Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5437169 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #17325 : 01 Temmuz 2015, 14:37:56 »
İstediginiz kadar savunmacı takım olusturun bir skorer bir kısaya ihtiyacınız var.
Bu takıma 13-15 sayı bandında skor bulacak bir 3 numara sart..

anderson iyi bir aday.. Gentile sahane olurdu mesela :D
ben hala ordayım la
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 14:42:39 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #17326 : 01 Temmuz 2015, 14:51:00 »
Teletovic olur belki o skorer.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #17327 : 01 Temmuz 2015, 14:56:04 »
Söylentilere göre 3 isim daha alıcaz yabancı olarak. Bende 2 uzun ve 1 kısa olacağını tahmin ediyorum. Bence bu transferlerdeki en önemli hamle herkesin bahsettiği üzere Anderson. Hep beraber çok odaklandık umarım olur bu iş, zira avrupada weems kalacaksa onun haricinde bu pozisyonu boşta olup doldurabilecek bir isim daha yok bizim açımızdan. Komple oyuncu ve transferi bizim için çok elzem. Uzunlar konusunda ise ben 4 numaraya temiz şutör birini istiyorum. Randolph olur, olmazsa Datome'de olur ne kadar savunmada yumuşak olsada şutör bir pf'ye ihtiyacımız çok açık bence. Randle çok çok iyi bir savunmacı tamam ama şutu hiç güven vermiyor ne yazık ki. Bazı forumlarda Teletovic'de dillendiriliyor misal o da olabilir. 5 numara için ise ilk tercihim Freeland olur, olmazsa Tavares ya da Boban'a da fitim her türlü.

Emir konusunda ciddi üzüldüm şimdi 1 devşirme olayıyla beraber, ne kadar kızsak da bizle doğdu bizle büyüdü basketbol anlamında KAPTAN. Severiz sayarız kendisini ne kadar yeteneklerine ihanet ettiğini de düşünsek. Gideceğini duyunca içim burkuldu sanki. Bari umarım gs ya da efese değilde daçkaya gider de daha da üzülmeyiz. Yeni kariyerinde başarılar KAPTAN. Yolun açık olsun :(

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #17328 : 01 Temmuz 2015, 14:56:21 »
teletovic 10 tane datome eder.
madem skorer 4 isteniyor , o isin ustadini alalim.
mirza'nin sutu datome'ye nazaran cok daha iyi.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17329 : 01 Temmuz 2015, 14:56:53 »
Bir oyuncunun doğru transfer olup olmadığı bir önceki sezonun istatistiklerinden ve geçmiş performanslarından bağımsızdır. Öyle olmasaydı Hickman Romanya Finlandiya liglerinden EL şampiyonluğuna giden yola ulaşamazdı.

Misal CSKA Antepli Higgins'i transfer etmiş. Bunu biz yapmış olsaydık şu forum yerle bir olurdu. Para yok demek ki bittik böyle transfer mi olur muhabbetleri sakız gibi uzardı. Ama belki seneye bu forumda "vay be şu burnumuzun dibindeki Higgins'i göremedik" muhabbeti yapacağız.

O yüzden bekleyelim görelim bir zahmet...

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
« Yanıtla #17330 : 01 Temmuz 2015, 15:01:16 »
Bir oyuncunun doğru transfer olup olmadığı bir önceki sezonun istatistiklerinden ve geçmiş performanslarından bağımsızdır. Öyle olmasaydı Hickman Romanya Finlandiya liglerinden EL şampiyonluğuna giden yola ulaşamazdı.

Misal CSKA Antepli Higgins'i transfer etmiş. Bunu biz yapmış olsaydık şu forum yerle bir olurdu. Para yok demek ki bittik böyle transfer mi olur muhabbetleri sakız gibi uzardı. Ama belki seneye bu forumda "vay be şu burnumuzun dibindeki Higgins'i göremedik" muhabbeti yapacağız.

