Semih'in kalmasını bende istiyordum ama sebebini bilmemekle birlikte o takımda kalmayı bizim istediğimiz kadar istemedi..Kendisi bilir bence hata yaptı..Uzun rotasyonunda sakatlık yaşamazsak bence sıkıntı çekmeyiz gözüküyor..Çoğu kişinin burun kıvırdığı Pero Antiç'in çok verimli olacağını düşünüyorum..Datome de dört den alacağı sürelerde hücumda fark yaratacaktır..
Bence bizim için kritik olay Emir olayı..Dixon'ın milli takımda hazırlık maçlarındaki takıma etkisini ben hiç beğenmedim..Gerçi Gergin'in coach luğun da milli takım genel olarak berbat durumda..İnşallah Emir'in gönderilmesi gibi hata içine düşmeyiz..Dört pozisyonda da takıma katkı verebilen bir oyuncunun kadroda yer alması takıma güç katacaktır..Aynı şekilde Kenan'ın da takımda kalması taraftarıyım..
Yapılan transferlerden Kaliniç bende soru işareti oluşturdu..Daha skorer ve atletik bir üç numara seyretmek yine başka bahara kaldı..Obra reis istemişse vardır bir bildiği ama hem bonservis üçreti ve takıma verebilecekleri açısından ben pek umutlu değilim..O yüzden de Emir'in sigorta olarak takımda kalmasını istiyorum..İnşallah yanılırım ve başarılı olur..