"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
20'si beklyeniyor yeni transfer yönetmeliği devreye girince alacaz ki bonservis ödemeyelim.Bu arada Hakan Artış, Obradovic'in Boby Dixon'ı istemiyordum dediğini söylüyormuş sağda solda..Ama ben duymadım, ikinci el duyum
Valla bizim şube ile gelen haberler hiç iyi değil.yazmıyayım diyorum ama büyük kriz kapıda...Adı da M.U
Al bir de buradan yak... Derdi neymiş abi?
Ha NBa bitti şimdi de Barcelona falan başladı..Kosarka Kalinic'i istediklerini yazmışhttp://www.kosarka24.com/vesti/evroliga/19082-barselona-poslala-ponudu-za-kalinica
Dixon transferinde problem çıksa,içime sinmiyor Dixon transferi.
ha sorun o zaten..MU herşeye karışıyormuş Ülker gittikten sonra..şubedekiler kafayı yemişler..maalesef uzun transferini de kendisi üstlenmiş..Artık kimi alırız allah bilir
abi kaynağını bilmiyorum ama Obradovic'in olduğu yerde bu bahsettiğin şeyin yaşanması mümkün değil. Eğer gerçekten uzun transferini Mahmut Uslu yaparsa Obradovic durmaz takımın başında.
Yerli statüsünde oynayacak Türkiye Ligi'nin son MVP'sini neden istemiyorsunuz? Takımda alacağı rol tartışılabilir ama Dixon en ufak bir katkı dahi yapmasa yine de doğru transferdir. Şahsen ne Efes de ne Daçka da ne de Galatasaray da rakibim olarak görmek istemem yerli bir Dixon'ı.