Iskender, gunde bir iki defa giriyorum. Saat farkimizdan dolayi, burada cok gec olmadan tekrar girince, direkt en altta onu gordum. Yoksa, malum, pusuda beklemiyorum.
Valla benim acimdan sorun yok cunku gecen sene ne dusunuyorduysam, bu sene de aynisini dusunuyorum. Muhakkak basta olan isimlerin tecrube ve kalitesinin de ciddi etkisi vardir buna. Bir tek neden bu kadar olumsuz yaklasiyorsun onu anlamiyorum. Sence teknik kadro ihtimaller arasindan en uygun isimleri tespitte mi yaniliyorlar yoksa o isi bitirme hususunda mi sikintilar var?
ilk mesajımda anlatmaya çalışmıştım aslında rahatsız olduğum noktayı.
yerli ihtiyacı var, kaliteli yerli yok, eyvallah hemfikiriz.
yerli problemini aşmak için can, serhat, semih gibi çöplere 2 milyon dolar civarı masraf ettik geçen yıl, 3-5 maç hariç katkı alamadık.
oysa bu 3 oyuncuya yaptığımız masrafa zisis'in de maliyetini ekleyerek birer tane guard ve pivot alabilirdik mesela.
doğru mu?
bu sene de dixon ve barış'a 2 milyon dolar civarı ödeyeceğiz yine.
bu para ile hickman'ın sözleşmesinden çıkıp, katkı alacağımız bir combo gurd transfer etme şansımız var.
8 yabancı + emir + kenan ve melih ana rotasyonuyla sezona girebiliriz.
katkı alamayacağımızı veya yetersiz katkı alacağımızı bildiğimiz adamlara bu kadar büyük ücretler ödenmesi sonucu 2 yıldır asıl ihtiyaçları gidermede kaynak sıkıntısı yaşamamız canımı sıkıyor.
bunun yanında 20'li yallarının başında transfer ettiğimiz kenan ve melih'in gösterdiği gelişim ortada.
çöplere yönelmek yerine melih ve kenan gibi oyuncuların gelişimini sağlayarak yerli rotasyonumuzu güçlendirmek daha doğru olmaz mı?
mesela 2 senedir kiraladığımız berkay takımda kalmış olsa bugün barış hersek ile aynı noktada, hatta daha bile ilerde olmaz mıydı?