Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5437156 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #16125 : 10 Haziran 2015, 20:01:22 »
Gou'nun en kritik maç öncesi bu şekilde bir hareketi kabul edilir gibi değil. Play off boyunca zaten hemen hemen ortada yok gibiydi. F4 bitti Gou da kafaca bitti. Şu takımın sezonu sıfır kupa ile kapaması aklıma geldikçe inanamıyorum. Ödenecek bir bedel varsa ve sorumluları da belliyse ödemeli. Açıkçası Vesely hariç kim giderse çok fazla üzülmem. 

Ilhan, fatura dedigin gibi sadece Goudelock'a kesilirse, bu esas sorundan kacmak olur.  Cunku o seride benim aklimda, Melih disinda kalan tek bir oyuncu bile yok (3 mac ozelinde bakarsak).

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #16126 : 10 Haziran 2015, 20:22:28 »
goudlack giderse ya nba için gider ki. sözleşmesinde de böyle birşey yokmuş zor bir ihtimal yada bütçe sıkıntısı nedeniyle gider başka bir açıklaması olmaz

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #16127 : 10 Haziran 2015, 21:17:23 »
Ilhan, fatura dedigin gibi sadece Goudelock'a kesilirse, bu esas sorundan kacmak olur.  Cunku o seride benim aklimda, Melih disinda kalan tek bir oyuncu bile yok (3 mac ozelinde bakarsak).

Besim bu takımın karşıyakaya elenmesi akıllara zarar bir durumdur. Düşündükçe mantığa sığdırdığım tek bir açıklama yok. Euroleague'de Barcelona,Cska,Olimpiakos,Real seviyelerine çıkabildiğini gösteren ve hemen hepsini yenmeyi başaran bir takımın play offta oynadığı 7 maçın 4'ünü kaybederek, final dahi göremeden, sıfır kupa ile sezonu kapatması ciddi irdelenmeli. Kaldı ki son maçta resmen sürklase olduk.
Gou'nun olaylarını daha öğrenmeden bir yorum yapmıştım maçtan sonra, bu takıma rahat batıyor demiştim. Sonra da Gou efendinin final maçından önce kaçamağını öğrendik.
Ben kimsenin özel hayatına karışmam. Hatta bu konu ile ilgili @hmetin ile bir tartışmamız olmuştu.
Sahaya çıktığında performansı etkilenmiyorsa bir oyuncunun kimle ne halt yediği zerre umurumda olmaz demiştim ancak sahada ruh gibi dolaşıyorsa o oyuncu ismi cismi önemli değil benim için. Dünya kadar para kazanıyorsun. Play off başladı başlayalı sahada geziniyor Gou.
Gou avrupada çok üst düzey bir performans gösterdi ve çok özel bir oyuncu olduğunu fazlasıyla kanıtladı ancak Türkiye ligi idman sahası değil. Aynı ciddiyetle burada da oynamak zorunda herkes. Yanlışa yanlışla örnek olur mu? O yaptı ama zamanında emir de yaptı, Bojan da yaptı ne demek? Obra geldi bazı şeyler düzeldi derken iyi o zaman tekrar aynı dönemlere dönelim. Herkes istediğini yapsın. Kafasına göre takılsın.
Ben Nemanja'ya da kızgınım. NBA'e gitmeyi kafasına koyduğundan beri ortada yok. İnsanın aklına sakatlanmama pahasına kendini sıkmadı diye geliyor. Bu da profesyonelliğe sığmayan bir davranış.
Bir kaç takviye ile çok çok iyi yerlere gelebilecek bir takım önce Aziz Yıldırım'ın Ülker ile aralarında olduğu söylenen anlaşmazlık ve isim sponsorluğunun sona ermesi, ardından Karşıyaka felaketi ile dibe çakılmıştır. Biz F4 gördük, olsun gerisi önemli değil düşüncesi tek gözünü kapatmaktan başka bir şey değil.
Allah'tan başımızda Obradovic var da her platformda kendisine kazanmayı felsefe edinmiş bir koç önümüzdeki sene gereken neyse yapacaktır.