Benim söyleyeceklerim de aynen bu olurdu.
Yazmayı becerebilseydim net bir şekilde.
Eyvallah abi.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #17331 : 01 Temmuz 2015, 15:03:41 »
Şöyle bir bakıyorum da Vesely-Antic-Tavares-Teletovic uzun rotasyonu muazzam olur. Ama çok gerçekçi durmuyor sanki böyle bir rotasyon :(

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #17332 : 01 Temmuz 2015, 15:04:35 »
Iskender, umutlarini kirmak istemem ama Emir gonderilir bu durumda...
Emirle ara dönemde sözleşme imzalamıştık . Yanılmıyorsam 3 yıllık idi şimdi serhatlar can lar yetmezmiş gibi emir i nasıl kontrattan çıkartacağız ??
 2 sene sonra dixondan sonra emir gibi devşirmeyi çok ararız.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #17333 : 01 Temmuz 2015, 15:06:24 »
Abi profesyonellerin isi de o zaten
Ben hickmanı fillandiye ligindeyken bilmek zorun olsam bu işten para kazanıyor olmam gerekiyor :)

Cory higgins de iyi oyuncu. CKSAda tutunca sasııyorsanız izlememişsiniz bilmiyorsunuz  demektir. Olabilir tabi.

Rotasyona takılmazsa yürür gider higgins.. Maccabi ile de adı geçiyordu oraya gitseydi kesin estirirdi buna eminim.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
« Yanıtla #17334 : 01 Temmuz 2015, 15:07:50 »
Cenk Akyol Efes'ten ayrılmış sanırım.Düşünülür mü?

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #17335 : 01 Temmuz 2015, 15:10:07 »

cok yanlis bir akis acisi bu.
cska'nin elinde de colo, jackson, teodosic var, back up olarak higgins'i aliyorlar.
higgins'in cok iyi bir VTB gecmisi var ayrica, cok da iyi oyuncu bence.
biz mesela Hickman'in kontratindan cikip Higgins'i alsaydik cok sevinirdim ben.
mesela kimi aldigin degil mesele aldigin adamin takim icindeki rolu.
oly mesela strawberry'i aldi , biz alsaydik olur muydu ? olmazdi.
onlarda lojeski var , strawberry'i darden yerine aliyorlar , yani darden rolunu veriyorlar.
sen mesela james anderson'un arkasina strawberry ve ya o seviyede birini alsan kimse birsey demez.
yani kisaca cska sunu aldi biz alsaydik forum yikilirdi demek dogru degil.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17336 : 01 Temmuz 2015, 15:11:44 »

Cory higgins de iyi oyuncu. CKSAda tutunca sasııyorsanız izlememişsiniz bilmiyorsunuz  demektir. Olabilir tabi.

Rotasyona takılmazsa yürür gider higgins.. Maccabi ile de adı geçiyordu oraya gitseydi kesin estirirdi buna eminim.

Ben Higgins'i çok iyi biliyorum. Biz transfer etmiş olsaydık bu forumda iyi transfer diyecek adam sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #17337 : 01 Temmuz 2015, 15:13:48 »
Ben Higgins'i çok iyi biliyorum. Biz transfer etmiş olsaydık bu forumda iyi transfer diyecek adam sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi.

popülist bir yorum bu
kimin neyi ne kadar izledigini nerden biliyorsunuz

Ben higginse kötü demeyecek 5 adam sayarım kafadan bu forumda.. Baslıga da max 15 farklı kişi yazıyor zaten

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17338 : 01 Temmuz 2015, 15:15:46 »

yani kisaca cska sunu aldi biz alsaydik forum yikilirdi demek dogru degil.

Kime göre doğru değil yahu ? Ben bu forumda Bargnani'yi istemem diyen kaç tane adam okudum. Dixon'a edilmeyen laf kalmadı. Itoudis alsa "vay be adam ligimizi tanıyor tabi burnumuzun dibinden adamı geldi aldı tüh tüh" denmeyecek miydi ?

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17339 : 01 Temmuz 2015, 15:19:28 »
popülist bir yorum bu
kimin neyi ne kadar izledigini nerden biliyorsunuz

Ben higginse kötü demeyecek 5 adam sayarım kafadan bu forumda.. Baslıga da max 15 farklı kişi yazıyor zaten

Varsayımlarıma laf ederken varsayımda bulunman olayı kişiselleştime çabasından başka bir şey değildir. Ben konuyu kapatıyorum, sen de öyle yaparsan sevinirim.