Buralarin halini dusunemiyorum demeniz mantiksiz , cunku burda yazanlar hemen hemen yapilan iki transfer hakkinda da ayni fikirde.
dixon'un yerli olarak takima katilmasina laf eden yok lakin kendisne edilen en yuksek teklif 900 iken bizim 1,2 vermemiz elestirilmis, yani yapilan elestiri dogru.
ikinci baris hersek transferine de hemen hemen herkes mantiksiz demis.
tekrarliyorum "buralarin halini dusunemiyorum" demek burda yazanlara saygisizlik olmasa bile en azindan yakisik durmuyor.
sacma yazmadim mantiksiz yazdim.
merak ettiğim şu
barış hersek transferi mantıksız değil mantıklı çıkıp 6 türkü sayamayan mantıksız olduğunu söylemesin . Mantıksız olduğunu söyleyenler ligde kaybetiğimiz maçlardan sonra çıkıp diyecek ki oğuzu emiri neden yolladık. Ligde saha avantajını kaybettiğimiz zaman berkle metecanla neden başladık denicek .
dixon mevzuu na gelince. Dixon a gs 900 k biz 1,2 k vermişiz. Bilgi teyitlimi . 2 . olarak gs başka teklif olup olmadığını biliyormuyuz. Bugun türkiye ligi mvp sini kaça almayı planlıyorduk. Oly nin istemediğini biliyormuyuz Gerçekten gherardhini den daha mı çok biliyorsunuz kime kaç ödenecek bütçe nasıl ayarlanacak. Neyi eleştiriyorsunuz. Elimizdeki bütçeyi bilmiyorsunuz.Sonra kafasındaki parçaları bilmiyorsunuz. Sürekli eleştir allah eleştir
Strawrbery mevzuna gelince oyunculuğunu geçtim 700 k vermiş yıllık . Eleştirme istesem dizinden 2 kez ameliyat geçirmiş adam. Geçen sene 250k ya oynamış biz niye 700 k veriyoruz. ?
Darden daha iyi diyorsun strawberry kaç tane euroleague maçına çıkmış.
Eleştirmek istersen eleştirecek çok şey var
Transferleri tek tek eleştirmek mantıksız. Bütünü görüp eleştirebilirsiniz. Lütfen bunu yapmaya çalışın