Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450859 defa)

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #18360 : 28 Temmuz 2015, 19:33:03 »
Ne yaptın abi :)
Ömer ve Ersan kadar oynayacaksan f4 kazanmak kadar değerli şeylerin olur anlatacağın.

Şöyle düşün,  nba için yaşlı yada gidememiş oyuncuların arasında şampiyon olduk..

Yada,

Birgün bi baktım lebron almış topu potaya gidiyor, arkasından bir sıçradım.... :)
Parkede Lebron ile ilgili anlatacakları müspet şeyleri olduğunu hiç sanmıyorum   :)

Abi şunu demek istedim;
Yıllardır oradalar, anlatacakları güzel anıları olmuştur. Hatırı sayılır miktarda para da kazanmışlardır. İkisi de takımları ve nba için herhangi bir oyuncular, vazgeçilmez değiller.
Bunun yanında nba'in eski lezzeti de kalmadı (bana göre)
Hevesini aldın, paranı da kazandın. Dön ve gönül verdiğin renkler için savaş.
Ribaund lideri ol, blok lideri ol. F4 ün, finalin en değerli oyuncusu ol, kupalar kazan. Adın tarihe yazılsın.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #18361 : 28 Temmuz 2015, 19:48:12 »
Vesely-Udoh-Datome-Antic.

Bu uzun rotasyonu Avrupa'nın en iyi 2-3 uzun rotasyonundan biridir. 2-3 kısmını temkinli konuşmak için söylüyorum. Bu rotasyonla birçok kombinasyon yapabilirsin. Hatta bu 4 isimden 3'ünü aynı anda kullanacağın rotasyonlar da yapabilirsin. Datome'yi yeri geldiğinde 3 numarada kullanıp, bu sayede bazı rakiplere karşı, bazı dakikalarda takımı uzatabilirsin.

Bunları zaten koç planlıyordur.

Belki de transfer döneminin en risksiz takımı Fenerbahçe ama aksi yorumlar gördükçe şaşırmadan edemiyorum.

Datome'nin nesi risk mesela, Sloukas'ın, Dixon'ın ya da Antic'in neyini risk olarak görüyoruz? Datome'nin başarısız görülen NBA kariyerini baz alıyorsak eğer, Vesely'nin NBA kariyerini nereye koyacağız ve nasıl değerlendirme yapacağız? Datome, Pistons'a gitmeden önce kendi liginin MVP'si olarak sezonu tamamladı. Ki o zaman İtalya Ligi'nin şimdiki gibi seviyesi düşük değildi. Datome şuan pozisyonunda Avrupa'nın en iyi birkaç oyuncusu arasında.

Antic'e gelince. CSKA'nın 3 milyon dolar bayıldığı Freeland'ın yarı fiyatına, hatta daha azına geldi ve yine o Freeland'ın nefes alamadığı NBA'de ondan kat be kat daha fazla verimli oldu. Datome'ye gelince ''Ama NBA'de süre alamıyordu yaaa'' deniyor, peki bu süre olayı o kadar önemliyse, Antic'e duyulması gereken saygıyı geçtim, Freeland'a niye bu kadar ah edilip vah ediliyor? Ki ben Freeland'ı geçen sene Fenerbahçe'ye istemiş bir adamım. Mevzu onun yeterli olup olmaması değil. CSKA adına iyi transfer. Mevzu bizim aldığımız her oyuncu için yaratılan havanın diğer takımlara gelince tam tersi şekilde yorumlanması. CSKA, Freeland'ı alınca risk olmuyor, sanki adam NBA'de 30-35 dakika süre alıyordu ama Fenerbahçe Antic'i ya da Datome'yi getirince bu risk oluyor.

Önce tutarsızlıkları gözden geçirmek lazım.

Sloukas, Bogdan, Datome ve Vesely gibi oyunculara sahip olan takım, net iyi takımdır. Bunun üzerine tamamlayıcı parçaların Dixon, Hickman, Antic ve Udoh gibi isimler. Tamamlayıcı olarak gördüğün adamları, başka bir takımda ana parça olarak kullanır, Euroleague'de çeyrek final hesapları yapan bir takım yaratırsın. Üstelik daha bunun Kenan'ı, Melih'i ve kalırsa Emir'i var. Daha buraya gelmesini beklediğimiz bir de 3 numara var. Ki o 3 numara gelmese bile, gelmeyecek anlamında demiyorum, geçen seneden daha sağlam bir takımız.

Kimse bana şuan, Real Madrid dışında, bizden 'net' üstün bir takım söyleyemez. Söylerse sabaha kadar tartışırız bunu. Barcelona ve CSKA Moskova gibi takımların yaşadıkları transfer sorunlarını da görüyoruz.
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 19:51:55 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #18362 : 28 Temmuz 2015, 19:53:21 »
hickman ne zaman dönüyor? sponsor kim olacak? bilgisi olan var mı
yılbasını bulur diolar.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #18363 : 28 Temmuz 2015, 20:47:48 »
Yalnız besım emır sımdı bosnada vıllasında degıl koyunde, kahvede ayaklarını uzatıp okey oynamayı tercıh eder...adamın jubıle sonrası planı bu..koyune donup orada yasamak..cok sevıyor

Eee abicim, bizim 60 seneye sigdiramayacagimiz "maceralari" 10 senelik genclige sigdirinca olacagi buydu zaten :) Dinginlik istiyor demek insan...

