket çok kötü bir imaj yarattı.

O hatali zaten.  Ona kimse "yok, olur oyle sey" diyemez. 

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #16120 : 10 Haziran 2015, 13:24:55 »
vallaha gou giderse weems'i isterim.
hickman gidecekse kuric de gelebilir..yoksa gerek yok...
cunku zaten zisis gittiginde 2 guard alacaktık...hickman cok gerekli olmaz o zaman...gidebilir..
bjelica giderse yerine sutor 4...ayrıca bence 1 senelik olsa bile 3-4 oynatmak icin hido donebilir makul ucrete..sırf jubile icin..
zoric yerine ise sert pivot..dunston, radulica,freeland  yada olursa marjanovic...

su tabloda bjelica, hickman ve gou belirsiz dersek; zaten 3 transfer lazım...
bu 3 isimden hangisi giderse ustune o akdar transfer...

calathes + sloukas (granger) + kenan
bogdan + kuric (hickman)+melih
weems (goudelock) + emir + serhat
bjelica (brown/randolph/thompkins) + vesely+ hido
dunston (radulija/marjanovic/freeland) + semih + oguz

bence bu kadro ilk isimler olursa muazzam olur..
daha iyisi gou'nun kaldıgı senaryo..yani hem weems hem goudelock olsa daha guzel..o zaman hickman gider ; kuric de gelmez...

calathes + sloukas  + kenan
bogdan + goudelock +melih
weems + emir + serhat
bjelica  + vesely+ hido
dunston  + semih + oguz
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2015, 13:27:15 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #16121 : 10 Haziran 2015, 13:42:15 »
Gou'nun en kritik maç öncesi bu şekilde bir hareketi kabul edilir gibi değil. Play off boyunca zaten hemen hemen ortada yok gibiydi. F4 bitti Gou da kafaca bitti. Şu takımın sezonu sıfır kupa ile kapaması aklıma geldikçe inanamıyorum. Ödenecek bir bedel varsa ve sorumluları da belliyse ödemeli. Açıkçası Vesely hariç kim giderse çok fazla üzülmem. 

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #16122 : 10 Haziran 2015, 14:54:39 »
Gou hiç bir yere gidemez.
Cicişler ile eğlenen Emir ile Bojan'ı gönderseydin o zaman. Yok öyle iş. Ceza ise ceza. Ötesi yok. Ne güzel iş ya. Her eğleneni gönderelim. Sonra takımda oynatacak oyuncu kalmayacak. Allah'tan takım yönetmiyorsunuz, gerçi buradaki çoğunluk insan psikolojisinden hiç anlamıyor ya neyse.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
« Yanıtla #16123 : 10 Haziran 2015, 17:33:15 »
Gou hiç bir yere gidemez.
Cicişler ile eğlenen Emir ile Bojan'ı gönderseydin o zaman. Yok öyle iş. Ceza ise ceza. Ötesi yok. Ne güzel iş ya. Her eğleneni gönderelim. Sonra takımda oynatacak oyuncu kalmayacak. Allah'tan takım yönetmiyorsunuz, gerçi buradaki çoğunluk insan psikolojisinden hiç anlamıyor ya neyse.

Eğer oradovic gönderirse o da mı anlamıyor olacak, bu işler virüs gibidir ipin ucunu kaçırırsan akası gelir ayn ciccişler sezon rezaleteri gbi

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #16124 : 10 Haziran 2015, 19:54:38 »
Eğer oradovic gönderirse o da mı anlamıyor olacak, bu işler virüs gibidir ipin ucunu kaçırırsan akası gelir ayn ciccişler sezon rezaleteri gbi

Daha gecen sene, sabah kalkamadigi icin idmana cikmayan oyuncuyu bile gondermedik.