Son not: Gou gitsin, gönderilsin demedim hiç bir yerde. Vesely hariç çok fazla üzülmem dedim. Giderse de Obradovic seneye kadroda düşünmediği için olacaktır.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2015, 21:19:16 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #16128 : 10 Haziran 2015, 22:06:04 »
Besim bu takımın karşıyakaya elenmesi akıllara zarar bir durumdur. Düşündükçe mantığa sığdırdığım tek bir açıklama yok. Euroleague'de Barcelona,Cska,Olimpiakos,Real seviyelerine çıkabildiğini gösteren ve hemen hepsini yenmeyi başaran bir takımın play offta oynadığı 7 maçın 4'ünü kaybederek, final dahi göremeden, sıfır kupa ile sezonu kapatması ciddi irdelenmeli. Kaldı ki son maçta resmen sürklase olduk.
Gou'nun olaylarını daha öğrenmeden bir yorum yapmıştım maçtan sonra, bu takıma rahat batıyor demiştim. Sonra da Gou efendinin final maçından önce kaçamağını öğrendik.
Ben kimsenin özel hayatına karışmam. Hatta bu konu ile ilgili @hmetin ile bir tartışmamız olmuştu.
Sahaya çıktığında performansı etkilenmiyorsa bir oyuncunun kimle ne halt yediği zerre umurumda olmaz demiştim ancak sahada ruh gibi dolaşıyorsa o oyuncu ismi cismi önemli değil benim için. Dünya kadar para kazanıyorsun. Play off başladı başlayalı sahada geziniyor Gou.
Gou avrupada çok üst düzey bir performans gösterdi ve çok özel bir oyuncu olduğunu fazlasıyla kanıtladı ancak Türkiye ligi idman sahası değil. Aynı ciddiyetle burada da oynamak zorunda herkes. Yanlışa yanlışla örnek olur mu? O yaptı ama zamanında emir de yaptı, Bojan da yaptı ne demek? Obra geldi bazı şeyler düzeldi derken iyi o zaman tekrar aynı dönemlere dönelim. Herkes istediğini yapsın. Kafasına göre takılsın.
Ben Nemanja'ya da kızgınım. NBA'e gitmeyi kafasına koyduğundan beri ortada yok. İnsanın aklına sakatlanmama pahasına kendini sıkmadı diye geliyor. Bu da profesyonelliğe sığmayan bir davranış.
Bir kaç takviye ile çok çok iyi yerlere gelebilecek bir takım önce Aziz Yıldırım'ın Ülker ile aralarında olduğu söylenen anlaşmazlık ve isim sponsorluğunun sona ermesi, ardından Karşıyaka felaketi ile dibe çakılmıştır. Biz F4 gördük, olsun gerisi önemli değil düşüncesi tek gözünü kapatmaktan başka bir şey değil.
Allah'tan başımızda Obradovic var da her platformda kendisine kazanmayı felsefe edinmiş bir koç önümüzdeki sene gereken neyse yapacaktır.

Son not: Gou gitsin, gönderilsin demedim hiç bir yerde. Vesely hariç çok fazla üzülmem dedim. Giderse de Obradovic seneye kadroda düşünmediği için olacaktır.

E zaten ayni seyi diyoruz, uc asagi bes yukari.  Benim kizdigim nokta su: sanki oyle bir algi yaratildi ki, tum seriyi Goudelock'in gece kulubune gitmesine yuzunden kaybettik.  Oyle bir sey yok.  Goudelock manastirda kesislerle birlikte kampta dahi olsaydi, ben o performansin otesine gecebilecegini dusunmuyorum.  Seriye kotu basladi, yukselme oldu, tekrar dustu.  Ote taraftan, Goudelock meselenin sadece ufak bir kismi.  Takimdaki oyuncularin hepsi mental olarak bitikti.  Normal oyunun onda birini dahi sahaya koyamadik.  Bogdan'i al mesela...  Veya Bjelica...  Mesele, Goudelock'a indirgenecek kadar basit degil; hayli kompleks, bir suru unsurun bir araya gelmesinden olusuyor.  Benim nazarimda, Final Four sonrasi zihinsel cokuntu; Hoca'nin ortalamasinin altindaki performansi; gelecek seneye dair belirsizlikler vs. 

Daha once de dedigim gibi, bu takimin sezon genelindeki performansi beni fazlasi ile memnun etmistir.  Hayatta herhangi bir spor dalindan almadigim keyfi bu sene aldim.  Keske, ayni ciddiyeti ligde de gosterselerdi ama olmadi.   

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #16129 : 11 Haziran 2015, 01:33:56 »
Semih Nba'ya dönecek yazmış David Pick. Var mıdır doğruluk payı acaba?

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #16130 : 11 Haziran 2015, 01:52:13 »
goudelock u çok ararız bence giderse

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #16131 : 11 Haziran 2015, 02:44:20 »
Sanırım yine revizyona gidiyoruz her sene olduğu gibi,

Yazılan çizilen konuşulanlara göre anladığım zisis goudelock serhat bjelica zoric semih e veda ediyoruz. Hickmanında kalacağını varsayarsak(aralık-ocakta döner deniyo) artık elit bi oyun kurucu alma zamanımız geldi geçiyo.
 Teodosic çok fazla konuşuluyo ama ben niyeyse hiç ihtimal vermiyorum o ihtimale, calathes sanki daha olası. ( bilgisayar oyunu misali elimde olsa tercihim tabiki milos olurdu :)) kuric dedikoduları yayılmıştı bikaç gün önce ama açıkcası ben yine elimde olsa james andersonu isterdim.
Bogi yi asıl yeri olan sg çekeriz bu sayede.
 Bjelica giderse oyun planımızda değişecektir, şutu olan bi pf almak iyi olur sanırım.açıkcası ben hep d.brown veya t.thompkins 2lisinden birini hayal ediyodum. Ama brown u efes bitirdi , sanırım realde treyi bitirmek üzere.
Calathes gelirse bi şekilde ayakları çabuk mobil bi uzun almak gerekli olacaktır, ordada çare sanırım randolph olsa gerek.
1ay önce f4 yapan takım bayagı bayagı dagılıyo gibi. :( Nasıl günler bizi bekliyo hiç kestiremiyo insan. En büyük güvencemiz sanırım obradovic-gherardini ikilisi muhakkak yeni çözümler üretecektir. Tahminimce 2haftaya bazı şeyler iyice netleşecektir. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim :)
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 02:45:13 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #16132 : 11 Haziran 2015, 03:07:25 »
Goudelock'un değeri aynı seneye anlaşılacak. Bogdan düşündüğünüz oyuncu değil.

