"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hendrix ile Kuban yollari ayirmislar.....
ETO senin ozelinde soylemiyorum ama burada yazan herkeze soyluyorum; bence bu Goudelock tartismasi cok uzadi. Hakliydi hasizdi, giderdi gitmezdi ..... olan oldu artik gitti bitti..... Herkez fikrini soyledi .......Su anda asil konu eldeki kadro bir anda cok zayifladi. Gidenlerin yerinin dolmasi hatta takimin bir seviye daha atlamasi gerekirdi, su an icin alakasi yok....Bence gitmesi konusunun tartisilmasinin da tek nedeni bu; sonrasinda gelenlerin olmamasi .... evet sloukas, dixon ve kalinic iyi oyuncular ama .... Gidenler= Goudelock-Bjelica-Oguz (iyi kotu ilk 5 baslayan bir oyuncuydu)-Zoric (ayni sey onun icinde gecerli)-Zizis- Belki EmirGelenler= Dixon-Sloukas-Antic-Baris-KalinicVe daha kotusu de bunca senedir takip ettigim basket piyasasinin ilk kez bu kadar kotu olmasi .... Yok, cidden su alinsin niye alinmiyor diye ortaligi inletecek adam yok .....
Ben son hamleler gelmeden önce de kadronun şu an, çok zayıfladığını düşünmüyorum. Nemanja büyük kayıp ancak kendisi Top8 ve F4 döneminde de normal sezon ve Top16'dakine eş değer katkı vermedi. Dolayısıyla takım o süreçte Bjelica'dan ciddi katkı alamasa da yürüdü. Şimdi Goudelock için yukarıda yadım. Son iki 4-5 hamlesi beklediğimiz seviyede ve artı olarak Kalinic olursa geçen seneye nazaran daha iyi bir takım bile olabiliriz zira 1 numara pozisyonu daha iyi durumda olacak bu sene.
Umut evet bjalica olmayınca takım yürüdü ama sıfır çektik f4 ve ligde kafası dağınık işimize gelmedi ayrı konu ama bizim için kilit oyuncuydu.