Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450847 defa)

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #18390 : 29 Temmuz 2015, 11:40:00 »
Emir'i tutup da yabancı 3 numara almazsak tüm emeklerimizi boşa atmış oluruz.
yakışıklım aynı fikirdeyim ,şahsi fikrim de Emir ile bir şekilde yollarımızı ayıracağımız şeklinde.
ya Cem abi duyum var diyeceksin , duyum yok kardeşim,

@dr_tyler dostumun dün söylediğine göre Tbl de yönerge değişmiş
takımlar hangi oyuncuyu devşirme oynatacaksa sezon başında federasyona bildiriyor ve tüm sezon boyunca o geçerli oluyor.
yani bizim düşündüğümüz gibi Dixon ve EMir e lisans çıkartırız duruma göre 1 tanesini oynatırız olayı ne yazıkki Şehir Efsanesi oldu :)
devşirme hakkımızı da Dixon '' the Koca Yürek '' den yana kullanacağımıza göre Emir in durumu boka sarar
2 tane ihtimal var.
1- 8nci yabancı olarak emir kadroda tutulur
2- karşılıklı oturursun bir miktar para üzerinden anlaşıp yollarını ayırırsın , kendisine bundan sonraki spor hayatında başarılar dilersin.
9ncu yabancı gibi durumda biraz hayalcilik.
beklentileri bu şekilde ayarlamak lazım diye düşünüyorum

sıvacıyımdır ama mantıklı insanımdır.
:) 8)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #18391 : 29 Temmuz 2015, 11:43:57 »
yakışıklım aynı fikirdeyim ,şahsi fikrim de Emir ile bir şekilde yollarımızı ayıracağımız şeklinde.

takımlar hangi oyuncuyu devşirme oynatacaksa sezon başında federasyona bildiriyor ve tüm sezon boyunca o geçerli oluyor.
yani bizim düşündüğümüz gibi Dixon ve EMir e lisans çıkartırız duruma göre 1 tanesini oynatırız olayı ne yazıkki Şehir Efsanesi oldu :)
devşirme hakkımızı da Dixon '' the Koca Yürek '' den yana kullanacağımıza göre Emir in durumu boka sarar
2 tane ihtimal var.
2- karşılıklı oturursun bir miktar para üzerinden anlaşıp yollarını ayırırsın , kendisine bundan sonraki spor hayatında başarılar dilersin.

abi birinci ihtimal olursa çok net kötü olur ya , geçen sene gou'dan dolayı bogdan 3 oynadı zaman zaman.
şimdi bogdan daha çok sg oynayacak haliyle 3 numarada şuan zaten eksiğiz , emir kalır sf alınmazsa bi yanımız eksik kalır.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 11:46:44 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Tyler Khan

• Üye
« Yanıtla #18392 : 29 Temmuz 2015, 12:04:16 »

2 tane ihtimal var.

Dixon 2 sene sonra gidince devşirmesiz ne yapacağız onu bilmiyorum ama abi zaten Türk havuzu çok dar :) Emir'i geri alırız artık.
İnşallah 2. dediğin seçenek olur. 9 yabancı olayı bana da pek olası gelmiyor. Kalinic'i alıp Kenan'ı tutup transfer dönemini kapatırz gibime geliyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18393 : 29 Temmuz 2015, 12:13:56 »
Dixon 2 sene sonra gidince devşirmesiz ne yapacağız onu bilmiyorum ama abi zaten Türk havuzu çok dar :) Emir'i geri alırız artık.
İnşallah 2. dediğin seçenek olur. 9 yabancı olayı bana da pek olası gelmiyor. Kalinic'i alıp Kenan'ı tutup transfer dönemini kapatırz gibime geliyor.

vallaha 2 sene sonra ne olur bilinmez dediğin gibi
birde @sambaras kardeşim ile sohbet ederken aklımıa geldi , bu Fiba nın kurmaya çalıştığı bizim de @zonebasket olarak haberini yaptığımız ( dr serkan haberidir ) kapalı lig mevzusu olursa şartlar değişebilir , misal kapalı ligde sınırsız yabancı olayı olabilir , bunların hepsi ihtimal dahilinde.
türk oyuncuların durumu vahim ne yazıkiki vahim :(
domestik oyuncuların çok önemli olduğu kanısındayım ben hep ama çalışmıyorlar arkadaş , biraz sivrilen az yetenekli olan da NBa rüyasıyla Amerikaya gidiyor.
baksana Cedi kardeşim bile Efes ile avrupa kupası alıp NBa yapacam diyor :(
eee bu şartlar altında takımın ana kimyasını hiçbir türke güvenip yapamazsın , çok can sıkıcı konular bunlar

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #18394 : 29 Temmuz 2015, 12:48:01 »
Ahmet Özokur'un bu konularda sürekli açıklama yapmasını tasvip etmiyorum.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #18395 : 29 Temmuz 2015, 12:48:39 »
Kemal donusun cok sert oldu.  Ulker ile yollarin ayrilmasina yonelik de bir alt metin mesaji goruyorum.  Malum, Cadbury ile Ulker rakipler...

Yıllar sonra nihayet Nutella aldım be Besim ..