Fenerbahçe'nın alması gereken yeni underdog oyuncu söylüyorum; Tony Mitchell. Geçen sene Gou'yu tavsiye ettim bu sene Mitchell i istiyorum.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #16133 : 11 Haziran 2015, 04:21:52 »
Besim'in Emir'e, Utkan'ın Bogdan'a karşı olan önyargısı karşısında Umut'a sığınıyorum, ne diyebilirim başka. Hepsi bizim oyuncumuzdur, bizim kardeşimizdir, canımız ciğerimizdir.

Ayrımcılık yapmayalım ..
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 04:23:30 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #16134 : 11 Haziran 2015, 05:14:47 »
Besim'in Emir'e, Utkan'ın Bogdan'a karşı olan önyargısı karşısında Umut'a sığınıyorum, ne diyebilirim başka. Hepsi bizim oyuncumuzdur, bizim kardeşimizdir, canımız ciğerimizdir.

Ayrımcılık yapmayalım ..

Sevgili Kemal, tam aksine, bu forumun gordugu en buyuk ayrimciliga karsi mucadele veren iki isimiz.  Goudelock'in bu takima geldigi gunden beri tabi oldugu ayrimciligin benzerini ben hic gormedim, isitmedim.  Goren, isiten varsa lutfen soylesin.  Genelde kotu bir performans ortaya koyan diger oyuncular "bulunmaz Hint kumasi" gibi ovulurken, Avrupa'nin en iyilerinden biri olan Goudelock'in surekli elestirilmesi ciddi bir cifte standart ile karsi karsiya oldugumuzu gosterdi.  Belki de bunun yol actigi hassasiyet ile bazi oyuncularimiza karsi acimasiz hareket etmis olabilirim ama genelde, iyi olduklarinda iyi demekten de kacinmadigimi dusunuyorum. 

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #16135 : 11 Haziran 2015, 05:40:07 »
Besim, ne zamandır karşılıklı sohbete giremedik biraz sana sataşayım da işin bahanesi olsun dedim. Yoksa Amerikalı oyuncuların doğasında olan bir şeyin Goudelock'da da olması yadırganmamalı. Yaptığı hatadır, iş değildir ama bizim kültürümüze göre bu böyledir. Goudelock eğer giderse sırf bu olay yüzünden gideceğine zaten inanmıyorum.

İşin maddi boyutu ve farklı yapılanmaya gitme isteği daha önplanda olur.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #16136 : 11 Haziran 2015, 06:30:38 »
Besim, ne zamandır karşılıklı sohbete giremedik biraz sana sataşayım da işin bahanesi olsun dedim. Yoksa Amerikalı oyuncuların doğasında olan bir şeyin Goudelock'da da olması yadırganmamalı. Yaptığı hatadır, iş değildir ama bizim kültürümüze göre bu böyledir. Goudelock eğer giderse sırf bu olay yüzünden gideceğine zaten inanmıyorum.

İşin maddi boyutu ve farklı yapılanmaya gitme isteği daha önplanda olur.

Ben de zaten secim meydanina cikmis Osman Bolukbasi gibi ciddi bir propaganda yaptim :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #16137 : 11 Haziran 2015, 06:36:10 »

Ayrımcılık yapmayalım ..
Valla abi, Utkan ne ayak, çözemedim ama Besim ildiğin yeni Fenerbahçe kurmayı. Statükonun son kalesi Emir'i takımdan yollayabilirse de amacına ulaşacak.

Utkan ise yeni düzen kendi adamları üstüne kurulsun istiyor benim anladığım. Bogdan'ı da ayrımcılığa karşı isyankar tutumları sebebiyle farklılaştırıp ötekileştirmeye çalışıyor. Nerede final serisinde Kızılyıldız'a 36 atan Bogdan? O kadar atacak ne vardı?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #16138 : 11 Haziran 2015, 07:20:14 »
Valla abi, Utkan ne ayak, çözemedim ama Besim ildiğin yeni Fenerbahçe kurmayı. Statükonun son kalesi Emir'i takımdan yollayabilirse de amacına ulaşacak.

Utkan ise yeni düzen kendi adamları üstüne kurulsun istiyor benim anladığım. Bogdan'ı da ayrımcılığa karşı isyankar tutumları sebebiyle farklılaştırıp ötekileştirmeye çalışıyor. Nerede final serisinde Kızılyıldız'a 36 atan Bogdan? O kadar atacak ne vardı?

Amacim, Kibris'taki statuko sonlanmadan once Emir'i yollamayi basarabilmek. 

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #16139 : 11 Haziran 2015, 09:07:47 »
Gou gidiyor mu gerçekten? :( Çok üzülürüm.