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #18364 : 28 Temmuz 2015, 20:52:03 »
gou 'yu ben tarz olarak jr.smith/n.young gib adamlara benzetiyorum; cok ciddi olmayan buyuk skor gucu olan, ama savunması yerlerde; tutturdu mu 30 sayı bir anda bulabilen oyuncu modelleri...

Gou tonla mac kazandirdi.  Hem de alelade maclar degildi.  Daha ne kadar ciddi olmaliydi?

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #18365 : 28 Temmuz 2015, 20:53:05 »
Uzun zamandır yoktum, herkese merhaba, yazılanları dikkatle okuyorum ..

Kemal donusun cok sert oldu.  Ulker ile yollarin ayrilmasina yonelik de bir alt metin mesaji goruyorum.  Malum, Cadbury ile Ulker rakipler...

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #18366 : 28 Temmuz 2015, 23:41:56 »
Kemal adamdır:)
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18367 : 28 Temmuz 2015, 23:55:15 »
Şimdi Kalinic'in açıklanması mı kaldı bir tek geriye?

Sloukas-Dixon-Kenan
Bogdan-Melih-Hickman
Kalinic-Emir-Serhat
Datome-Antic-Barış
Vesely-Udoh-Ömer

Yıllardır dillendirilen "savunmacı 3, atlet 5, safkan (pass-first) 1, pivot santrfor, adam eksilten açık" filan, hepsinden var. Bence muazzam kadro. Hatta geçen seneden çok daha iyi ve dengeli diyebilirim kendi adıma. Bu ifadenin %30'u sıvacılıktan tabii ama o kadarını da mazur görün, sıvacıysam Obradovic'in, Kemal'in, Cem'in sıvacısıyım, ne olacak?

Şaka bir yana, bence gayet iyi bir yapılanma oldu. Allah belanı versin NBA!..

Not: Uzunların tamamı iki pozisyon oynayabiliyor. Keza, kısalar da öyle. İyi yani, hoş...
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 23:56:47 Gönderen: Umut »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #18368 : 29 Temmuz 2015, 00:02:50 »
Ahmet Başkan (Özokur) şu anda twitter üzerinden taraftarın sorularını yanıtlıyor. Şu ana kadar verdiği cevapların satır başları şöyle:
- 3 numaraya ihtiyaç olduğu,
- Emir'in durumunun henüz belli olmadığını, Emir'in dönüşümlü devşirme oyuncu olarak oynayamaması ve mecburen yabancı statüsünde olması durumunda takımda tutulmayacağını,
- Kadroda 9 yabancının mantıklı olmadığını,
- Hickman'ın kasım, aralık gibi döneceğini söyledi.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 00:03:22 Gönderen: Tolga Gümüş »
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #18369 : 29 Temmuz 2015, 00:10:17 »
Ahmet Başkan (Özokur) şu anda twitter üzerinden taraftarın sorularını yanıtlıyor. Şu ana kadar verdiği cevapların satır başları şöyle:
- 3 numaraya ihtiyaç olduğu,
- Emir'in durumunun henüz belli olmadığını, Emir'in dönüşümlü devşirme oyuncu olarak oynayamaması ve mecburen yabancı statüsünde olması durumunda takımda tutulmayacağını,
- Kadroda 9 yabancının mantıklı olmadığını,
- Hickman'ın kasım, aralık gibi döneceğini söyledi.

kaliniç'i sormamış mı kimse ?

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #18370 : 29 Temmuz 2015, 00:13:07 »
kaliniç'i sormamış mı kimse ?
Hiç kimse sormamış :) Genelde K-Pap ve dragiç transferiyle ilgili sorular var ama onlarada kaçamak ve esprili cevaplar vermiş. Şimdi ben sordum bakayım geri dönüş yapacak mı? :D

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #18371 : 29 Temmuz 2015, 00:15:12 »
Hiç kimse sormamış :) Genelde K-Pap ve dragiç transferiyle ilgili sorular var ama onlarada kaçamak ve esprili cevaplar vermiş. Şimdi ben sordum bakayım geri dönüş yapacak mı? :D

eğer cevap verirse bi zahmet cevabı bura da yazarsın çok önemli kaliniç , eksik olan son parça , o da gelsin tamamız.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #18372 : 29 Temmuz 2015, 00:17:22 »
eğer cevap verirse bi zahmet cevabı bura da yazarsın çok önemli kaliniç , eksik olan son parça , o da gelsin tamamız.
Onca mesaj arasında görüp cevaplarsa yazarım tabiki.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #18373 : 29 Temmuz 2015, 00:29:19 »
markoishvili de düşünülüyor olabilir mi? cska'dan ayrıldıktan sonra herkes efes'e gidecek diyordu ama öyle bir gelişme olmadı.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #18374 : 29 Temmuz 2015, 00:32:08 »
Video kasetinde vardı. Full maç değil. Ben yayın esnasında özet kayıt yapmayı severim. Mesela geçen sene de çoğu maçı kaydettim öyle ama 2 sorun var.
1 - Kaseti bulmam lazım :)
2 - Bilgisayara nasıl aktarabilirim video kasetinden bilmiyorum.
Anladım abi valla dediğim gibi yıllardır deli gibi arıyorum o maçı,yaşım itibariyle hayal mayal hatırlıyorum ama o zamandan vardı işte basketbol sevdası😀
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...