Çevrimdışı Tyler Khan

• Üye
« Yanıtla #18396 : 29 Temmuz 2015, 12:56:49 »
vallaha 2 sene sonra ne olur bilinmez dediğin gibi
birde @sambaras kardeşim ile sohbet ederken aklımıa geldi , bu Fiba nın kurmaya çalıştığı bizim de @zonebasket olarak haberini yaptığımız ( dr serkan haberidir ) kapalı lig mevzusu olursa şartlar değişebilir , misal kapalı ligde sınırsız yabancı olayı olabilir , bunların hepsi ihtimal dahilinde.
türk oyuncuların durumu vahim ne yazıkiki vahim :(
domestik oyuncuların çok önemli olduğu kanısındayım ben hep ama çalışmıyorlar arkadaş , biraz sivrilen az yetenekli olan da NBa rüyasıyla Amerikaya gidiyor.
baksana Cedi kardeşim bile Efes ile avrupa kupası alıp NBa yapacam diyor :(
eee bu şartlar altında takımın ana kimyasını hiçbir türke güvenip yapamazsın , çok can sıkıcı konular bunlar

Cedi o kupayı zor alır :)
3 numara hakkında bir şey demedin abi sen bilirsin kim gelecek :D

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18397 : 29 Temmuz 2015, 13:00:03 »
zlatan berkovic kim ya

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18398 : 29 Temmuz 2015, 13:04:04 »
Cedi o kupayı zor alır :)
3 numara hakkında bir şey demedin abi sen bilirsin kim gelecek :D
değerli kardeşim biz nerden bileceğiz ;)
şunu takdir etmek lazım ki şube inanılmaz ketum ilerliyor. aslında olması gerekende belki şube açısından bu .
Misal DAtome transferini hiçbir site yazamadı hatta sportando Khimki ye gidiyor yazdı ama bir sabah ansızın Gherardıni çıkardı masaya koydu
Keza Udoh transferi de sadece ismail söyledi teklif var diye ki zaten bitmişti o zaman bu işler
Kalinici haberini  AVrupa da ilk haber Zonebasket tir ( biraz havamızı yapalım affınıza sığınıyorum )
haberi girince insanlar twitterdan dalga geçtiler ama ertesi günde diğer sitelere düşünce göt oldular.
vallaha kimler gelir kim geliyor bilemiyorum ama şöyle mantıklı bakınca koçu tanıyınca

*Kalinic - buout sorunu var
* Marko -boşta
* Dragiç Zoran -Bostan waive edecek deniyor
* zor bir umut ama Kpap-denver waive eder avrupaya dönemeye karar verirse

şahsen Emir mevzusu çözülürse !! alınacak olan SF bu 4 isimden birisi olur
bunlar tamamen benim tahminim kardeşim.
Kalinic harici bilgim yok - Kpap dönmek isterse onu isteriz normal olarak , sonuçta Kpap kim istemezki ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18399 : 29 Temmuz 2015, 13:05:15 »
zlatan berkovic kim ya

abi hayrola ? kok mu çektin ?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #18400 : 29 Temmuz 2015, 13:06:15 »
K-Pap pahalı gelmiş Cem

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #18401 : 29 Temmuz 2015, 13:06:40 »
abi hayrola ? kok mu çektin ?

valla kafam kötü..kim bu herif

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18402 : 29 Temmuz 2015, 13:13:40 »
valla kafam kötü..kim bu herif
abi böyle bir basketbolcu yok
benim bildiğim 1 tane Zlatan var o da Futbolcu olan :)
hayrola duyum mu geldi
konuyu aç bakalım abi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #18403 : 29 Temmuz 2015, 13:15:22 »
3 numara ne oldu dedim de telefonda böyle bir isim geldi yanlış mı anladım acaba diyordum..yanlış anlamışım  :o :o :o :-[ :-[

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18404 : 29 Temmuz 2015, 13:18:46 »
değerli kardeşim biz nerden bileceğiz ;)
şunu takdir etmek lazım ki şube inanılmaz ketum ilerliyor. aslında olması gerekende belki şube açısından bu .
Misal DAtome transferini hiçbir site yazamadı hatta sportando Khimki ye gidiyor yazdı ama bir sabah ansızın Gherardıni çıkardı masaya koydu
Keza Udoh transferi de sadece ismail söyledi teklif var diye ki zaten bitmişti o zaman bu işler
Kalinici haberini  AVrupa da ilk haber Zonebasket tir ( biraz havamızı yapalım affınıza sığınıyorum )
haberi girince insanlar twitterdan dalga geçtiler ama ertesi günde diğer sitelere düşünce göt oldular.
vallaha kimler gelir kim geliyor bilemiyorum ama şöyle mantıklı bakınca koçu tanıyınca

*Kalinic - buout sorunu var
* Marko -boşta
* Dragiç Zoran -Bostan waive edecek deniyor
* zor bir umut ama Kpap-denver waive eder avrupaya dönemeye karar verirse

şahsen Emir mevzusu çözülürse !! alınacak olan SF bu 4 isimden birisi olur
bunlar tamamen benim tahminim kardeşim.
Kalinic harici bilgim yok - Kpap dönmek isterse onu isteriz normal olarak , sonuçta Kpap kim istemezki ;)
Ben Zoran Dragic'i K-Pap'tan daha çok istiyorum bize abi.Delicilik harika.Şutu istikrarlı değil ama iyi.Çok patlayıcı.İyi bir savunmacı.Çok ayrı bir sempatim var ona.Yazdığın isimler arasında sıralamam
Dragic>K-Pap>Marko>Kalinic
Yani büyük ihtimal ağzıma tüküreceksin nasıl Dragic>K-Pap diye ama yine de böyle düşünüyorum :)