Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5214382 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #16740 : 23 Haziran 2015, 16:17:09 »
koskoca ntvspor'un haberine bak derrick brown yazmislar haberde hendrix'in resmi var.
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/132806/anadolu-efesten-cifte-transfer

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16741 : 23 Haziran 2015, 17:07:20 »
fatih solak geldi aklıma.17 yaşına kadar basket topu bile görmemiş.çaycı iken basketbola başlamış felan bir hikayesi vardı yanlış bilmiyorsam.
hedefleri olan bir takımsa bence yabancıyı olmuş olanlardan veya bildiğimiz birileri almak en doğrusu.tavares türk olsaydı itirazım olmazdı ama obra koçun elinde süper olur bekleyelim biraz anlamsı geldi bana.

su ham haliyle bile zoric-oguz-semih'in toplamda verdigi katkidan daha fazla katki verecegine eminim.
adam 2.22 boyundaki biri icin cok hizli , wingspan'i oldukca uzun , pota altini karartir tekbasina.
sirti donuk oyunu yok denilmis tamam dogrudur ama zoric'in oguzun var da ne oldu ?
yillardir sampiyon takimlarin uzunlari  hines  dunston tyus falan , hic birinin sirti donuk oyunu yok.
gelsin 2 mac oynasin tum onyargilar yok olacak zaten.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #16742 : 23 Haziran 2015, 17:10:35 »
Sloukas'a 3 yıl için 2 milyon euro öneriyormuş Oly. Biz çok rahatlıkla bu rakamın üstüne çıkabiliriz, Dixon'a yıllık 1.2 milyon dolar verildiyse Sloukas'a da 1.5 verilir yani. Hem de gelir burda 1 numarada takımın ilk opsiyonu olur, Oly'de sakallının gölgesinde kaldığı gibi burda kimsenin gölgesinde kalmaz. Görünürde transfer için şartlar lehimize aslında ama bakalım ne olacak.
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 17:11:30 Gönderen: bothersome man »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #16743 : 23 Haziran 2015, 17:20:58 »
sloukas'a 3 yıllık 2 milyon verioyrlarsa, biz 2 yıllık 2 milyon verelim ucar kacar gelir.oyle 1.5 falan cok fazla..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #16744 : 23 Haziran 2015, 17:21:52 »
İçimden bir ses skorer 3 numara dışında Kalinic'i de alacağımızı söylüyor.

benc ekalinic emir giderse alınır..(daha dogrusu emir'in statusunu tekrar yabancıya cevirirsek emir kalabilir)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #16745 : 23 Haziran 2015, 17:25:32 »
Sloukas geçen sezon %37 ikilik, %36 üçlük yüzdeleriyle oynamış EL'de.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #16746 : 23 Haziran 2015, 18:18:08 »
Efes başta en beğendiğim oyuncu Derrick Brown olmak üzere baya iyi transferler yaptı be 😓

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16747 : 23 Haziran 2015, 18:35:31 »
sloukas-dixon-kenan
bogdan-hickman-melih
anderson-hidayet
bjelica-randolph
radulija-vesely

ulan kadroya bak be , allahini seversen gitme be bjelica. 
su kadrodan bjelica'yi cikarip baska birini koyunca sanki kadro 2 gomlek asagi dusuyor gibi geliyor ama gercekde oyle degil biliyorum.

