ya biz 3 transfer daha derken ömer sadece 4 ve 5 alacagız demiş? 3 numaradab bahsetmemiş. guarddan bahsetti mi cünkü internetteki haberinde bunlar yazmıyor. programın tamamını izleyen varsa yazarsa sevinirim.
ama acıklamalara bu acıdan bakılınca ben dixon işinin yatabilecegini hickman gelene kadar emir sehatla idare edip sonra bogdanı oraya yeniden monteleyebileceklerini düşünmeye basladım. heryere 3 alternatif yazarken biz o alanı total 7adamla (sloukas kenan hickman melih bogdan emir serhat) doldurmayı düşünüyor olabiliriz. ki sloukasa verilen söz 25dk ise zaten dixon kenan ikilisi biraz fazla degil mi diye de içime bi kurt düştü... hani aman allah korusun diyorum sadece.
ya da baska acıdan bakıcam 4 dediğimiz adam datome olacak. o da arada 3ü yedeklicek. total kadroda işte 7 tane1 2 3, 5 tane de 4 5(datome antic barıs vesely ve son pota altı kimse) ki 7 yabancı 5 türk oluyor kadro. ki hickman dönene kadar 11 kişi. hani daha iyi daha kötüsünden bakmıyorum ama yapılanma olarak yapabilirlermiş gibi geldi suan bana. işte o zaman obraya yine cok iş düşecek. hadi bakalım...