Çevrimdışı borapozam

• Üye
  • Yer: Bursa
    • bor4pozam
« Yanıtla #16748 : 23 Haziran 2015, 18:36:55 »
Ben transfer konusunda geçen sene gibi sürprizler yaşayacağımızı düşünüyorum.ama bir gerçek var 1-3-5 pozisyonlarını çok iyi doldurmamız gerekiyor.Dixon transferine bende soru işaretiyle bakıyorum ama baktığımızda James Anderson'da gelirse bu ikilinin Gou'nun skor boşluğunu çok rahat kapatabileceğini düşünüyorum..
**Eğer Guard için de Sloukas veya özellikle Calathes gelirse o pozisyonunda bu seneye göre daha iyi olacağını düşünüyorum .Ayrıyeten Kenan Sipahi'den bir çıkış bekliyorum.Sloukas ,Calathes'in Kubanda yaptığı tarzda bir çıkış yakalayıp zincirlerini kırabilir.
**Bjelica'nın ayrılma ihtimali bence her geçen gün ve dakika azalıyor.Ama Bjelica kalırsa zihinsel olarak seneye ne seviyede olur onuda çok merak ediyorum.Giderse de yerine yüksek ihtimal Datome gelir.Hücum yönünden iyi ama savunmada kara delik bir oyuncu..İsmi geçen Antic ise benim olumlu baktığım bir isim hatta Bjelica kalırsa Back Up Antic hoş olur gibi...
**Pivot olarak Radu, Tavares ,Freeland bence öncelikli isimler.En az 1 tanesinin kadroya katılmasını bekliyorum
**Ayrıca Efes'te bir kadro şişkinliği oldu ordan Birkan 'a yönelebiliriz Emir'in ayrılmasından sonra güzel hamle olur. 

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #16749 : 23 Haziran 2015, 18:40:34 »
sloukas-dixon-kenan
bogdan-hickman-melih
anderson-hidayet
bjelica-randolph
radulija-vesely

su kadrodan bjelica'yi cikarip baska birini koyunca sanki kadro 2 gomlek asagi dusuyor gibi geliyor ama gercekde oyle degil biliyorum.

Bir şey sormak istiyorum. Raduljica 2014 Dünya Kupası dışında en son ne zaman düzenli basketbol oynadı?

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16750 : 23 Haziran 2015, 19:41:07 »
Bir şey sormak istiyorum. Raduljica 2014 Dünya Kupası dışında en son ne zaman düzenli basketbol oynadı?

oynamadi.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #16751 : 23 Haziran 2015, 19:46:44 »
sloukas-dixon-kenan
bogdan-hickman-melih
anderson-hidayet
bjelica-randolph
radulija-vesely

kadro iyi ama yerli uzun şart 3 4 5 pozisyonlarında 6 oyuncuyla yola çıkılmaz birde radulija tavarese göre daha soru işareti bir oyuncu bence

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #16752 : 23 Haziran 2015, 19:55:21 »
Avrupa'da boban radu ve tavares dışında pek kimse kalmadı bobanıda alamıycağımızı düşünürsek pivot işini NBA den halletmek en iyisi olur baynes ajinca dorsey muscala veya draft ta 2. Turda şeçilip kontrat imzalamayan uzunlara bakılabilir.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16753 : 23 Haziran 2015, 20:03:37 »
kadro iyi ama yerli uzun şart 3 4 5 pozisyonlarında 6 oyuncuyla yola çıkılmaz birde radulija tavarese göre daha soru işareti bir oyuncu bence

sloukas 1-2
hickman 1-2
bogdan 2*-3
anderson 2-3*
hidayet 3*-4
randolph 4-5*
vesely  4-5*

kadrodaki cogu oyuncu 2 pozisyonda da oynabiliyor.
gecen sene 3-4-5 rotasyonu bogdan,emir,bjelica, vesely, oguz, semih, zoric idi 7 kisi (serhat'i saymadim en dandik maclarda bile oynamadi.
yukaridaki kadroda 3-4-5 rotasyonu bogdan, anderson, hidayet, bjelica, vesely, randolph, radulija..yine 7 kisi.
semih de nba'e gidecek deniyor , gitse de kalsa da benim icin hic fark etmez , olmuyor belli ki.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #16754 : 23 Haziran 2015, 20:16:54 »
radulija'yi avrupa'da yardim getiremeden savunamazlar , cok guclu herif ayi gibi ayi
avrupa sampiyonasindaki kisa resitali https://www.youtube.com/watch?v=KHGc_ES6F0w
tabi isin yuzde 90'nini teo yapmis.